X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Kwiecień - plecień 2018
Odpowiedz

Kwiecień - plecień 2018

Oceń ten wątek:
  • myszkaka Autorytet

Wysłany: 26 września 2018, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny za wsparcie :*

Aga, patrząc na tę rozpiskę to Grześ zaczął mniej więcej od początku 5 miesiąca albo chwilę przed przybierać 67g na tydzień, czyli się nie łapie w widełki.

Sandra, waży teraz 7160g. Fakt, że on podwoił wagę urodzeniową już dawno bo w 3 miesiącu, ale on się malutki urodził, więc mu to szybko poszło.
    A Max ile waży?

Aga dużo zdrówka dla Wiktora :)))

aga_90 lubi tę wiadomość

f2wli09k0vt5rkls.png
  • BP 02 Autorytet

Wysłany: 26 września 2018, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kinga Twoj Grzes jest 2 tygodnie starszy od mojego Maxa a caly kilogram ciezszy- Max na czeartek mial 6110 :) no i Max urodzil sie o ponad 100 gram ciezszy i moja lekarka na to nic nie mowi :) mysle ze nie musisz sie martwic tylko obserwowac jak sie sytuacja rozwija :)

darika lubi tę wiadomość

dxomclb10296nsxe.png
  • BP 02 Autorytet

Wysłany: 26 września 2018, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jeszcze Wam powiem ze i tak maluchom daleko do mnie, ja jakbylam mala bywalam na minusowych centylach :D slali mnie po szpitalacvj az w koncu stwierdzili ze taka moja uroda ;)

dxomclb10296nsxe.png
  • Emily89 Autorytet

Wysłany: 26 września 2018, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszkaka jestes wielka ze tyle poswiecasz dla Grzesia! Nie ma czegos takiego jak gorszy pokarm... moim zdaniem nie powinnasnsie przejmowac przyrostami bo na kp przyrasta sie skokowo.

myszkaka lubi tę wiadomość

bl9c3e5ez8bo2wpc.png

• APrzybylska Autorytet

Wysłany: 26 września 2018, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buziaki dla Wiktora :)

Kinga ja też bardzo Cię podziwiam i trzymam kciuki.

Chciałam tyle napisać i wszystko wyleciało z głowy...

Zuzia od paru dni robi przysiady i prawie podskakuje. Zabawnie to wygląda. Łączymy się w bólu, bo jutro szczepienie :/ w końcu się dowiem ile moja panienka waży.

aga_90, Etoilka, Sylwiaa95, myszkaka lubią tę wiadomość

14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
    29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
    19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*]
  • Etoilka Autorytet

Wysłany: 26 września 2018, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego najwspanialszego dla Wiktora!

Kinga, zgadzam się z opiniami dziewczyn - dla mnie też jesteś bohaterką! Ja pewnie bym już dawno odpuściła. Szcześciarz z Grzesia!

Pochwalę się - kupujemy mieszkanie! Nareszcie! Ciesze się ogromnie :)

Magdzia85F, Tusianka, aga_90, myszkaka, Ilona92 lubią tę wiadomość

h84f3e5e7aigw4hm.png
    mhsvcwa15qvcnn0c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2018, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marysiu opowiadaj:D ile m2? i w ogóle :D

Aniu Zuzia jest dobra :P dopiero co się nauczyła chodzić, co w ogóle szok w tym wieku a tu już podskoki? :D

Etoilka lubi tę wiadomość

• Etoilka Autorytet

Wysłany: 26 września 2018, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    60m - salon z aneksem i 2 mniejsze pokoje. Nowe bloki w naszej wymarzonej lokalizacji :) za 3 miesiące oddają klucze. Nie wiem za co je umeblujemy, ale i tak się cieszymy :D wszystko na spokojnie będziemy sobie robić, nie spieszy się nam.

Magdzia85F, aga_90, grzanewino, myszkaka, Ilona92 lubią tę wiadomość

h84f3e5e7aigw4hm.png
    mhsvcwa15qvcnn0c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2018, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marysiu to extra!!! Dacie radę na pewno :) Ważne, żeby były: łóżko, toaleta i prysznic :D reszta może poczekać!

Nam stuknie 2 lata w październiku jak się wprowadziliśmy do Naszego mieszkania! Pamiętam to podniecenie i radość! :D

A teraz Nasza nowa lokatorka Aduśka dodaje rodzinnej atmosfery tym czterem kątom <3 (nie mogę się doczekać Bożego Narodzenia)

Etoilka, BP 02, Ilona92 lubią tę wiadomość

• Etoilka Autorytet

Wysłany: 26 września 2018, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż to powtarza od urodzenia Wojtka! Że już chce święta :) te święta będą na pewno wyjątkowe dla wszystkich nas :)

Magdzia85F, Tusianka, BP 02, Ilona92 lubią tę wiadomość

h84f3e5e7aigw4hm.png
    mhsvcwa15qvcnn0c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2018, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Etoilka wrote:
    Mój mąż to powtarza od urodzenia Wojtka! Że już chce święta :) te święta będą na pewno wyjątkowe dla wszystkich nas :)

Hehe widzę ktoś tu ma podobne podejście do świąt BN, co ja :D (ja już mam na FB odliczanie kliknięte:P).

A własnie, kiedy ew. wprowadzenie?

Etoilka, BP 02 lubią tę wiadomość

• Etoilka Autorytet

Wysłany: 26 września 2018, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha, mój mąż to się cieszy nawet jak galerie na początku listopada sie świecą ;)

Hm, jak się nic nie opóźni, to może w styczniu. Dobrze, że się wygladałam, bo mąż prosił, żeby się wstrzymać do jutra (do podpisania umowy) z chwaleniem się wszystkim :p

Magdzia85F, BP 02, Ilona92 lubią tę wiadomość

h84f3e5e7aigw4hm.png
    mhsvcwa15qvcnn0c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2018, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marysiu to MOCNE KCIUKI!!! :D

Co do galerii - też się cieszę, i pierwszym śniegiem, i w ogóle ze mnie taki szaleniec bożonarodzeniowy :D <3

Adzie nakupię ciuchów świątecznych :D

Etoilka, BP 02, grzanewino lubią tę wiadomość

• BP 02 Autorytet

Wysłany: 26 września 2018, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marysiu, trzymam kciuki!
    I ja tez dolaczam do bozonarodzeniowego klubu- Max ma juz jednego bodziaka z reniferem :D

Etoilka, Magdzia85F, Tusianka lubią tę wiadomość

dxomclb10296nsxe.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2018, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BP 02 wrote:
    Marysiu, trzymam kciuki!
    I ja tez dolaczam do bozonarodzeniowego klubu- Max ma juz jednego bodziaka z reniferem :D

Ja też :P

BP 02 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2018, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też dołączam do grona bożonarodzeniowych freakow! Ostatnio się nawet zastanawialam czy nie puścić świątecznego M. Bublé do naszych tańców z Zosią :)

Marysiu, gratulacje! My też się rozglądamy powoli za czymś większym.

Aga, 7 mcy, wow, wszystkiego najlepszego <3

Aniu, Zuzia wymiata :)

Myszkaka, u nas rzeczywiście chyba w krzesełku większe zainteresowanie jedzeniem. Może sama wziąć, dotknąć no i mi też wygodniej karmić jak ją widzę:)

aga_90, BP 02, Etoilka, myszkaka lubią tę wiadomość

• Tusianka Autorytet

Wysłany: 27 września 2018, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja do tej pory jakoś nie byłam fanką świąt, ale teraz nie mogę się doczekać, jak to będzie z Gabrysią :) Tylko pewnie mąż będzie w któryś dzień świąt pracował, więc możemy nie być w komplecie.

Mała średnio zainteresowana raczkowaniem, skupiła się chyba na siadaniu, bo próbuje cały czas :D I już sama nie wiem, które zęby jej próbują wyjść. Górne dziąsła nabrzmiałe i całe białe, a na trójkach albo czwórkach widać białe kropki.

km5stv73sw35n5tw.png
    04/04/2018 3:22
    3990g, 56cm
  • acygan Autorytet

Wysłany: 27 września 2018, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ktoras z Was pytala o neurologa w Warszawie. Mamy z mojego miasta bardzo zachwalaja dr Kuczynskiego. Chyba w Wesolej przyjmuje. Podobno drogie wizyty,ale lekarz super.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2018, 11:18

pomarańczka_33 lubi tę wiadomość

• Sylwiaa95 Autorytet

Wysłany: 27 września 2018, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny my po szczepieniu. Stas nawet nie zaplakal. Aleeee... wazy juz 9.2 kg :o masakra! Niedlugo moj kregoslup i rece nie dadza rady :D dobrze ze nie duzo sie domaga zeby go nosic :P

grzanewino, BP 02, Tusianka, aga_90, Etoilka lubią tę wiadomość

xk81pfk.png
  • grzanewino Autorytet

Wysłany: 27 września 2018, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marysia - gratuluję własnego m2 :)
    uważam, że mieszkanie na swoim to super sprawa, już bez znaczenia czy wynajmowane, czy kupione, ale żeby samemu, bez tesciów za ścianą ;)

i ząbków też gratulujemy, u nas jeszcze nic nie widać

i my też nie możemy doczekać się świąt BN i śniegu i ubierania choinki z niunią :)

a dziury w głowie to ja mam ogromne! kandyduję teraz na radną naszej dzielnicy i ostatnio na zebraniu chciałam coś powiedzieć i normalnie brakowało mi słów! masakra! a raczej wydawało mi się, że moje słownictwo nie jest ubogie :( aż mi się głupio zrobiło, że niby chcę coś powiedzieć, a nie znajdywałam słów :(

za tydzień w sobotę chrzciny robimy i po chrzcinach chyba zaczniemy wprowadzać jakieś inne posiłki a nie tylko cycek i cycek :D

Etoilka lubi tę wiadomość

3i49l6d8vill3k1j.png
‹‹ 705 706 707 708 709 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ