Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziękujemy pięknie za wszystkie życzenia
Matką się napracowała nad koroną, a dziecko z miliona zdjęć nie ma ani jednego które nie jest ruszone cóż, życie :d
Moje małe-wielkie Szczęście
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2019, 11:11
machirude, APrzybylska, Monnn, ibishka, Magdzia85F, Katy, Etoilka, BP 02, Tusianka, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiktorku!!! 100 lat i samych szczesliwych dni ♡
Madzia - u mnie chandra na calego. Czekam na wiosne... Jestem zmeczona milionem decyzji ktore podejmuje i watpliwosci ktore ryja moj mozg... Zrezygnowalam z choru bo nie daje rady...
Fizycznie jestem wrakiem bo noce znow sa u nas tragiczne...
Do tego dzis na usg wyszlo ze z moja tarczyca jest gorzej niz przed ciaza bylo hashi postepujeaga_90 lubi tę wiadomość
-
Sto lat dla Wiktorka! Rośnij duży!
Mała dopiero zasnęła, a z drzemki wstała o 13. Niestety, ostatnio taki dzień skończył się nocną imprezą od północy do 3.
Nie wiem, czy mi cokolwiek wiosna pomoże. Jestem zmęczona, moim jedynym samotnym wyjściem są zakupy w Biedronce 100m od domu, jak mała śpi i ma ją kto przypilnować. Fizycznie czuję się źle, a psychicznie chyba jeszcze gorzej. Nie czuję żadnej poprawy po zmianie dawki leków.
04/04/2018 3:22
3990g, 56cm -
Pozostałym też dziękujemy
Kamila i Marta- oczywiście polubiłam za życzenia a nie za chandrę i tarczycę
3mam mocno kciuki że to tylko chwilowe smutki i szybko miną!
Mamy w domu hustawkę (prezent z wczoraj) i już zawieszona. Dziecko przeszczesliwe a jest taka że i mama może się hustac :d
I zabawka do wody Wyścig kaczuszek z Yookidoo jest ekstra, po pierwszych zabawach polecamy nadalWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2019, 11:16
Ilona92, Tusianka, Magdzia85F lubią tę wiadomość
-
Ostatnio czytałam artykuł o przespanych nocach i wychodzi na to że dla jednych przespana noc to 5h ciągiem, a dla innych 8. Kamila zdefiniuj swoją przespaną noc :p
Odkryłam ostatnio ze jeśli w ciągu dnia oddelegowuję tatę do zabawy z synem (ma urlop) a sama ogarniam obiad czy porządki, to w nocy syn to sobie odbija ok 1-1,5h pobudką i dosłownym wiszeniem na cycku, przytulaskach, calusach.. Tak w okolicach 4-5 rano 3 dni z rzędu tak było i dni te były rozne: z 1, z 2 i z 3 drzemkami, dzień nudny, dzień spacerowy, dzień w gościach. Wszystkie miały tylko 1 wspólny mianownik. Wczoraj dzień był inny, bo mocno wspólny (ja i syn) i pobudki w nocy nie było. Będę sprawdzać swoją teorię nadal
Ilona też mi się robi niedobrze na huśtawce, na karuzeli już w ogóle jest dramat. Przyszło mi to z wiekiem
Ale chodziło mi o to że huśtawka ma udźwig do 100kg, a haki w suficie dalyby radę i że słoniem BHP przede wszystkim :d
Edit: dla mnie przespana noc to taka bez dłuższej niż karmienie pobudkiWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2019, 12:42
Ilona92 lubi tę wiadomość
-
Mamuśki kochane, nie mam głowy na nic. Wczoraj byłam na wizycie. Jestem w ciąży, ale jest wielkie ALE ... Dodatkowo następną wizytę wyznaczył mi dopiero 26.03! Na pewno nie będę tak długo czekać.
Przepraszam, przez jakiś czas mogę być mniej aktywna.14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*]