Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Tusianka, czasem schodzi i wychodzi z pokoju do nas, ale zawsze z wlaczonym alarmem
Zazwyczaj jednak jak sie budzi to siada i wlacza alarm xD
Co do Joie Every Stage... nie ufam fotelikom, ktore sa od 0-36 kg... jezeli chcecie miec fotelik do 18 kg RWF to lepiej juz jakis maxi cosi czy avionaut aerofix rwf albo be safe albo baby safe (nie pamietam modelu, kojarzy mi sie akita ale nie jestem pewna).Tusianka, APrzybylska, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
Bardzo dziękuję za opinię. Wiem, im więcej ruchomych elementów tym mniej bezpieczeństwa. Dodatkowo w jednym aucie nie mamy isofixu i w sklepach gdy mówimy, że ma być na pasy robią oczy jak 5zł. Eh ... nikt nie mówił, że będzie łatwo.
Moje kochane, a ja źle się czuję, okresowo i czasem jak mnie jajnik pociągnie, to aż łzy w oczach. I mam tak napompowany brzuch. Biorę od 3 dni nospę, bo na chwilę pomaga. A przy Zuzi muszę być cały czas w ruchu. Boję się co to będzie. Na wizytę najprędzej mogę się wybrać 5.03.
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
nick nieaktualny
-
Madziu, wzdęcia, zaparcia, macica wszystko. Nie wiem dokładnie. Jednego dnia myślałam, że na środku ulicy spodnie ściągnę tak mnie uciskało.14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jaaaa.... tak wam zazdroszcze wiekowych babci moje obie zmarly ponad 15 lat temu
Ania- super bryka, mam nadzieje ze czujesz sie juz lepiej. Na wzdecia mozna beac espumisan, jest bezpieczny w ciazy, ja bralam
A na zaparcia suszona sliwka, jaknnie pomaga xzopki glicerynowe.
Ja dzis po nocy kolejnej w kit, nie zarejestrowalam jak moje dziecko wstali. Podobniez stanal w lozeczku i zaczal reka uderzac w barierke maz go wzial i poszli sie bawiv a ja spalam jeszcze dwie godziny
APrzybylska, Magdzia85F lubią tę wiadomość
-
Staś sie tez nauczyl ze jak tylko sie obudzi to zaraz na nogi staje w lozeczku :o zaczal sie u nas etap ze wstaje wszedzie gdzie sie tylko da i w koncu umie siadac z pozycji czworaczej. Tak narzekalam ze Staś w tyle a w ostatnim czasie tyle nowych rzeczy sie nauczyl...
Ja mam obie babcie( jedna 85 lat,druga 71), prababcie i jednego dziadka (75l)
Dla mnie najgorsze ze mój tata nie żyje i nigdy sie poznał wnuka a wnuk jego...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2019, 22:13
APrzybylska, BP 02 lubią tę wiadomość
-
Sandra dziękuję za rady. Jeszcze żebym wiedziała co dokładnie mi jest. Dziś trochę lepiej. Nawet zjadłam śniadanie. Brawo dla męża i dla Maxa za stanie w łóżeczku
Sylwia widzisz Staś ruszył z rozwojem i kochana, to już się nie zatrzyma bardzo się cieszę. Współczuję straty taty.
Ja mam babcię od strony taty i dziadka od strony mamy, oboje mają po 86 lat. Wiecie, że my pewnie tak długo nie pożyjemy.14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
nick nieaktualnySandra to dobrze, ze pospałaś. U mnie dziś Ada tez odstawiała i rano została wręczona mężowi a ja do wyrka na 2h.
Co do Babć, niestety moja po wylewie, chodzi normalnie, ale juz ostro z demencja. Tak mi przykro z tego powodu. Bo na serii extra kobieta. I zawsze mówiła : nie daj Boże dożyć takiego wieku, zeby być dla siebie i innych ciężarem.
Aniu i ja też podobnie myślę, nie chce tyle żyć. Wnuków doczekać i tyle.
Sylwia przykro mi z powodu taty.
I wielkie gratulacje dla synka! -
APrzybylska wrote:Bardzo dziękuję za opinię. Wiem, im więcej ruchomych elementów tym mniej bezpieczeństwa. Dodatkowo w jednym aucie nie mamy isofixu i w sklepach gdy mówimy, że ma być na pasy robią oczy jak 5zł. Eh ... nikt nie mówił, że będzie łatwo.
Moje kochane, a ja źle się czuję, okresowo i czasem jak mnie jajnik pociągnie, to aż łzy w oczach. I mam tak napompowany brzuch. Biorę od 3 dni nospę, bo na chwilę pomaga. A przy Zuzi muszę być cały czas w ruchu. Boję się co to będzie. Na wizytę najprędzej mogę się wybrać 5.03.
Aniu nospe i espumisan, mi dodatkowo lekarz kazał brac dodatkowo progesteron bo to on żywi ciąże do czasu wykształcenia sie łożyska. Odpoczywaj tyle ile mozesz. Ja miałam problemy ze wydedukowałem brzuchem tak powyżej połowy ciazy. Byłam tak jakby mnie ktos napompowal powietrzem najgorsza nieprzyjemność po takim dziwnym smaku w ustach, ktory przechodził po zjedzeniu czegos bardzo intensywnego a najlepiej ostrego.
A i co do fotelików 0-36 tez mam zła opinie. Bo jak dopasować auto do noworodka i takiego 7latka?
Najlepiej jechac do sklepu gdzie sie tym zajmują i wypytać o wszystkie możliwości. U nas o dziwo facet był super i odpowiadał na to co chcieliśmy bez chełpienia sie -
Boże dziewczyny jak mozna mowić, ze niw chce sie tyle żyć? Nie obrazicie sie , ale takie mysli to szaleństwo. Jeszcze rozumiem ludzi w podeszłym wieku bo zaczynam niektóre rzeczy rozumieć, ale Kobiety, ktore ledwo urodziły dziecko, a kolejna przy nadziei?
BP 02 lubi tę wiadomość
-
Ilona dzięki za rady i opinię.
My już w 3 sklepach byliśmy i każdy swoje mądrości wciska. Porównując chociażby do tego co pisze Kamila czy każda z Was, to mają zerowe pojęcie i wciskają to, za co mają najlepszą prowizję. Auto mam kiepskie Mondeo 2004r. W męża Corsie jest uchwyt do isofix, ale to jest auto do dojeżdżania do pracy brudne i nic nie mające, na dojechaniu. Szukamy dalej.
Madzia i ja mam takie zdanie. Dziadek jest po kilku udarach, na szczęście umysłowo dobrze, tylko ruchowo trochę nie domaga i nie ma się kto nim zająć, jest w ośrodkuWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2019, 11:34
Ilona92 wrote:Boże dziewczyny jak mozna mowić, ze niw chce sie tyle żyć? Nie obrazicie sie , ale takie mysli to szaleństwo. Jeszcze rozumiem ludzi w podeszłym wieku bo zaczynam niektóre rzeczy rozumieć, ale Kobiety, ktore ledwo urodziły dziecko, a kolejna przy nadziei?14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
A ja zamierzam zyc jeszcze dluzej zycie jest super, a jk na starosc bede upierdliwa to sobie pojde do domu spokojnej starosci. Bede tam miala znajomkow w swoim wieku a powiem wam ze moja tesciowa na juz 74 lata i jest super aktywna
Ilona, bedziemy ske na starosc zdjeciami wnukow wymieniac
Sylwia- super Stas
Madzia- niech sie maz troche poczuje
Ania- ja tez wlasnie mialam wzdecia w ciazy, nie martw sie tym, przejdzie lykaj ten espunisan ( przechodzi przez jelita bez wchlaniania wiec mozna go brac do oporu
APrzybylska, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
Dziękuję, ale wzdeć nie mam. Bolą mnie jajniki i macica. Przez co czuje się napompowana. Raz dziennie biorę nospę i jest lepiej. Dziękuję za wszystkie Wasze rady
Ilona92 lubi tę wiadomość
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*]