Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Klaudia mie chodzi o to żeby dziecko samo usypialo a Ty idziesz do innego pokoju. Chodzi o to żeby usypia ie nie wiązało się z 15minutowym husianiem na rekach i chodeniem. Tylko żeby się można było położyć z. Maluchem, głaskać a on zasypia na lezaco. Przynajmniej u mnie
U nas był wczoraj ziemniak. Ale sam furory nie zrobił więc dziś damy z marchewkaaga_90, Etoilka, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
Klaudia ja bym zaczela brac ibuprofen bo ma dzialanie przeciwzapalne i mozna go brac przy kp.
Nie takie urocze jak Zuzia ale moze sie usmiechniecie na widok naszego zwiedzania parlamentu i Maxa demolki
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/13496c6d132c.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2f2dbcca2fe7.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7cc8c32198a4.jpg
Ja sie czuje do tylu jak czytam co juz wasze maluszki jedza- ma dalej na mleku ale juz niedlugoaga_90, Etoilka, Tusianka, Agiii37, Magdzia85F, Ilona92, grzanewino, ibishka, machirude lubią tę wiadomość
-
Max jaki czarujący, cudowny uśmiech!!
A ta mata chyba nie tak ma być? :d
A Wy razem wyglądacie pięknie, nawet do góry nogami
Sandra wcale nie jesteście do tyłu, wszystko w swoim czasie
Iza bo sam ziemniak nie ma rewelacyjnego smaku, ja też dałam 1 a potem nie męczylam synka samym ziemniorem. Dynia z ziemniaczkiem to był hitIlona92, ibishka lubią tę wiadomość
-
Wygląda na to że opcja usuwania zdjęcia działa, bo nie znalazłam zdjęcia w Google grafika, to się pochwalę jakiego mam przystojniaka
.
PS. Czy on wygląda na anemika??Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2018, 10:11
Agiii37, Magdzia85F, APrzybylska, grzanewino, Etoilka, machirude lubią tę wiadomość
-
Dzieki Dziewczyny, nie wiem jak na to zrobilam ze zdjecie jest do gory nogami
Aga- absolutnie nie wyglada na anemika- a jakie na wiekkie oczy
Edit- no nie, mata ma byc palakami do gory ale moj syn demolka ostatnio woli ja w takiej wersjiWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2018, 10:45
Magdzia85F, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
Sandra(BP) dobrze pamietam? Synek jest mega podobny do Ciebie! Policzki, uśmiech! Suoer.
Przeziębienie sutka? Ale jak mozna przeziębić piersi? Moze cos sie zebrali w środku? Ja bym wzięła przeciwzapalny bo żadne maści nie pomogą, a zeby gorzej nie było. Mierzylas gorączkę? A z kapusta to dobry sposob nawet w szpitalach go praktykują!
Aga ja czytałam w jakiejs encyklopedii zywienia na mamotoja. Dzis dałam jajko. Zobaczymy. Jesli nie bedzie żadnej wysypki bede podawać nawet i 3-4 razy w tygodniu bo jedt to bardzo pożądany składnik przed ukończeniem roku!
Klaudia i dobrze, ze podajesz wsYAtko do spróbowania! Co do soków to trzeba je rozcieńczać a tak co to za przeciwskazania do jedzenia? Masakra!
Aga , anemię? Nirmalne dziecko. Widac, ze to wcześniak bo mojej cioci corka wyglada podobnieWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2018, 12:13
-
Wiesz trochę mam hopla na punkcie "wygląda na wcześniaka" bo do tej pory nie mogę sobie darować że mój organizm nie dał rady ciąży donosić. Synek wbrew pozorom nie ma wysokiego czoła, tam są włosy tylko jasniutkie a główka ma kształt podłużny, genetycznie po mnie, a ja nie byłam wczesniakiem :d
Może zbieg okoliczności z tą córką ciociIlona92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIlona obie ślicznotki! A Jadzia jaka duża już! Fajnie wyglądają dzieci przy szczupłych mamach hehe na takie duuuże. Moja przy mnie to drobniutka haha
Sandra ależ masz przystojniaka! Śliczny chłopiec. I podobny do Ciebie.
Aga super synek. Ile On ma długości?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2018, 12:51
Ilona92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ile? 74??? Wielkolud nam rosnie
Aga, nie powinnas sobie nic zarzucac, czasem tak po prostu ma byc, patrz mamaginekolog-urodzila w 32 tyg drugiego synka...
Haha, mowicie ze podobny do mnie a tu wszscy twierdza ze skora zdjeta z ojca
Matko, zjadlabym te Wasze slodziakiMagdzia85F, aga_90, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aga_90 wrote:Wiesz trochę mam hopla na punkcie "wygląda na wcześniaka" bo do tej pory nie mogę sobie darować że mój organizm nie dał rady ciąży donosić. Synek wbrew pozorom nie ma wysokiego czoła, tam są włosy tylko jasniutkie a główka ma kształt podłużny, genetycznie po mnie, a ja nie byłam wczesniakiem :d
Może zbieg okoliczności z tą córką cioci
No wlasnie chciałam napisac o tych włosach
Mie mamy na wiele rzeczy wpływu! -
nick nieaktualnyAniu, ależ Ty masz zdolną córkę! Brawo dla Zuzi
Śliczne dzieciaczki i mamy
Klaudia, u nas jeszcze nawet stópek w buzi nie było...ale już prawie prawie, są w okolicach brody. O obrotach nie wspominam. Jutro widzimy się z fizjoterapeutą. Zobaczymy czy to jeszcze norma. W razie czego umówimy się na trening do Ani
Klaudia może tu znajdziesz jakieś porady:
http://www.kobiety.med.pl/cnol/index.php?option=com_content&view=section&layout=blog&id=5&Itemid=44&lang=pl
Ja też nie mam ciśnienia na samodzielne zasypianie. Chociaż trochę się boję jak to bedzie w zlobku z lezakowaniem. Może zacznę wprowadzać jakąś przytulanke żeby jej było łatwiej...no w każdym razie ja w domu zamierzam mieć wspólny wieczorny rytuał dopóki się da, czytanie na dobranoc itp. Mam nadzieję że Mała bedzie to lubiła...
W ogóle chyba pierwszy raz robię sama gulasz. Pachnie w domu jak na obiedzie u mamy, hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2018, 14:12
BP 02, ibishka, Ilona92 lubią tę wiadomość