Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny za wsparcie :*
Aga, patrząc na tę rozpiskę to Grześ zaczął mniej więcej od początku 5 miesiąca albo chwilę przed przybierać 67g na tydzień, czyli się nie łapie w widełki.
Sandra, waży teraz 7160g. Fakt, że on podwoił wagę urodzeniową już dawno bo w 3 miesiącu, ale on się malutki urodził, więc mu to szybko poszło.
A Max ile waży?
Aga dużo zdrówka dla Wiktora ))
aga_90 lubi tę wiadomość
-
Kinga Twoj Grzes jest 2 tygodnie starszy od mojego Maxa a caly kilogram ciezszy- Max na czeartek mial 6110 no i Max urodzil sie o ponad 100 gram ciezszy i moja lekarka na to nic nie mowi mysle ze nie musisz sie martwic tylko obserwowac jak sie sytuacja rozwija
darika lubi tę wiadomość
-
Buziaki dla Wiktora
Kinga ja też bardzo Cię podziwiam i trzymam kciuki.
Chciałam tyle napisać i wszystko wyleciało z głowy...
Zuzia od paru dni robi przysiady i prawie podskakuje. Zabawnie to wygląda. Łączymy się w bólu, bo jutro szczepienie w końcu się dowiem ile moja panienka waży.aga_90, Etoilka, Sylwiaa95, myszkaka lubią tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
Wszystkiego najwspanialszego dla Wiktora!
Kinga, zgadzam się z opiniami dziewczyn - dla mnie też jesteś bohaterką! Ja pewnie bym już dawno odpuściła. Szcześciarz z Grzesia!
Pochwalę się - kupujemy mieszkanie! Nareszcie! Ciesze się ogromnieMagdzia85F, Tusianka, aga_90, myszkaka, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
60m - salon z aneksem i 2 mniejsze pokoje. Nowe bloki w naszej wymarzonej lokalizacji za 3 miesiące oddają klucze. Nie wiem za co je umeblujemy, ale i tak się cieszymy wszystko na spokojnie będziemy sobie robić, nie spieszy się nam.
Magdzia85F, aga_90, grzanewino, myszkaka, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarysiu to extra!!! Dacie radę na pewno Ważne, żeby były: łóżko, toaleta i prysznic reszta może poczekać!
Nam stuknie 2 lata w październiku jak się wprowadziliśmy do Naszego mieszkania! Pamiętam to podniecenie i radość!
A teraz Nasza nowa lokatorka Aduśka dodaje rodzinnej atmosfery tym czterem kątom (nie mogę się doczekać Bożego Narodzenia)Etoilka, BP 02, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEtoilka wrote:Mój mąż to powtarza od urodzenia Wojtka! Że już chce święta te święta będą na pewno wyjątkowe dla wszystkich nas
Hehe widzę ktoś tu ma podobne podejście do świąt BN, co ja (ja już mam na FB odliczanie kliknięte:P).
A własnie, kiedy ew. wprowadzenie?Etoilka, BP 02 lubią tę wiadomość
-
Haha, mój mąż to się cieszy nawet jak galerie na początku listopada sie świecą
Hm, jak się nic nie opóźni, to może w styczniu. Dobrze, że się wygladałam, bo mąż prosił, żeby się wstrzymać do jutra (do podpisania umowy) z chwaleniem się wszystkim :pMagdzia85F, BP 02, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTeż dołączam do grona bożonarodzeniowych freakow! Ostatnio się nawet zastanawialam czy nie puścić świątecznego M. Bublé do naszych tańców z Zosią
Marysiu, gratulacje! My też się rozglądamy powoli za czymś większym.
Aga, 7 mcy, wow, wszystkiego najlepszego
Aniu, Zuzia wymiata
Myszkaka, u nas rzeczywiście chyba w krzesełku większe zainteresowanie jedzeniem. Może sama wziąć, dotknąć no i mi też wygodniej karmić jak ją widzęaga_90, BP 02, Etoilka, myszkaka lubią tę wiadomość
-
Ja do tej pory jakoś nie byłam fanką świąt, ale teraz nie mogę się doczekać, jak to będzie z Gabrysią Tylko pewnie mąż będzie w któryś dzień świąt pracował, więc możemy nie być w komplecie.
Mała średnio zainteresowana raczkowaniem, skupiła się chyba na siadaniu, bo próbuje cały czas I już sama nie wiem, które zęby jej próbują wyjść. Górne dziąsła nabrzmiałe i całe białe, a na trójkach albo czwórkach widać białe kropki.
04/04/2018 3:22
3990g, 56cm -
Ktoras z Was pytala o neurologa w Warszawie. Mamy z mojego miasta bardzo zachwalaja dr Kuczynskiego. Chyba w Wesolej przyjmuje. Podobno drogie wizyty,ale lekarz super.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2018, 11:18
pomarańczka_33 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny my po szczepieniu. Stas nawet nie zaplakal. Aleeee... wazy juz 9.2 kg :o masakra! Niedlugo moj kregoslup i rece nie dadza rady dobrze ze nie duzo sie domaga zeby go nosic
grzanewino, BP 02, Tusianka, aga_90, Etoilka lubią tę wiadomość
-
Marysia - gratuluję własnego m2
uważam, że mieszkanie na swoim to super sprawa, już bez znaczenia czy wynajmowane, czy kupione, ale żeby samemu, bez tesciów za ścianą
i ząbków też gratulujemy, u nas jeszcze nic nie widać
i my też nie możemy doczekać się świąt BN i śniegu i ubierania choinki z niunią
a dziury w głowie to ja mam ogromne! kandyduję teraz na radną naszej dzielnicy i ostatnio na zebraniu chciałam coś powiedzieć i normalnie brakowało mi słów! masakra! a raczej wydawało mi się, że moje słownictwo nie jest ubogie aż mi się głupio zrobiło, że niby chcę coś powiedzieć, a nie znajdywałam słów
za tydzień w sobotę chrzciny robimy i po chrzcinach chyba zaczniemy wprowadzać jakieś inne posiłki a nie tylko cycek i cycekEtoilka lubi tę wiadomość