Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
My mamy łóżeczko "rozwojowe". Obecnie ma 140cm, a potem się rozszerza do 160cm więc prędko nie będziemy zmieniać.
Byłam dziś w pracy, złożyłam urlop zaległy, wracam 1 lipca Muszę przyznać, że bardzo miło mi było tam pojechać, aż żałuję że tak krótko byłam i nie zdążyłam pogadać z większą ilością osób.
Wszystkiego najlepszego dla ZuziAPrzybylska lubi tę wiadomość
-
Hej, ja od kilku dni kiepsko się czuję chyba współząbkuję z Miśką
Wczoraj sprzedaliśmy nasze autko i to w trybie ekspresowym, ogłoszenie M wystawił w piątek wieczorem a wczoraj przed 17 byliśmy już po podpisaniu umowy
Teraz gorsza sprawa przed nami, kupno następnego
Kinga, ja w przyszłym tygodniu wybieram się do pracy, odebrać skierowanie na badania, wypisać wnioski urlopowe i poprawić wniosek o rodzicielski bo złą datę zakończenia wpisałam - zdolna ja! wracam po majówce ale szczerze mi się nie chce... Dzisiaj nadrabiałam zaległości w wiedzy nt zmian podatkowych i tylko się wkurzałam na to co oni znów powymyślali, ech... Zmieniłabym zawód ale kompletnie nie wiem do czego innego się nadaję...Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
Aga współczuję, że Wiktor chory. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
U nas weekend w drodze. Sobota u mojej babci na imieninach i urodzinach brata. Wieczorem jeszcze wizyta u kuzyna na 2 urodzinach jego córeczki. W niedzielę u babci i wujostwa męża z zaproszeniem na roczek Zuzi. Intensywnie.
A dziś buziaki dla Igi, Gabrysi i Pawełka :*Tusianka lubi tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
olKaczucha wrote:Dla mojej Igi? Czyżby jakas ważna data hehe? Jak dla mojej to dziękujemy :p
Dziewczyny jakieś pomysły na dekoracje roczkowe oprócz girlandy i balonów?
Ale i tak buziaki.14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
Dziekujemy za buziaki
My mielismy szalony dzien i dopiero teraz czas na internety
Boszzzz za miesiac roczek :o
U nas nie bedzie jakichś wielkich dekoracji - pewnie balony i girlanda ze zdjęć z kazdego miesiaca. Do tego moze jeden balon z helem przy Pawelka krzeselku
-
Również dziękujemy za buziaki i polubienia na insta
Do niedzieli byłyśmy u rodziny, niby nie odpoczełam za bardzo, ale chociaż było do kogo gębę otworzyć. W nocy po powrocie obudziła się z krzykiem, coś ją bolało, pewnie zęby, bo wypluwała smoczek i pchała ręce do buzi. Dzisiaj wstała z fochem na wszystko, od rana na mnie wisiała. Teraz poszła na drzemkę, to mogę cokolwiek zrobić.
U nas też tylko balony. Muszę jakiegoś bodziaka z jedynką w końcu zamówić.
04/04/2018 3:22
3990g, 56cm -
Hej,
Ja zamówiłam balony, girlandę, serwetki i czapeczki dla gości. Planuję zrobić jeszcze małe korony na patyczkach do wbicia w babeczki itp. Ogólnie będzie złoto
Macie pomysły na jakieś przekąski na słono? I na jakąś kolację na ciepło?
Ja też bym się musiała wybrać do pracy powypisywać urlopy itp. Tak mi się nie chce wracać...
-
A pytałam że 100 razy czy na pierwszej stronie jest wszystko ok ;p już poprawione.
Za to dziś buziaki dla Grzesia :*
U nas z dekoracji pewnie tylko balony. Na razie mam same odmowy jeżeli chodzi o gości i żałuję, że robimy w lokalu człowiek chciał dobrze, a wychodzi jak zwykle. Dobrze, że Zuzia nie będzie tego pamiętać.
Dziewczyny odliczam dni do wizyty, mam 12.03.myszkaka lubi tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
Dziękujemy :*
Ja zamówię zestaw balonów na roczek, jest tam jedynka, gwiazdki i balony z konfetti, w sumie 17 sztuk. I kupimy butlę z helem żeby nadmuchać, wyjdzie taniej niż napełnianie w punkcie.
My też robimy w lokalu i nie wiem czy goście dopiszą, bo teściowa od razu jak powiedzieliśmy to zaczęła się krzywić że oni nie przyjadą i żebyśmy zrobili na Śląsku. -
myszkaka wrote:Dziękujemy :*
Ja zamówię zestaw balonów na roczek, jest tam jedynka, gwiazdki i balony z konfetti, w sumie 17 sztuk. I kupimy butlę z helem żeby nadmuchać, wyjdzie taniej niż napełnianie w punkcie.
My też robimy w lokalu i nie wiem czy goście dopiszą, bo teściowa od razu jak powiedzieliśmy to zaczęła się krzywić że oni nie przyjadą i żebyśmy zrobili na Śląsku. -
Czesc
Buziaki dla naszych coraz straszych slodziakow
U nas idzie nowe- 25 marca zaczynamy adaptacje w zlobku. Troche sie boje ale z drugiej strony juz sie nie moge doczekac. Maxior ciagnie do dzieciakow wiec pewno bedzie zadowolony
W zlobku ktory mamy pod domem miejsca nie dostal ale orezwali sie do nas z innego, 10 minut piechota, do ktorego zlozylismy papiery tak dla bezpieczenstwa. No i po ogladaniu, to chyba jest nawet fajniejszy...
Teraz musze do pracy isc zeby ogarnac kiedy wracamAPrzybylska, Tusianka lubią tę wiadomość
-
Sandra będę czekać na relację z adaptacji. Ja się tego aż tak obawiałam, że zrobiłam sobie drugie dziecko ;p (żart!) Jestem bardzo ciekawa jak Max sobie poradzi i Ty jak to przeżyjesz. Zuzia też ciągnie do dzieci, ale różnie to wygląda, czasem ona rządzi jak u siebie, czasem dzieci zabierają jej zabawki, a Zuzia nic. Nie wiem od czego to zależy.
Ola ja widziałam w necie po około 80 - 100zł takie butle.
W Toruniu mam dwa punkty z dekoracjami na imprezy, muszę się wybrać.
A poza tym od paru dni chodzę jak zmora, bo Zuzia postanowiła przypomnieć niemowlęce czasy i budzi się co godzinę zobaczyć czy śpimy, popłakać lub powiercić się. Już miała takie ładne noce i znowu kicha.
Co tam u Was?14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
U nas pobudki co godzinę są codziennością. Brzuch powrócił. Pediatra rozlozyla ręce że nie ma pomysłu. Gabi po nocach płacze brzuch ja boli ma wzdęcia itp. 1.04 jedziemy prywatnie do Krakowa do gastrologa.. A w piątek idziemy do szpitala na kilka godzin zeby porobić badania przed konsultacja
Już trzęse porami jak wytrzymam w zamknięciu z nią cali y dzień jak ona sekundy nie usiedzi w miejscu.
Z pozytywów to mąż mi zrobił prezent niespodziankę imieninowa i w przyszlym tyg zarezerwowal mi Mani - i Pedicure u kosmetyczki i załatwił że moja mama zajmie się mala w tym czasie. nie pamiętam kiedy miałam dwie godziny dla siebie tak stricte!
Że staraniami się waham że względu na to jak wyglądają noce Gabi.. Teoretycznie za półtorej miesiąca mieliśmy zacząć no ale zobaczymy. Ludze się że łoże coś się zmieni z tym brzuchem do tego czasu i wątpliwości znikną.
18 jadę z tatą na kontrolę i mam nadzieję usłyszeć że operujemy jakos w maju. Ale stresa mam niewyobrażalne!
Ja na roczek zamówiłam torta a tak to kupię tylko jakieś balony i girlandy. Bez szału
APrzybylska lubi tę wiadomość
-
Iza lubię za prezent i chwilę dla siebie!
Bardzo nie lubię za brzuszek Gabi Mam nadzieję, że w końcu znajdziecie przyczynę cierpienia, bo aż przykro na samą myśl, że Twoja córcia tak się męczy.
Za Tatę nadal ściskam kciuki!
Z Zuzią też nie wyobrażam sobie pobytu w szpitalu. Tak jak byłyśmy 10 dni kiedy skończyła 1 miesiąc, w sali o powierzchni 5m. Wtedy było ciężko, a Zuzia tylko leżała, a teraz. Musisz zabrać wszystkie zabawki żeby zająć Gabi.14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*]