Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też czuję widziałyście może ten filmik? według mnie trochę za szybko to leci:
https://www.youtube.com/watch?v=HbMabftC_Fg
U nas prawie wszystko sami robimy. Jak do tej pory braliśmy faceta do płytek w kuchni i przedpokoju. Mój mąż sam chce robić, więc dlaczego nie, zwłaszcza, że dobrze mu to wychodzi14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
nick nieaktualny
-
Zapraszam na gołąbki (Magdzia ja z mazowieckiego to nie masz daleko ) mój debiut- a nawet zjadliwe. Nie wiem czy to ciąża czy fakt że w domu siedzę ale jeszcze trochę i będzie ze mnie Gesslerowa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2017, 13:07
Magdzia85F lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonnna dziękuję, bardzo lubię gołąbki AŻ tyle gotujesz?
Też myślałam, będę w domu to będę szaleć w kuchni a tu spokojnie. Nie robię więcej niż wcześniej.
U mnie dziś pulpety z ziemniakami - u mnie bez ziemniaków z kalafiorem i fasolką szparagową. I marzą mi się buraczki zasmażane! Mmmmm. Moja mama robi cudowne! -
Mi został tylko sos kurkowy z obiadu wczorajszego i przedwczorajszego , była tez polędwiczka ja mam sporo buraków startych w sloikach z zeszłego roku wiec wytarczy smalec najlepiej ze skwarkami , podsmażyć dodać troche przypraw i gotowe zjadłabym dyniowa lub jakis inny wielowarzywna krem, ale ze wszystkie warzywa mam poza domem i leje to zostaje tylko to co w lodowce i zamrażarce.
Tez chciałam szkło w kuchni na ściany, ale jak to zobaczyłam w realu to mi sie odechcialo czyszczenia, wiec musze poszukać czegos innego ooo musake bym zjadłaMagdzia85F lubi tę wiadomość
-
Ale z Was pracowite mamusie
ja dziś wygrywam konkurs na lenia dnia i będziemy zamawiać coś gotowego pizza lub tortellini. Jutro nadrobię bo mam w planach placki ziemniaczane i drożdżówkę z budyniemMagdzia85F lubi tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
nick nieaktualnyLudzie sosy kurkowe i polędwiczki! Ilona!!!
Jak czytam niektóre z Was, jak gotujecie, to mi głupio...
Mam szkło w kuchni i łazience, ale taki wzory - czarno-biało-szare, że spoko bo prawie nic nie widać.
APrzybylska my w weekend na burgeryIlona92 lubi tę wiadomość
-
Magdzia85F wrote:Monnna dziękuję, bardzo lubię gołąbki AŻ tyle gotujesz?
Też myślałam, będę w domu to będę szaleć w kuchni a tu spokojnie. Nie robię więcej niż wcześniej.
U mnie dziś pulpety z ziemniakami - u mnie bez ziemniaków z kalafiorem i fasolką szparagową. I marzą mi się buraczki zasmażane! Mmmmm. Moja mama robi cudowne!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2017, 14:01
-
Mój mąż nie lubi wielu rzeczy, więc mam ograniczone pole manewru w kuchni, poza tym nie mam zdolności kulinarnych Ale to, co potrafię jest coraz bardziej jadalne
Nie lubię robić zakupów na zapas, potem często brakuje mi składników.
Monnn a jak się czujesz?Monnn lubi tę wiadomość
Też się panicznie boję porodu i chyba stanie na cesarce.
Jestem już po wizycie, wszystko wszystko w porządku. Maluch ma 78mm, NT 1.8, kość nosowa widoczna, serduszko 173 u/min. Ryzyko na ZD skorygowane wyszło mi 1:16381. No i lekarz mówi, że dziewuszka
A tu małe ufo
https://zapodaj.net/110048afe2bd0.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2017, 14:49
Monnn, APrzybylska, Tęskniąca, Magdzia85F, Ilona92, BP 02 lubią tę wiadomość
04/04/2018 3:22
3990g, 56cm -
Tusianka wrote:Też się panicznie boję porodu i chyba stanie na cesarce.
Jestem już po wizycie, wszystko wszystko w porządku. Maluch ma 78mm, NT 1.8, kość nosowa widoczna, serduszko 173 u/min. Ryzyko na ZD skorygowane wyszło mi 1:16381. No i lekarz mówi, że dziewuszka
A tu małe ufo
https://zapodaj.net/110048afe2bd0.jpg.htmlTusianka lubi tę wiadomość
Monnn wrote:Dziewczyny mi nie dolega absolutnie nic. Jedyny objaw to jednorazowy nocny marsz do toalety
Cieszę się, że nie jestem jedyna czuje się tylko trochę słabiej, nie mam juz tyle energii co przed , no i siusianie częstsze i tyle....
z tego co czytam, powinniśmy się cieszyć, że tak jest, bo ciąża podobno potrafi dać w kośćMonnn lubi tę wiadomość
-
Jeżeli Wy czujecie się dobrze, a maluszki prawidłowo się rozwijają to tylko się cieszyć
Które dziewczyny jeszcze nie dołączyły do klubu lenia i nadal pracują? Kiedy planujecie przejść w stan spoczynku?14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
ja z coraz większą niemocą wstaję rano z łóżka, więc podejrzewam że październik będzie ostatnim miesiącem pracującym u mnie
fajnie że u Was objawy ustępują, u mnie z kolei powracają nudności i zdarzają się wymioty w bardzo nietypowych momentach..
uciskają mnie spodnie ciążowe! powiedzcie proszę że nie tylko mnie cisną na samym końcu gumy "pod cyckami" a nie są za małe bo po tyg. noszenia zjeżdżają mi z tyłka..
my remont generalny zakończyliśmy 3 lata temu, teraz na wiosnę wzięło mnie na przemalowanie sypialni, która za parę lat stanie się pokojem dzieciątka także w przyszłym roku jedynie kosmetyczne zmiany + małe mebelki się pojawią
Ps. a mój mąż ma dziś urodziny i strrrrrasznie przeżywa że się starzejeAPrzybylska, Magdzia85F lubią tę wiadomość
-
APrzybylska wrote:Jeżeli Wy czujecie się dobrze, a maluszki prawidłowo się rozwijają to tylko się cieszyć
Które dziewczyny jeszcze nie dołączyły do klubu lenia i nadal pracują? Kiedy planujecie przejść w stan spoczynku?APrzybylska lubi tę wiadomość
-
aga_90 wrote:ja z coraz większą niemocą wstaję rano z łóżka, więc podejrzewam że październik będzie ostatnim miesiącem pracującym u mnie
fajnie że u Was objawy ustępują, u mnie z kolei powracają nudności i zdarzają się wymioty w bardzo nietypowych momentach..
uciskają mnie spodnie ciążowe! powiedzcie proszę że nie tylko mnie cisną na samym końcu gumy "pod cyckami" a nie są za małe bo po tyg. noszenia zjeżdżają mi z tyłka..
my remont generalny zakończyliśmy 3 lata temu, teraz na wiosnę wzięło mnie na przemalowanie sypialni, która za parę lat stanie się pokojem dzieciątka także w przyszłym roku jedynie kosmetyczne zmiany + małe mebelki się pojawią
Ps. a mój mąż ma dziś urodziny i strrrrrasznie przeżywa że się starzeje
Aga wyściskaj tego swojego staruszka i pozdrów jakie to momenty?
nick nieaktualnySpodnie ciążowe kupię dopiero w przyszłym tygdniu, bo jeansy przedciążowe jeszcze dobre (mam szersze biodra i w talii sporo mniej, więc zawsze, jak kupuję to mam luz).
A tak chodzę w legginsach i są dobre.
Jakaś śpiąca jestem i muli mnie coś. A obiadu jeszcze nie zrobiłam, bo był mój przełożony z pracy - kilka dokumentów musiałam podpisać.