Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam z deszczowych Gliwic. My też wybraliśmy wstępnie imiona. Jeżeli chodzi o chłopaka to będzie nataniel. Chcieliśmy Stasia ale tak nam się kilka stasiów naraziło że odpuściliśmy. Jeżeli chodzi o dziewczynkę to będzie albo Oliwia albo Marysia. Się zobaczy
U mnie nie ma nic smacznego, co prawda zrobiłam gołąbki wczoraj ale po nich tak mnie zmniotlo że leżę w łóżku zasmarkana i marzę o wysłaniu się... W nocy spałam półtora godzinki, zasnęłam po 5 dopiero... Eh nawet moja wodzionke nic nie pomaga. Jutro chyba lekarz...
A wózeczku jakie oglądacie? Koleżanki mówiły mi żeby nie brać 3w1 bo foteliki do aut nie spełniają jakiś atestów. Też takie macie informacje? No i jednak kupimy nowy. Niestety drożej, ale przynajmniej nie wylezane przez poprzednia dzidzię. Może tak będzie lepiej... I zawsze jest ta gwarancja -
Też tak słyszałam o wózkach. Będziemy kupować 2w1, ale raczej używany (drugiego tak szybko nie planujemy). Fotelik już jednak nówkę, bo sporo pewnie będziemy jeździć z małą. Bo do lekarza 15km (do tego w mojej miejscowości nie mam zaufania), a i pewnie do rodziny męża będzie jeździć - a to ponad 400km w jedną stronę. No i pewnie postawimy na Maxi Cosi. Co do wózka, to podobają mi się te z firmy Adamex, ale jeszcze zobaczymy jak się sprawdzają na żywo
04/04/2018 3:22
3990g, 56cm -
Dzień dobry
Ja od wczoraj znowu mam mdłości Wczoraj wybrałam się na zakupy w poszukiwaniu kurtki (wróciłam ze spodniami, sukienką i bluzką), ale tylko się zdołowałam i nic nie znalazłam.
Co do imion, to dla dziewczynki chcę Zuzanna albo Róża. Dla chłopca pewnie Jakub, może Maciej.
Jeżeli chodzi o wózek to wizualnie podoba mi się ten:
http://allegro.pl/wozek-dzieciecy-verdi-laser-3w1-torba-gratisy-i6982253093.html
Błagam, tylko nie krzyczcie na mnie! Nic o nim nie czytałam, nie znam opinii i w ogóle, na razie patrzę tylko co mi się spodoba na oko Też myślę raczej o 2w1 i na pewno chcę nowy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2017, 12:09
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
nick nieaktualnyMy też chcemy 2 w 1. I fotelik be Sava modularny Igo albo ten maxi Cosi, o którym Tusianka pisze.
Ale mamy jeszcze tyle czasu, że się może jeszcze pozmieniać
APrzybylska ja się nie będę wymądrzać na temat wózka, bo się nie znam. Tylko tyle, że ja chcę najpierw obejrzeć wózek, bo po wczorajszym, to naprawdę ciężar i rączka to ważne.
Zjadłam kisiel i pudding na spółkę z Mężem i mi niedobrze...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2017, 13:12
-
Też się właśnie nie znam I na pewno tak jak Ty muszę przed kupnem wózek "obmacać" z każdej strony. Siostra ma taki mega ciężki i uparty, bo koła same sobie kierunek wybierają
Kuzynka (mama 2 dzieci) mówiła żeby też przy 2w1 zwrócić uwagę na spacerówkę, bo bardzo często są płytkie i dziecko wypada/ześlizguje się z siedziska.
APrzybylska wrote:Dzień dobry
Ja od wczoraj znowu mam mdłości Wczoraj wybrałam się na zakupy w poszukiwaniu kurtki (wróciłam ze spodniami, sukienką i bluzką), ale tylko się zdołowałam i nic nie znalazłam.
Co do imion, to dla dziewczynki chcę Zuzanna albo Róża. Dla chłopca pewnie Jakub, może Maciej.
Jeżeli chodzi o wózek to wizualnie podoba mi się ten:
http://allegro.pl/wozek-dzieciecy-verdi-laser-3w1-torba-gratisy-i6982253093.html
Błagam, tylko nie krzyczcie na mnie! Nic o nim nie czytałam, nie znam opinii i w ogóle, na razie patrzę tylko co mi się spodoba na oko Też myślę raczej o 2w1 i na pewno chcę nowy.
-
nick nieaktualny
-
http://allegro.pl/wozek-wozki-dzieciece-goya-x3-3w1-parasolka-i6651402163.html
wizualnie podoba mi się ten wózek wzór czarny w groszki:-)
tak jak przy poprzednich zakupach i tak jak piszecie chcę wózek sprawdzić dotknąć,obejrzeć zanim się zdecyduję zamówić.Magdzia85F, APrzybylska lubią tę wiadomość
-
Magdzia85F wrote:Hej Rene! Co tam???
APrzybylska no to dopiero będzie wyzwanie ten wózek!!!
A łóżeczka nie kupujemy na razie. Tzn.dostawkę https://www.ceneo.pl/48160615#tab=specMagdzia85F lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magdzia85F wrote:Hej Rene! Co tam???
APrzybylska no to dopiero będzie wyzwanie ten wózek!!!
A łóżeczka nie kupujemy na razie. Tzn.dostawkę https://www.ceneo.pl/48160615#tab=spec
-
Rene wrote:http://allegro.pl/wozek-wozki-dzieciece-goya-x3-3w1-parasolka-i6651402163.html
wizualnie podoba mi się ten wózek wzór czarny w groszki:-)
tak jak przy poprzednich zakupach i tak jak piszecie chcę wózek sprawdzić dotknąć,obejrzeć zanim się zdecyduję zamówić.
Łóżeczko już mam Kupiliśmy właśnie białe, używane, ale materac i resztę oczywiście kupimy nowe.
Ja mam pytanie z innej beczki: jaką bieliznę polecacie? Zazwyczaj katowałam się stringami, ale od początku ciąży przerzuciłam się na "gacie po tacie" bawełniane. A jak to u Was?Rene lubi tę wiadomość
APrzybylska wrote:Tak, ten w groszki jest urzekający Ja planuje coś w graficie albo granacie kupić.
Łóżeczko już mam Kupiliśmy właśnie białe, używane, ale materac i resztę oczywiście kupimy nowe.
Ja mam pytanie z innej beczki: jaką bieliznę polecacie? Zazwyczaj katowałam się stringami, ale od początku ciąży przerzuciłam się na "gacie po tacie" bawełniane. A jak to u Was? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja sobie ostatnio zamówiłam takie majtasy "babcine";p z panelem na brzuchol;) Megawygodne:)
Magdzia85F, APrzybylska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA mnie od tygodnia ciągnie z tyłu w lewym półdupku. Tak jakby od kręgosłupa. Aż tak do łydki. Nie mogę, praktycznie większość dnia. Czasem aż ledwo wstaję.
Niedawno ważyłam więcej i nigdy tak nie odczuwałam.
To kolejne dolegliwości ciążowe??? -
Magdzia85F wrote:A mnie od tygodnia ciągnie z tyłu w lewym półdupku. Tak jakby od kręgosłupa. Aż tak do łydki. Nie mogę, praktycznie większość dnia. Czasem aż ledwo wstaję.
Niedawno ważyłam więcej i nigdy tak nie odczuwałam.
To kolejne dolegliwości ciążowe???14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
Ellka wrote:Ja sobie ostatnio zamówiłam takie majtasy "babcine";p z panelem na brzuchol;) Megawygodne:)
Ellka lubi tę wiadomość
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*]