Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
olKaczucha wrote:A Ginekolog nie chce dac Ci L4?
A to 2 trymestr nie zaczyna się po 12 tygodniu?:p moja chyba dziewczynka też jest duża bo chyba siedem cm 13t3d z OM:) -
casteam wrote:Key_b a myslalam wlasnie co tam u Ciebie slychac
U mnie w poniedzialek dzidzia miala 58mm wszystko sie zgadza -
nick nieaktualnyKey_b wow do 8 miesiąca, nie za fajnie!
Jak Wam nocki minęły??? U mnie nawet. Zaczęłam zasypiać w miarę szybko i przesypiać nocki. Oczywiście chodzę siku. Ale wstaję wypoczęta.
Pogoda brzydka. Pewnie niedługo wybieramy się na targi.
Miłego dnia dziewczyny!!! -
Ilona92 wrote:A tego to nie robia koleżanki i lub siostry? Ja nie robie, tez nie mam za duzo koleżanek , ani rodzeństwa
Nie wiem, u mnie jedna sama robiła, drugiej zrobiły koleżanki i dlatego pytam. Fajnie by było spotkać się z koleżankami tym bardziej że na L4 to człowiek do południa funkcjonuje normalnie a inni w tym czasie pracują, a wieczorami legowisko... Bo bolą jelita brzuchy nerki głowa gardło i cholera wie co jeszcze. -
APrzybylska wrote:Jeżeli Wy czujecie się dobrze, a maluszki prawidłowo się rozwijają to tylko się cieszyć
Które dziewczyny jeszcze nie dołączyły do klubu lenia i nadal pracują? Kiedy planujecie przejść w stan spoczynku? -
nick nieaktualnyByłam na tych targach i jestem rozczarowana.
Stwierdziliśmy z Mężem, że sobie przyjedziemy, jak ludzi nie będzie, to więcej się dowiemy.
Sprawdziliśmy tylko łóżko dostawkę Chicco, na pewno kupimy.
I wózki - Adamex odpadł (nie podoba mi się).
Mutsy który wpadł mi w oko za 4 tyś to za dużo.
I pomacaliśmy wózki jedno. Cena niezła i fajne. Od 1700 do 2500. -
Magdzia85F wrote:Byłam na tych targach i jestem rozczarowana.
Stwierdziliśmy z Mężem, że sobie przyjedziemy, jak ludzi nie będzie, to więcej się dowiemy.
Sprawdziliśmy tylko łóżko dostawkę Chicco, na pewno kupimy.
I wózki - Adamex odpadł (nie podoba mi się).
Mutsy który wpadł mi w oko za 4 tyś to za dużo.
I pomacaliśmy wózki jedno. Cena niezła i fajne. Od 1700 do 2500.
Co z tym Adamexem bylo nie tak??
-
nick nieaktualnyMnie jakoś wizualnie się nie spodobał i ciężki się wydawał, do tego gondola taka pod tym daszkiem, i dla Nas trochę niski. Ale sprawdziliśmy tylko 5 wózków, bo za dużo ludzi było. I nie chcę jakoś sugerować.
Jeszcze X-lander a chcę dorwać, tylko tam nie było. -
Dobry wieczór dziewuszki:)
Olka, a szukasz dla dziewczynki czy chłopczyka?
Ja znowu muszę iść po coś do szamnięcia. Już mąż się na mnie dziwnie patrzy, że ciągle jem hehMagdzia85F, aga_90 lubią tę wiadomość
-
U nas w ten weekend są niby targi. Niby - bo tylko jeden sklep je sobie zorganizował. Początkowo chciałam jechać, ale uznałam, że to bez sensu. A dodatkowo pogoda nie zachęca, ciągle pada.
Imiona ustaliliśmy już jakiś czas temu Mam tylko nadzieję, że na połówkowych lekarz jednak nie stwierdzi, że z dziewuchy się zrobił chłopak
04/04/2018 3:22
3990g, 56cm -
nick nieaktualny
-
Dla dziewczynki :p bo powiedział że na 80% będzie właśnie babka:p Ale jak Ty z życiu bywa nagle może coś tam wyskoczyć.. mnie się podoba Pola Ale mojemu facetowi nie jemu Laura Ale jak to zrobić? Wychodzi Laurka- dziwnie A Kornelia tak nawet tylko nie wiem czy nie jest zbyt popularne...
Magdzia85F lubi tę wiadomość
-
Mi się marzy Gabrysia mężowi Patrycja więc szukamy kompromisu
Magdzia85F lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie niedzielnie
Zrobiłam struclę makową, zjadłam pół sama, zrobiłam dwie i cały weekend łasuchowania.
Ja nie robię baby schower, jakoś nie przemawia to do mnie, co do wózków to muszę się przejechać do sklepu i zobaczyć jakie fajne są, ale na pewno kupie używany,
U mnie leniwa niedziela, pada okrutnie nie chce się nawet nosa wychyli na dwór.
Odnośnie imion to nie mamy żadnego ,nie wiem jaka płeć, mój synek mówi na dzidzie że to Anonimek, bo anonimowy, nawet nam się podoba, no ale bez przesadyMagdzia85F lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć!!!
Ale pospałam
My mamy imiona dla chłopca i dziewczynki. Prawdę mówiąc bez problemu się dogadaliśmy. Chłopiec - Szymon, dziewczynka - Ada.
Pola i Gabrysia lubię te imiona. Gabrysia to moja siostra młodsza (12lat) i że starszą siostrą wybierałyśmy imię a Pola to moja chrześnica - córka starszej.
Więc mam miłe skojarzenia.
Tusianka ja mam zamiar po prostu polować na takie akcje, zobaczymy czy się uda.
Elka dlatego ja wieczorem kroję jabłka i jem z Mężem. A wczoraj były hamburgery - nie było ach! Więc chyba zrezygnuję z nich. Czekolada później była lepsza
Agii o ja! Daj kawałek! Mnie się już marzy początek grudnia!!! I ubiorę choinkę na Mikołajki! I tę masę makową domową zrobię
U mnie też pada. Do kościoła mamy iść na 13, bo powinnam o tej porze już wytrzymać.
W TVN mówią idzie zima, bo bawarscy górale zabierają bydło z hal! No żesz k... My już Niemcy?
-
Ellka wrote:Mi się marzy Gabrysia mężowi Patrycja więc szukamy kompromisu
Mój też chce Patrycję, jeśli będzie dziewczynka. Umówilismy się, że ja wybieram dla chłopca a on dla dziewczynki, jemu marzy sie "córeczka tatusia". Pierwszy jego pomysł to Anita, ale jak zobaczył moją miną to szybko powiedział, że Patrycja i tak już zostało.
Jeśli będzie chłopak to ja jeszcze nie mam pomysłu...zawsze mi się Wiktor podobał, ale znajomy na Wiktora w wieku szkolnym i jest tak "specyficzny"( delikatnie mówiąc), że strasznie mi to imię obrzydził. Po głowie chodzi mi jeszcze Igor i Leon...ale czekam na natchnienie, podobno tak najlepiej.
Miłej niedzieli