Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ellka wrote:
Emily, a ile dałaś? Jest tam rozmiarówka rozpisana? Ja się obawiam że zamówię za ciasne, albo sporo za luźne
Ja kupiłam te : https://www.zalando.pl/dp-maternity-forever-fit-jeansy-slim-fit-indigo-dp829a002-k11.html
Wzięłam rozmiar 42 (mam długie nogi i zawsze problem z za krótkimi nogawkami ) i są jak ulał mają też wszytą gumkę, więc można łatwiej je dopasować
Są wygodne bardzo, tak jakbym nic nie miała na sobie
A w zalando jest darmowa przesyłka i zwrot też (i to do 100 dni! )Magdzia85F, Ilona92, Ellka lubią tę wiadomość
-
Hej Kochane ja tylko na chwilkę i widzę, że muszę później nadrobić sporo rano byłam odebrać wyniki PAPPA coś tam jest brzydkiego napisane i już się dołuję oddałam krew i siuśki na badania, zakupy, teraz muszę posprzątać i wstawić gulasz ...
udanego poniedziałku Mamusie odezwę się później, aha dziś zaczynamy 16 tydzieńMagdzia85F, Ilona92 lubią tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
nick nieaktualnyIlona no u mnie Mąż stwierdził, że jestem spokojna jak nigdy:-) źle chłopaki nie mają. Co do zakupów, to ja najpierw na necie przeglądam a potem do sklepu i sprawdzam, czy warto.
A przed bożym narodzeniem, to nie ominę galerii!!! Jestem jak dziecko w tym okresie.
Emily to ciążowe? U mnie uda to by wyglądały...
APrzybylska nie stresuj się. Przy Pappa też często są takie akcje, że kobiety się stresu nabawią a jest wszystko dobrze!
Ja próbuję wyjść do sklepu:-PWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2017, 11:21
Ilona92 lubi tę wiadomość
-
U mnie też jakiś spokój odkąd się dowiedziałam o ciąży
Kupowałam jeansy ciążowe na allegro i niby są dobre, ale mam wrażenie jakby mi spadały z tyłka podczas noszenia Widocznie nieprzyzwyczajona jestem do takiego modelu, bo ostatnio to raczej w luźnych spodniach latałam. Teraz po wypłacie się zaopatrzę w legginsy
A co do wypłaty na l4, to jeżeli pracodawca zatrudnia powyżej 20 osób, to dalej on płaci zasiłek choroby i sam się potem rozlicza z tego z ZUSem. Jestem od sierpnia na zwolnieniu i co miesiąc dostaję kasę od pracodawcy.
Na 14 idę do dentysty i już mam stres Nie lubię, mam uraz z dzieciństwa, ale mus to mus.Magdzia85F lubi tę wiadomość
04/04/2018 3:22
3990g, 56cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
APrzybylska, kiedy masz wizytę u gina z wynikami?
Emily, ja jednak poluję na tańsze;) a allegro jakieś znalazłam, muszę się tylko wymierzyć
Tusianka, ja mam leginsy, ale doszłam do wniosku że w zimie wyjść do lekarza np może być mi za zimno w nogi, więc chociaż jedna para dżinsów by się przydała;)
Oby u dentysty poszło szybko i bezboleśnie:* -
Ufff, jakoś Was nadrobiłam
Ellka wizytę mam w ten czwartek 12.10 i chyba prześpię dwa najbliższe dni żeby było szybciej.
Połamały mi się wszystkie paznokcie i wyleciały prawie wszystkie włosy dziwne, że tam na dole i pod pachami nie chcę tak wypadać.
Ja ciążowe kupiłam w H&M, kiedyś nawet wrzucałam link, zwykłe, czarne spodnie i miejscem na brzuszek i są super. Dziś za to przetestowałam spodnie - legginsy z Mohito, wysokie w gumę i bardzo wygodne, jeszcze jakiś czas je ponoszę. Co do zakupów, to mam przymusowe dzisiaj z mężem, bo nie chce mnie z domu wypuszczać, ponieważ nie mam ciepłej kurtki (w zeszłym roku nosiłam 34/36 i się nie mieszczę).
Ja czuję w brzuchu łaskotanie, dziś gdy na chwilę usiadłam, bardzo wyraźnie Macie kreskę na brzuszku?Ilona92 lubi tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
APrzybylska, kciuki mocno, żeby jednak było wszystko dobrze:* Też się spotkałam z tym, że nieraz wyniki wychodzą dziwne a z maluszkiem jest wszystko ok.
Co do kreski to teraz zauważyłam ale taką bladziutką A Ty?Ilona92, APrzybylska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyolKaczucha wrote:A u mnie właśnie się dowiedzieliśmy że mojego faceta zwolnił kierownik z pracy po kłótni w piątek.... super...
Co??? Współczuję!!! Po kłótni? I pach zwolnienie? No bez przesady!
Kreskę mąż wypatrzył ostatnio, ale ja tam nie widzę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2017, 14:02
-
Magdzia85F wrote:Elka w brzuch?
Ja czekam na wypłatę i tak się zastanawiam, czy to jeszcze pracodawca, czy ZUS płaci. Poszłam na L4 4 września. 10 każdego miesiąca jest wypłata w firmie (teoretycznie).
U mnie legginsy cały czas dobre, ale ja jeszcze w nie wejdę do +4 kg:P Bo już tyle więcej ważyłam - w marcu. Nie chce mi się ciuchów kupować. Bo chodzić i przymierzać, ble.
Przez pierwszy miesiąc płaci pracodawca, potem ZUSMagdzia85F lubi tę wiadomość
-
Olkaczucha, współczuję:*
-
olKaczucha bardzo wam współczuję jaka szansa, że Twój facet znajdzie coś w krótkim czasie?
Ja kreskę mam całkiem wyraźną jak mi się krater po rozdrapanej kroście zagoi to Wam pokażę
Jestem od kwietnia na L4 i co miesiąc dostaję przelew od pracodawcy.14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
Czesc Dziewczyny!
Troche mnie nie bylo, ale w miedzyczasie skonczylam studia
OlKaczucha- przykro mi, oby sie szybko cos ulozylo!
APrzybylska- same badania Pappa to nic, musza policzyc wyniki skorelowane z tymi z usg. Nie stresuj sie, bedzie dobrze!
APrzybylska, Tusianka, Magdzia85F, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
BP gratulacje:)
-
BP 02 wrote:Czesc Dziewczyny!
Troche mnie nie bylo, ale w miedzyczasie skonczylam studia
OlKaczucha- przykro mi, oby sie szybko cos ulozylo!
APrzybylska- same badania Pappa to nic, musza policzyc wyniki skorelowane z tymi z usg. Nie stresuj sie, bedzie dobrze!
Staram się nie stresować, dowiem się w czwartek co dalej.14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
Jestem i żyję Zrobiła mi 2 zęby za jednym zamachem, jeden kanałowo a drugi tylko do czyszczenia
Ellka, dlatego kupiłam tą jedną parę jeansów, żeby była. Chociaż zakupię ocieplane legginsy i zobaczę, jak się sprawdzą przy chłodach.
Mój mąż siedzi teraz na wypowiedzeniu. Okazało się, że jego stanowisko mają zamiar przenosić do Poznania po nowym roku. Oczywiście zero oficjalnej informacji czy propozycji przejścia na inne stanowisko A pochwalił się wszystkim w firmie, że spodziewa się malucha. I postanowiliśmy, żeby zwolnił się już teraz i zdążył poszukać czegoś nowego, a nie że zwolnią go nagle w lutym/marcu i będzie panika, bo zaraz termin, itp. Żeby było śmiesznej ostatnie 1,5 miesiąca robił za dwie osoby, bo koleżanka się zwolniła. Niby przyjęli kogoś na to stanowisko, ale do Poznania. Chłopak był u męża na przeszkoleniu 3 dni, ale i tak co chwilę dzwonił, bo nie wiedział co ma zrobić. Tak się wkurzył, że poszedł na miesięczne l4 od psychiatry. Plus taki, że sama w domu nie siedzę wieczorami, bo pracował popołudniami i na nocki.
A teraz taki okres, że pracy jest dużo, więc nie martw się olKaczucha!APrzybylska, Magdzia85F lubią tę wiadomość
04/04/2018 3:22
3990g, 56cm -
nick nieaktualny