Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhttps://naforum.zapodaj.net/thumbs/73461ed26210.jpg
A tutaj mój prezent dla nas z okazji roczku:)
Wspaniała pamiątkaEtoilka, APrzybylska, myszkaka, aga_90, Rene, Tusianka, ibishka, machirude, pomarańczka_33, BP 02, Ilona92, Magdzia85F lubią tę wiadomość
-
Najlepsze życzenia dla Kiruniu i Łukasza! 🎂🎁❤️😚. Zdrówka, radości, szczęścia.
Buziaki też dla Stasia z okazji 11mcy 😚😚😚pomarańczka_33 lubi tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
nick nieaktualnyWszystkiego najlepszego dla dzisiejszych Solenizantów!
Agata, super bracia Widać, że starszy syn zachwycony braciszkiem Moj brat ma na imię Łukasz i też obchodzi dzisiaj urodziny
Marta, 4:21, czyzby Gabi nie spała? U nas niestety tez ostatnio pobudki koło 5 - czworaki i Zosia budzi rodziców gotowa do zabawy, wczoraj był rekord bo o 4:30 już byliśmy na macie chyba Zosia chce mnie przygotować na nowe godziny wstawania po powrocie do pracy
Klaudia, jak po wizycie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2019, 08:28
pomarańczka_33 lubi tę wiadomość
-
Rene wrote:Zbieramy się do przychodni...
Klaudia właśnie jak wizyta?
Iza jak u Was? Jak Tata?14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
Hej u nas kiepsko. Kontrola wykazała że guz dalej nieoperacyjny. Jest niby termin na 3. 04 na operację ale jest powiedziane że zbadaja przy przyjęciu i jeśli nagle nie będzie różnicy w wielkości to odsylaja..
Wszystkiego najlepszego dla solenizantow:-) -
Iza tule i mimo wszystko będę trzymać kciuki
My juz po Patryk nie zaszczepiony za to dostaliśmy skierowanie do specjalisty i plik swistkow z badaniami które mamy zrobić
zrobić.Waga nadal zbyt mała przyrost do d**y ciemiaczko 3x2 cm brak zębów i te szmery na sercu Niby nic co zagraża życiu a i tak stres
stres -
Rene wrote:Iza tule i mimo wszystko będę trzymać kciuki
My juz po Patryk nie zaszczepiony za to dostaliśmy skierowanie do specjalisty i plik swistkow z badaniami które mamy zrobić
zrobić.Waga nadal zbyt mała przyrost do d**y ciemiaczko 3x2 cm brak zębów i te szmery na sercu Niby nic co zagraża życiu a i tak stres
stresRene lubi tę wiadomość
20.03. to międzynarodowy dzień Szczęścia
20.03. to dzień narodzin mojego największego Szczęścia
To nie przypadek, tak po prostu musiało być.
Mój mały Wielki Cud kończy dzisiaj roczek. Ten rok obfitował w wiele radości, wzruszeń i uśmiechu ale nie zabrakło też smutku, niepokoju i łez, mimo wszystko nie zamieniłabym ani jednego dnia na żaden inny. Niewyobrażam już sobie życia bez mojej Córeczki
Kirunia baaardzo wszystkim dziękuje za życzenia :*
I przesyła urodzinowe buziaki dla Łukaszka
Zrobiła mi dzisiaj prezent i przespała całą noc
ibishka, APrzybylska, Rene, Tusianka, BP 02 lubią tę wiadomość
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
APrzybylska wrote:Mam nadzieję, że wszystko się Wam ułoży, a badania będą w porządku. Postaraj się nie stresować!
W piątek zaczynamy działać kał i mocz na pierwszy ogień pójdą,we wtorek krew,w środę jadę ze sobą do lekarza wiec przy okazji zapisze małego do tego gastroenterologa i neurologa
Jutro podjadę do apteki po woreczek i pojemniczek na mocz. -
Dorotka, wzruszyłaś mnie bardzo !!! Ale podpisuję się pod każdym słowem.
Rene mam nadzieję, że uda Ci się pobrać siuśki w ten woreczek, ja jestem taka gapa, że się nie udało Ale może u chłopca to łatwiej.pomarańczka_33 lubi tę wiadomość
Znając życie to jak już mu ten woreczek przykleje to długo będę czyekać na siku taka złośliwość hihi
W szpitalu tak właśnie było a jak już zrobił to woreczek się odkleil i prawie całą zawartość się wylała do pampersa
Pomaranczka piękny i szczery wpis życzę aby każde kolejne lata były również tak cudowne mimo trudności jakie niesie macierzyństwo:-)pomarańczka_33 lubi tę wiadomość