Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga najważniejsze by dziecko było pod stała kontrola, wszystko bedzie dobrze. Tak jak Rene pisze to lekarz powinien dac skierowanie na nadania, a nie Ty. Wiadomo jak teraz jest. Większość leci na kasę, wiedza 50/50, człowiek sie tylko stresuje. Nie ma juz prawie lekarzy z powołania, a pacjent dokonuje diagnozy przed „wujkiem gógle”. Niestety tak zawsze jest, ze przed końcem jakiejs epoki ludzie sa głupsi niz w epoce kamienia łupanego
aga_90, Rene lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIza super tort i po biuście widać tylko, że w domu Maluszek!
Dziewczyny mam pytania dwa.
Przyjechaliśmy do rodziców i Ada znowu charczy noskiem. W domu chodzi nawilżacz ciągle. Może trzeba z tym do laryngologa?
A kolejne, to że od przyjazdu tutaj Ada jak śpi, to strasznie się wierci, ma niespokojny sen. Myślicie, że to przez zmianę miejsca? -
nick nieaktualny
-
Aga o te badania to tak z ciekawości pytałam:-)
Ibishka torcik prześliczny cieszę się że mimo trudnej sytuacji chrzciny się udały.PS widzę że masz rybki pochwal się nimi,ja też mam uwielbiam te stworzenia:-)
A mój synuś dziś przespał 9 godzin bez budzenia sie,rano marudził.Pytanko do dziewxUn które szczepily na rota czy szczepionka wpłynęła jakoś na kupki waszych dzieci czytałam gdzieś że mogą się zmienić ale nie muszą na jakiś tam czas.BP 02 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny kupilam wozek quinny mood a wlasciwie moj maz.. i nie jest to wozek dla mnie.. moze ktoras sie zastanawia nad zmiana i chcialby odkupic.. sprzedam duzo taniej niz mozna go kupic. Wszystko jeszcze fabrycznie zapakowane. Kolor purple peace 2w1. Niestety nie umiem wstawic zdjecia :p musialybyscie sobie na necie spr....
-
nick nieaktualny
-
Rene, u nas nie zauważyłam jakiejś zmiany wyglądu kupy po podaniu szczepionki na rota.
Współczuję przejść z pępkiem ale na pewno już będzie wszystko dobrze
Agii zazdroszczę że się tak chętnie chustujecie. Grześ mi się wygina do tyłu i mu chusta ucieka spod tyłka, więc sobie już darowałam próby.
Magda, mi Grześ też nadal charczy.. Codziennie mu muszę nosek oczyszczać fridą. Jak się spojrzy w dziurki to nic nie widać, ale jak zacznę wyciągać to mu wychodzą takie spore kozy. Idę z nim w poniedziałek do pediatry to zapytam o to. Wydaje mi się, że nie powinien mieć nadal tej sapki.Rene, Agiii37 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgiii, u nas też wczoraj tragedia z zaśnięciem była. Ryk od kąpieli, pozniej chwila spokoju bo pojadla i się rozgladac zaczela, pozniej znowu trochę histerii, pojadla, rozgladanie, płacz, jedzenie, przysnela, to znowu przy wkladaniu do łóżeczka się obudzila, zaczęła gadać do karuzelki, ludzilam się że może sama usnie, ale nie, więc od nowa, jedzenie, rozgladanie, ryk, przysniecie, obudziła się znowu w łóżeczku, dopiero po trzeciej takiej serii usnela czyli koło 23 i spała do 6
U nas po rota kupka taka sama. Teraz za to czasami wydaje mi się dziwna...
Rene, kciuki. A z przepuklina też coś robili? Zastanawiam się co z naszym pępkiem, bo też jest wystający.
Iza, super ze chrzest udany. Jaki smak miał tort? i na ile osób wystarczył, u nas będzie 19 razem z dziećmi, więc nie wiem czy taki czy większy zamawiać.
My dzisiaj z Małą mialysmy długi spacer,wyszłyśmy po 12, wrocilysmy po 15. Załatwiłem parę spraw, nazwisko w banku zmieniłam w koncu po 3 latach... także jestem zadowolonaAgiii37 lubi tę wiadomość
-
Rene wstawię wieczorem zdjęcie akwarium bo nie mam nic na telefonie a jesteśmy z Gabi w Krakowie na konsultacji z tatą bo nie miał kierowcy innego.
Tort był 2kg, truskawkowy i w zupełności wystarczyl na 19 obecnych osób (w tym były dzieci) i pani która mi to robiła mówiła że na taką ilość osób to spokojnie taki wystarczy:)
Ile najdłużej wasze maluchy nie robiły kupki? Bo u nas się pojawił jeszcze taki problem. Ostatnia kupka była wczoraj rano (z trudem wymarzoną dzięki windii) a teraz nic dalej i widzę że mała to męczy..Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2018, 16:33
machirude lubi tę wiadomość
-
ibishka wrote:Rene wstawię wieczorem zdjęcie akwarium bo nie mam nic na telefonie a jesteśmy z Gabi w Krakowie na konsultacji z tatą bo nie miał kierowcy innego.
Tort był 2kg, truskawkowy i w zupełności wystarczyl na 19 obecnych osób (w tym były dzieci) i pani która mi to robiła mówiła że na taką ilość osób to spokojnie taki wystarczy:)
Ile najdłużej wasze maluchy nie robiły kupki? Bo u nas się pojawił jeszcze taki problem. Ostatnia kupka była wczoraj rano (z trudem wymarzoną dzięki windii) a teraz nic dalej i widzę że mała to męczy.. -
Magdzia85F wrote:A moja Ada dziś 2 miesiące kończy
Ilona może. Bo często też jak zasypia to się tak wzdryguje, jakby przestraszył Ją ktoś...
Duza Ada. Teraz bedzie szybko nabywała umiejętnościMagdzia85F lubi tę wiadomość
-
Machirude nic mi jeszcze nie mówił o tej przepuklinie albo nic nie będziemy z tym robić albo czeka aż się wszystko zagoi.Jutro mamy kolejną wizytę to dopytam .Przy zmianie opatrunku zauważyłam że ma czerwona skórę od plastra:-(
Ibishka ok:-)co do kulek tonu nas najdłuższa przerwa to 3 dni a dziś to szaleje już dwie poszły i nie wiem czy to dzięki szczepionce czy taki ma dziś dzień.
I jak sytuacja z tatą co mówi lekarz jeśli nie chcesz lub nie możesz to nie odpisuj. -
Magdzia85F wrote:A moja Ada dziś 2 miesiące kończy
Ilona może. Bo często też jak zasypia to się tak wzdryguje, jakby przestraszył Ją ktoś...
Dziewczyny czy u waszych dzieci zarosło się już ciemiączko chodzi mi o to z tyłu głowyMagdzia85F lubi tę wiadomość
-
olKaczucha wrote:Dziewczyny kupilam wozek quinny mood a wlasciwie moj maz.. i nie jest to wozek dla mnie.. moze ktoras sie zastanawia nad zmiana i chcialby odkupic.. sprzedam duzo taniej niz mozna go kupic. Wszystko jeszcze fabrycznie zapakowane. Kolor purple peace 2w1. Niestety nie umiem wstawic zdjecia :p musialybyscie sobie na necie spr....
-
U Nas była taka nawałnica, ze zerwało mi dach z garażu... był tam eternit, ale wyobraźcie sobie sile wiatru. Zdazylam sprzątnąć wózek z Jadwiga do domu, patrzę a tam dziura... tragedia dziewczyny co to sie dzieje...
Co do ciemiączka to nawet noe wiem