Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlaudia super wyglądasz ja biust mam mały 80b przed teraz 85c a wiem że po karmieniu to wrócę do rozmiaru z przed,
Ja też tylko dwa razy się przytulalam jakoś nie mogę, nie mam ochoty.
Mój Łukaszek już tak gada w głos że jestem w szoku pokochał matę edukacyjną i potrafi gadać do zabawek.
Ja całuję wszędzie ale w usta chyba nie, nie lize też smoka tylko myje i mimo tego że dbalam zawsze o zęby starszego i tak ma próchnicę ale wyłączone wszystkie zęby.Ilona92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
w końcu siedzę przy komputerze to się mogę i ja pochwalić swoim Brzdącem
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2c0f907c83cd.jpg
Grześ też zaczął gadać do zabawek, ciągnie te na macie, "biega" i się cieszy, potrafi nawet godzinę tam spędzić i się sobą zająć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2018, 14:31
Ilona92, Etoilka, Agiii37, machirude, aga_90, APrzybylska, Magdzia85F, BP 02 lubią tę wiadomość
-
Agiii37 wrote:Dzisiaj skończył mój synek 3 miesiące.
A propo wprowadzania posiłków kiedy planujecie pierwsze i co chcecie dać
-
nick nieaktualnyKlaudia, super wyglądasz!
Ja całuję w czolko, policzki, nozki, stopki, pepek, brzuszek, w usta raczej nie, co najwyżej w kącik, jak trafie. Nawet nie dlatego że mozna zarazic opryszczka, czy próchnica, bo nigdy nie mialam, tylko jakoś tak mi się to "seksualnie" kojarzy. W usta to męża całuję chociaż myślę, że jak Mała podrosnie i sama będzie chciała dać buziaka w usta, to nie odmowie
Ja jeszcze nie wiem kiedy posilki wprowadzimy, chyba w okolicach 6 miesiąca, może 5,5. Najpierw chyba jednak papke jakąś i warzywa. Musze poczytać o tym. -
nick nieaktualnyIlona92 wrote:Ja tez chce wprowadzać posiłki po 6 miesiącu. Marchewka, dynia, na spokojnie. W jakiej formie jeszcze nie wiem. Od razu kostki nie podam chyba...
Agatka Twój synek jest młodszy od mojej Wigi o 3 dni
Tak 3 dni. Jak to minęło.Ilona92 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
A my dziś z wizyty szczepienna wylądowaliśmy u chirurga:-(pisałam kiedyś że synek ma taki dziwny pępek wystajacy z taką jakby naroślą do tego doszło sączenie się krwi.Pojechalismy do przychodni przyjeli nas od reki i bez kolejki.Chirirg po obejrzeniu stwierdził że to ziarniniak pępkowy trzeba go usunąć i zalapisowac,po zabiegu który mnie nieźle zestresował chyba bardziej niż synka bo mały cały czas spał,lekarz przepisał antybiotyk,wycinek wysłał na badania histopatologiczne wyniki za 3 tyg.Troche się tym martwię... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5e68980f3008.jpg
A to my z Łukaszkiem wykońcu się pokażeWiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2018, 18:21
Rene, Ilona92, APrzybylska, machirude, Magdzia85F, Etoilka, aga_90, ibishka, Tusianka, BP 02 lubią tę wiadomość
-
Te Wasze tycie cycusie ja mam H
Dzisiaj Zuzia zaczęła obracać się sama na brzuszek jestem taka dumna.
Rene wszystko będzie dobrze. Trzymam kciuki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2018, 18:39
Ilona92, Rene, Etoilka, Agiii37, aga_90, Tusianka, BP 02 lubią tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
APrzybylska wrote:Te Wasze tycie cycusie ja mam H
Dzisiaj Zuzia zaczęła obracać się sama na brzuszek jestem taka dumna.BP 02 lubi tę wiadomość
-
Ilona92 wrote:Tak generalnie to ja współczuje Wam tych piersi. Kręgosłup siada, pare kilogramów wiecej, grawitacja robi swoje, wiecej hormonów. Fajne nie powiem, ale ile problemow.
Ilona92, BP 02 lubią tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*]