Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
My też już po szczepieniu. Waga 6935, płaczu było 10 sekund mamy zaleconą wit D 600j. Ile dajecie swoim dzieciaczkom?
Na swoje mieszkanie przeprowadziliśmy się w 2012r. To była końcówka programu Rodzina na swoim i uznaliśmy, że jak nie teraz to kiedy fakt, swoje 4 ściany, to swoje.
U nas październik będzie weselny. Mamy 6.10 w okolicy i 20.10 400km od domu. Ciekawe jak Zuzia to zniesie.Ilona92, Magdzia85F, Etoilka lubią tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
Dziękuję dziewczyny, kochane jesteście :* czasem to mam już wszystkiego dość, dlatego miło jak tyle osób wspiera, od razu jakoś tak się lżej robi.
Marysiu gratuluję mieszkania! Super sprawa chociaż jak dla mnie to urządzanie to było najgorsze miałam mętlik w głowie, długo się zastanawiałam co wybrać, czy będzie pasowało itp., a w rezultacie teraz po czasie widzę że kilka błędów popełniliśmy, no ale to tak zawsze jest
Dorota, jeśli chodzi o neurologa to my byliśmy u dr Krystyny Malinowskiej i polecam. Przyjmuje prywatnie w MD Clinic na Siennej (200zł), a na NFZ na Szlenkierów. Zerknij sobie na opinie na znany lekarz. Chociaż nie wiem, czy robi usg przezciemiączkowe. Na usg byliśmy w Babka Medica ale nie u neurologa tylko diagnosty.
Ja święta to tak średnio. Szczerze mówiąc to mnie wkurzają te dekoracje od początku listopada, uważam że powinny być od grudnia, bo zanim jest Boże Narodzenie to człowiekowi to zdąży obrzydnąć. Niestety u nas na święta to jest zawsze dość drętwo, mała rodzina, do tego moja matka od lat skłócona z teściami, więc nawet na Wigilii się ignorują. Za to odkąd mieszkamy na swoim to z przyjemnością ubieramy choinkę i lubimy ten wspólny czas we dwoje, a teraz będzie troje Tylko choinkę będziemy musieli kupić jakąś malutką i postawić na komodzie, bo aktualnie w miejscu gdzie ona stała jest mata dla GrzesiaMagdzia85F, Etoilka, pomarańczka_33 lubią tę wiadomość
-
Ja tam nie jestem świątecznym freakiem, ale w tym roku to napewno będzie inaczej
Aniu ja Wiktorowi daje teraz 600j,zeszlismy z 800j.
Badalismy dziś morfo, hemoglobina 8,1 (2tyg temu 7,0) aż się pani dr cieszyła
Marysiu gratuluję mieszkanka, współczuję remontu, bo zawsze jakiś się robi mniejszy bądź większy :d ale jak już się urządzicie to będzie takie "wasze"
Aga projektor z rzutnikiem na ścianę xD
Magdzia85F, Etoilka lubią tę wiadomość
-
Marysiugratulacjemieszkania.to super isc na swoje.nie przejmujsoe.meblowaniem.wszystko przyjdzie z czasem.my jak sie wprowadzilismyto niemielismy zlewu w kuchni(izbieranine pozyczonych szafek od rodzicow)i naczyniamylismy w wannie.meble w.kuchnia dokladniej ichvpolowa po pol roku dopieroa pozostale0 roku .takze.spokojnie.dacie rade.a uwierz.Mi ze tocwszystko i twk bedzie.was cieeszyc:)
Aniamy od tego szczepienia mamy wit d na 600 zwieksyoneze wzgledu na.to minimalne wklesniecie klarki piersoowej.
my eczoraj rozwalilysmy z gabi moj tel.teraz tastepxzya jutro dopiero nowy stad poprswnosc mojego wpisu-ten tel mnie zdecydowanie pezerasta:)Etoilka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySandra zdrówka dl synka!!!
Aga super, że morfologia lepiej ale wiedziałam, że tak będzie
Agnieszka ---> padnę Mój Mąz też mówił, że chyba do sufitu zamontujemy
Myszko oj urządzanie to tak. Ale jestem zadowolona z efektu końcowego
Aniu o ładna waga już a ile długości ma panna?
Iza - nie ukrywam, że Twój post trochę kosztował mnie wysiłku hehehe
Dzis była piękna pogoda, więc spacer był trochę dłuższy Ada już zrozumiała, że jest jednak zimniej i ładnie pod kocykiem leży, co na początku było cięzkieWiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2018, 18:53
grzanewino, ibishka lubią tę wiadomość
-
No już powinno być lepiej bo dotarł nowy telefon
Pytanie na szybko .jak wlaczalyscie jajko?
Do gotowania warzyw wbijalyscie surowe i gotowalyscie razem czy do ugotowanych dodawalyscie jajko na twardo i wtedy dopiero paciaryjowalyscie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2018, 23:39
-
Hej dziewczyny,
ale się za Wami stęskniłam, sorry, że się nie odzywałam ale miałam sajgon totalny w ostatnim czasie, bo.....musze się pochwalić - od wczoraj jestem DOKTOREM NAUK TECHNICZNYCH , obroniłam się z wyróżnieniem i wreszcie mogę odetchnąć.
Tatuś niestety nie dał rady i mała się darła przez pół godziny, póżniej biedna zasnęła ze zmęczenia, ale najważniejsze, że juz "po".
Sutek się wygoił po 4 dniach- Natalia chyba pytała, ale już nie pamietam czy napewno ona , sorry ..podczytywałam Was oczywiście cały czas i gratuluje półroczniaków, kolejnych "obiadków stałych " itd...
aga_90, machirude, APrzybylska, pomarańczka_33, ibishka, Tusianka, BP 02, Etoilka, Magdzia85F, Sylwiaa95, grzanewino, Ilona92, Agiii37 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wspaniale gratulacje Klaudia
A my dziś świętujemy 6 miesięcy. 6 najszczęśliwszych miesięcy mojego życia
Madzia według miary 63.5cm. Czyli od 26.07 urosła 5.5cm.
Jajka jeszcze nie wprowadzałam. Planuję pp 7mcu dać ugotowane na twardo.BP 02, Tusianka, Etoilka, Ilona92 lubią tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
Klaudia, wielkie gratulacje!
Aniu, sto lat dla Zuzi! Niech rośnie zdrowo!
My dajemy od początku 400j wit D.
Aga, super, że morfologia lepsza!
Iza, my też jeszcze bez jajka. Ale będę raczej gotowała na twardo i dodawała potem do warzyw.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2018, 12:57
ibishka, APrzybylska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aaa.. Czym można przyprawić potrawy maluchom? Szukam, szukam i wszędzie podają coś innego. Normalnie sprzeczne informacje w każdym następnym artykule. Macie jakieś sprawdzone info?
Wiktor woli doprawione.. Zupę brokulowa z mojego talerza chlipał że smakiem. Dostał odrobinkę, a potem dałam troszkę do jego buraczkowej, wymieszalam i wtedy zjadł nie zamierzam dodawać mu soli, ale co można? -
nick nieaktualnyZuziu wszystkiego co naj, naj!
Aga Czytałam ostatnio na BLW mama (fajny blog), że dodają czosnek, cebulkę
Na innym blogu alaantkowe
Świeże i suszone- tymianek, rozmaryn, curry, czosnek, koperek, pietruszka, pieprz, kardamon, cynamon, kurkuma, zioła prowansalskie, oregano, bazylia i wiele wiele innych. Zioła nadają aromat, podkreślają smak, nadają piękną barwę. Zachęcamy świeże, ale suszone też są super!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2018, 17:25
APrzybylska, grzanewino lubią tę wiadomość