X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Kwiecień - plecień 2018
Odpowiedz

Kwiecień - plecień 2018

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2018, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorotko i polecam trochę Małą wyciszyć. My tak 1,5 miesiąca się cwiczylysmy. A teraz już jest ok.

• pomarańczka_33 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2018, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia, ja tylko w ciszy ją karmię już od dawna, inaczej się nie da. Jak M jest w domu to go wyganiam z pokoju bo sama jego obecność też Małą rozprasza

Kirunia - jesteś już z nami Maleńka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2018, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorotko my musieliśmy Adę usypiać, żeby zjadła.
    Teraz już widzę kiedy głodna i jak się pręży przy cycu, to albo daję drugiego, albo chwilę polulam, albo zmieniam pozycję, albo nie chce jeść i idziemy się bawić

Etoilka, Ilona92 lubią tę wiadomość

• Etoilka Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2018, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas też był czas, że Wojtek jadł tylko, gdy zasypiał/spał. Samo minęło, ale nerwów kosztowało sporo.

Obudził mi się wczoraj z drzemki i dziś rano z wielkim płaczem... nie wiem, o co chodzi, nigdy tak nie miał. Głodny nie był, za gorąco też raczej nie... zły sen? albo jakiś strach? Trudno mu się było uspokoić. Rany, oby już nie było powtórki.

Kamila, przyjmiesz moje zaproszenie? Podesłałabym fotki, żeby tutaj nie zaśmiecać. Dzięki!

Emily89 lubi tę wiadomość

h84f3e5e7aigw4hm.png
    mhsvcwa15qvcnn0c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2018, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marysiu moja przez tydzień codziennie taki płacz przez sen aż przykro się robiło. Dziś nic. Może faktycznie upały?

Dziś cudo pogoda i temperatura.

Ilona92 lubi tę wiadomość

• Ilona92 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2018, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandra piękne zdjecia!
    Moja strasznie kopie przy karmieniu i mam ochote zawiązać jej nogi. Upał jedt straszny , takie dziecko odczuwa dwa razy intensywniej temperature. Az ma odparzona po szyja :( smaruje, myje kilka razy dzisnnie, ale co poradzić.
    Nigdy nie kapalam w emolientach, ani nie smarowałam dziecka oliwka czy kremem. Skore ma dobra, sama potrafi dzialac jak trzeba.
    My w sobotę i w niedziele byliśmy w gościach i Wiga była rewelacyjna , az obcy ludzie byli w szoku. Nie bała sie nowych osob, dziadka zaczęła łapać od razu za nos, śmiała sie , spała.
    Marysiu jak na wakacjach? Czy dopiero dzis wyjeżdżacie?
    Wiga w sobotę poznała wszystkie zwierzeta z podwórka

Magdzia85F lubi tę wiadomość

qb3cj48ah5hohfgu.png
    klz9krhmxrpn9h80.png

Wysłany: 6 sierpnia 2018, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po dwóch tygodniach siedzenia w domu w końcu wyszłyśmy na spacer, i gdyby nie smród z wysypiska to byłoby pięknie...

• Sylwiaa95 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2018, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakby ktos byl juz zainteresowany to smyk krzeselka do karmienia 'DO -40% ' :)

pomarańczka_33 lubi tę wiadomość

xk81pfk.png

Wysłany: 6 sierpnia 2018, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my to krzesełko w ikei kupimy, nie drogie i łatwo w czystości utrzymać :)

Magdzia85F lubi tę wiadomość

• Ilona92 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2018, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dostaniemy tripp trapp:)
    Dorotko 2 tyg w domu??

qb3cj48ah5hohfgu.png
    klz9krhmxrpn9h80.png

Wysłany: 6 sierpnia 2018, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona, no niestety tak, dobrze że te ogródki mamy, to czasami wieczorami wychodziłam. Generalnie mój organizm na upały reaguje dość brutalnie, m.in. zawrotami głowy i krwotokami z nosa, nie chciałam ryzykować wyjścia z Małą, bo mogłoby się okazać, że to ja będę potrzebować pomocy... kiedyś (jak jeszcze mała byłam - 7 klasa podstawówki) zasłabłam na plaży, od tamtej pory nie wychodzę w taką pogodę, chyba że naprawdę muszę. A dzisiaj było już przyjemnie, wiaterek wiał, zupełnie inaczej niż ostatnie dni :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2018, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też krzesełko w Ikei kupimy.
    Dziś chowam ciuszki 56. O ile tego było, szok.

Jutro piorę ubranka na 68. Dużo jest jesiennych, ale upały chociaż jakoś wykorzystam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2018, 16:16

Tęskniąca, Ilona92, Tusianka, Agiii37 lubią tę wiadomość

• Tęskniąca Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2018, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, byliśmy na ostatniej kontroli z bioderkami.
    BIODERKO PRAWIDŁOWE !!! JEJKU JAK SIE CIESZĘ , aż kupiłam Pati gryzaka za miliony monet haha..ale jakiś wypas, z barwnikami spożywczymi itd ;)

pomarańczka_33, Ilona92, Tusianka, grzanewino, BP 02, Magdzia85F, Sylwiaa95, Etoilka, myszkaka, aga_90, Agiii37, APrzybylska, ibishka lubią tę wiadomość

nqtko7eswtot5kmm.png
  • Sylwiaa95 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2018, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam bardzo daleko do ikei :( ale zamowie na allegro to krzeselko :D

xk81pfk.png
  • myszkaka Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2018, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marysiu, u nas pobudki z wielkim płaczem są regularnie, nie wiem co je powoduje ale potrafi się tak budzić dość często.

U nas problemy z karmieniem też niby minęły ale czasem i tak nie chce łapać na siedząco. Nie wiem czy go rozleniwiłam tym leżeniem i tak mu wygodniej ale na mieście to nie zawsze chce złapać. Teraz na wyjeździe czasem był problem że głodny ale wnerw i nie jadł a czasem normalnie się przystawiał.

f2wli09k0vt5rkls.png
  • Etoilka Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2018, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona, wyjeżdżamy koło północy :)

My mamy krzesełko Baby design Lolly.

Jeszcze wczoraj "narzekałam", że mój grubas się nie obraca z pleców na brzuch a tu dziś po południu hop siup i 3 razy z rzędu - mama dumna! :)

Ilona92, aga_90, Tęskniąca, grzanewino, BP 02, ibishka, Sylwiaa95, Magdzia85F, myszkaka lubią tę wiadomość

h84f3e5e7aigw4hm.png
    mhsvcwa15qvcnn0c.png
  • ibishka Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2018, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My czekamy na wizytę u fizjo. Ciekawa jestem co się okaże..mam nadzieje ze nic poza moją paranoja:)

Kciuki zacisniete!

qdkkjw4zawimnwp4.png
    klz9ej285vh7zkgy.png
  • Ilona92 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2018, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza kciuki mocno zaciśnięte. :)
    Moja dzis je jak smok.

qb3cj48ah5hohfgu.png
    klz9krhmxrpn9h80.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2018, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza mocne kciuki!!! Daj znać, po!!!

Klaudia super wiadomość!!! :)

Marysiu gratulacje :)

Maluszki to jakoś tak nic nic i nagle coś potrafią :D

Ilona jak Jadzia na zwierzaki???

• ibishka Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2018, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My już po. Ledwo żeśmy wyszły w tym upale pod tą naszą golgote.

Ogolnie jest ok z kilkoma drobnymi rzeczami. Wg niej jest minimalnie obniżone napięcie i słaby brzuch. Ale nie do rehabilitacji tylko zabawa i ćwiczenia w domu. I kształt klatki piersiowej do obserwacji bo przez słabe mięśnie brzucha jak sir kończy mostek to Gabi ma taki doleczek. Podpowiedzi ala mi kilka sposóbw na zabawe żeby ją podstymulowac z tym brzuchem i mówiła że powinna szybko nadrabiac

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2018, 14:09

APrzybylska, aga_90, Magdzia85F, Ilona92 lubią tę wiadomość

qdkkjw4zawimnwp4.png
    klz9ej285vh7zkgy.png
‹‹ 654 655 656 657 658 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ