Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry
Bylam dzis na usg genetycznym i tescie Papp-a- i wyniki sa bardzo dobreRyzyko skorygowane zespolu downa 1:12000
Dziec urosl prawie 2 cm przez ostatni tydzien (SZOK)- ma juz CRL 66 mm
Wczoraj i przedwczoraj bylam umierajaca- strulismy sie czyms z mezem i dwa dni wyciete z kalendarza-> lazienka-lozko... Na szczescie dzis juz lepiej :)Jak dobrze czuc sie normalnie
APrzybylska, Magdzia85F, Agiii37, Tusianka, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
BP 02 wrote:Dzien dobry
Bylam dzis na usg genetycznym i tescie Papp-a- i wyniki sa bardzo dobreRyzyko skorygowane zespolu downa 1:12000
Dziec urosl prawie 2 cm przez ostatni tydzien (SZOK)- ma juz CRL 66 mm
Wczoraj i przedwczoraj bylam umierajaca- strulismy sie czyms z mezem i dwa dni wyciete z kalendarza-> lazienka-lozko... Na szczescie dzis juz lepiej :)Jak dobrze czuc sie normalnie -
Ale dziś senny dzień
nic tylko kanapa, herbatka i książka. Cieszę się z pozytywnych wyników ☺ i dużych bobasów
BP 02, Ilona92 lubią tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
olKaczucha wrote:Fajnie że nas tyle że Śląska
pytam bo może kiedyś dane będzie nam się spotkać na żywo :p ... ja czekam na wynik z pappa. Lekarz powiedział że jak będzie ok to nie będzie dzwonił w przyszły poniedziałek więc mam nadzieję że żaden dziwny numer w poniedziałek mi się nie wyświetli na tel.
ten nifTy to fajna sprawa mieć taką pewność że jest ok, szkoda że taki kosztowny..
podejrzewam, że jeszcze trochę i ceny tych badań zmienią się na bardziej przystępne, bo staną się bardziej powszechne.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2017, 15:21
Ilona92 lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyJa - Warszawa.
Dziś byłam nawet na przymusowym spacerze, po wyniki badań.Zeszło się z zakupami godzinę a wróciłam, jakbym przebiegła z 10 km!
TSH 1,65 ładnie spadło.
Hematokryt i hemoglobina też poniżej normy, więc pewnie stąd to zmęczenie i osłabienie, mocz ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2017, 15:46
-
nick nieaktualny
-
Kurcze, zaczynam się zastanawiać dlaczego ta moja kruszyna, to faktycznie kruszyna
jeszcze bardziej nie mogę się doczekać wizyty.
Magdzia super wynikia co do zmęczenia, ja mam po drodze do sklepu przejście podziemne - schody to dla mnie jak Mount Everest
nick nieaktualnyAPrzybylska no ja na trybie lenia egzystuje. Sklep mam pod blokiem. Ale fajnie było wyjść gdzieś dalej.
Wczoraj miałem taką gulkę oo lewej stronie, gdzie leży Dzidzia i Mąż tak fajnie dotykał ( uśmiech na twarzy super). Ale czy to Maleństwo czy kiszki, to nie wiem:-P
OlKaczucha OOo duży dzidziuś! Ciekawe ile moje maleństwo podrośnie, bo wizyta 10.10. -
Magdzia85F wrote:APrzybylska no ja na trybie lenia egzystuje. Sklep mam pod blokiem. Ale fajnie było wyjść gdzieś dalej.
Wczoraj miałem taką gulkę oo lewej stronie, gdzie leży Dzidzia i Mąż tak fajnie dotykał ( uśmiech na twarzy super). Ale czy to Maleństwo czy kiszki, to nie wiem:-P
OlKaczucha OOo duży dzidziuś! Ciekawe ile moje maleństwo podrośnie, bo wizyta 10.10.ja też żyje w trybie lenia zresztą chyba widać że często pisze ....
-
nick nieaktualny
-
Ja mam zazwyczaj taki twardawy brzuch rano po przebudzeniu albo z lewej, albo z prawej strony, potem się rozluźnia, ale też nie wiem czy to flaczki czy bobas
Tryb lenia bardzo dzielnie i z namaszczeniem dzielę razem z Tobąi wcale mi nie wstyd. Moja siostra mówi, że mam leżeć ile wlezie, bo potem nie znajdę na to czasu (jej synuś ma 2 m-ce).
W piątek robię drożdżówkę, zapraszam ;)a w sobotę na zakupy, bo muszę kupić sobie kurtkę. Poza tym w sypialni mąż będzie robił remont ze szwagrem, więc wolę być poza domem.
Magdzia85F, Ilona92 lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyDrożdżowe robiłam w poniedziałek. Miałam sernik, ale zrobię w przyszłym tygodniu, co mam tak Męża rozpieszczać
Ja zakupy we wtorek, bo jedziemy na kontrolę a potem może coś kupię. Kurtkę muszę sprawdzić, czy ok czy nie.
Klub lenia musimy założyćco Wy na to dziewczyny?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie też senny dzień. Obudziłam się przed po 5 i już nie mogłam usnąć. Jeszcze pogoda deszczowa, nic tylko kłaść się dalej spać.
Ja jestem z Lubuskiego, ale Mąż pochodzi z okolic Bielska i nawet za 2 tygodnie się tam wybieramy
04/04/2018 3:22
3990g, 56cm -
Ja się zgadzam na klub
Tyko że ja jestem w tej o tyle złej sytuacji, że nie mam swojego miejsca..mieszkam chwilowo u babci i mój narzeczony u rodziców bo kupiliśmy mieszkanie do generalnego remontu który właśnie się toczy .. oczywiście do porodu się wprowadzimy Ale obecnie brak zajęć i brak swojego kąta to masakra...
-
Hej dziewczyny. Ile postów... Ja od wczoraj rano wejść na forum nie mogłam... u mnie po prenatalnym, czekam na wyniki z krwi, Bobo ma 6cm. Dzisiaj za to jakaś masakryczna kółka przy prawej nerce... Ciągle coś i już mnie to wnerwia... co do nerwów to też bym rozniosła wszystko, rzucała wszystkim, mięsem i talerzami, normalnie strach się bać... I jeszcze ta nerka mnie stresuje....
Kadry nie mogą udzielać informacji dotyczących zwolnienia lekarskiego. Moja kadrowa wspomniała coś o jakiejś tajemnicy zawodowej... Tyle wiem.
No i też jestem ze Śląska. Któraś Pańcia może z Gliwic? -
nick nieaktualnyHej!
AnaMarie a który Ty tydzień jesteś?
Mnie jakoś nerwy w ogóle nie ponoszą. Mąż w szoku, ale cieszy mnie to, bo miałby przerąbane.
U mnie kadrowa wszystko kłapie jak leci! Stara plotkara.
O jaaa czuję się samotnie, prawie wszystkie jesteście ze Śląska i z zachodu.
OlKaczucha a jakiej wielkości mieszkanie? Ja chciałam 70 metrów ale Mąż się uparł na trochę mniejsze i mamy 63m2.