Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Czytałam, że taki rogal do spania to fajna sprawa. Ma któraś z nas taki? Z tym, że my teraz śpimy w salonie na kanapie to już nie ten wiek, mi potrzeba wygodnego materaca i miejsca do spania. Wstaję rano i muszę się prasować, taka czuję się powyginana
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
Cześć dziewczyny. Ehhh chyba muszę zmienić ginekologa. Byłam wczoraj na wizycie i pani doktor nie chce robić mi usg-"bo po co co 5 minut".... i mówi ze kolejne dopiero połówkowe (których ona oczywiście nie robi). Wychodzi na to, że mam ją tylko do wypisania recepty na żelazo i luteinę a i do l4. Dodam, że wizyty mam prywatne. Mnie usg bardzo uspokaja.....
Wam na każdej wizycie gin robi usg?
-
Monnn wrote:Cześć dziewczyny. Ehhh chyba muszę zmienić ginekologa. Byłam wczoraj na wizycie i pani doktor nie chce robić mi usg-"bo po co co 5 minut".... i mówi ze kolejne dopiero połówkowe (których ona oczywiście nie robi). Wychodzi na to, że mam ją tylko do wypisania recepty na żelazo i luteinę a i do l4. Dodam, że wizyty mam prywatne. Mnie usg bardzo uspokaja.....
Wam na każdej wizycie gin robi usg?
Ja mam za każdym razem badanie na fotelu i usg, zawsze 2D i 3D, a płacę za każdą wizytę 130 zł (najpierw mam banie u położnej waga, ciśnienie i inne, potem lekarz).14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
APrzybylska, ja mam rogala:) W pierwszej ciąży korzystałam i polecam:) teraz miałam raz podejście ale za gorąco mi było z nim pod kołdrą więc leży i czeka;)
Monnn, dziwne podejście ginki. Mi lekarze robili usg na każdej wizycie. Nawet teraz na samym początku jak ledwo co było widać, usg byłoMagdzia85F, APrzybylska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAPrzybylska ja na pewno kupię! Tylko póki co to na brzuchu mogę jeszcze spać, może nie na wznak, ale z podkulona nogą.
My mamy wielkie łóżko, ale teraz mi za miękko:-P
Monnn mój ginekolog zawsze pyta, czy chcę podejrzeć Maleństwo. I zawsze podgladam. A Ty może zmień lekarza, bo u internisty można wziąć receptę i zwolnienie, za darmo.
Elka na allegro kupiłaś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2017, 10:38
-
Magdzia, tak, na allegro zaraz pokażę jak znajdę
-
http://allegro.pl/170-cm-poduszka-dla-kobiet-w-ciazy-rogal-kotki-w27-i6833929591.html
Coś podobnego, tylko moja jest ciut bardziej wygiętaMagdzia85F lubi tę wiadomość
-
U mnie wizyta o 13 co do ważenia i cisnienia robi to ginekolog. Co do usg to od razu sam zaprasza, wie ze mam cukrzyce, pco wiec wołu zawsze nas kontrolować bo nie ma lepszej mozliwosc co dzieje sie w brzuchu.
O widze, ze Ania robiła gulaszowa po mnie ja mam resztę kremu z dyni, garść gulaszowej, ale zrobie placuszki albo standardowe z ziemniaków lub z cukini do tego sos czosnkowy, nie mam niestety ogórka do tzatzikow, to bedziemy improwizować .mi na razie jest wygodnie podczas spania, chociaż musimy zainwestować w nowy materac bo ten jest juz tragiczny. Yo na pewno w przyszłym miesiącu bo teraz zamówiłam 2 pary schodów a i od 20 wchodzą z ociepleniem. W styczniu zaczne wyprawkę wraz ze wszystkimi klamotami dla siebie i dziecka.APrzybylska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywrote:Agi to super wiadomość połówkowe masz juz w 19tc?
Tak mam trochę wcześniej, miałam mieć 15, ale kazała zrobić wcześniej bo jakby się okazało że coś będzie jednak nie tak, to wtedy zdarza mi zrobić amniopunkcje i wezmę fischa i wyniki po tygodniu, teraz ciążę terminuje się do 22 tygodnia, zmienili o tydzień wcześniej.
Przepraszam że piszę takie niemiłe rzeczy ale tak jest.
Odnośnie terminu to wg usg wychodzi mi 31 marzec, nie wiem który brać pod uwagę. Mam nadzieję że mimo to pozwólcie mi tutaj zostaćWiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2017, 11:02
-
Ellka wrote:http://allegro.pl/170-cm-poduszka-dla-kobiet-w-ciazy-rogal-kotki-w27-i6833929591.html
Coś podobnego, tylko moja jest ciut bardziej wygięta
APrzybylska, jest wygodnie:) Polecam:) Potem może się przydać do karmienia też
-
Agiii37 wrote:Tak mam trochę wcześniej, miałam mieć 15, ale kazała zrobić wcześniej bo jakby się okazało że coś będzie jednak nie tak, to wtedy zdarza mi zrobić amniopunkcje i wezmę fischa i wyniki po tygodniu, teraz ciążę terminuje się do 22 tygodnia, zmienili o tydzień wcześniej.
Przepraszam że piszę takie niemiłe rzeczy ale tak jest.
Odnośnie terminu to wg usg wychodzi mi 31 marzec, nie wiem który brać pod uwagę. Mam nadzieję że mimo to pozwólcie mi tutaj zostać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2017, 11:21
nick nieaktualnyAgii masz u Nas zostać! Rozkaz:-)
Monnn zmieniaj, zmieniaj:-)
APrzybylska forteca z poduszek? Hehe kupuj rogala:-) potem do karmienia się przyda.
Ja to bym chciała karmić sama. Ciekawe jak to wyjdzie?
Ilona my pewnie wózek to będziemy jakoś tak kupować, to znaczy chcę kupić jak będzie wyprzedaż. Resztę później.
A w ogóle nie mogę doczekać się do świąt!!! Muszę coś pokupowac. Zawsze naklejamy gwiazdki na okna - kupuję w home and you. I już Męża pytałam kiedy choinkę ubierzemy. Spojrzał na mnie ... DziwnieAPrzybylska, Ilona92, Monnn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny patrząc na październik i jak dziewczyny się rozpakowują, to większość po terminie. I ja tam na om będę patrzeć. Bo nie rozumiem, jak masz owulację 15 dnia i wiadomo, że wcześniej nie zaszłaś a dziecko tydzień starsze. Nie ogarniam.
Ilona92 lubi tę wiadomość
-
Ja mam już 3 różne tp wpisane w karcie;p a podejrzewam że w trakcie kolejnych usg też będą różne daty wychodzić;p
-
nick nieaktualnyU mnie lekarz trzyma się początkowej i ginekolog na prenatalnych już nic nie zmieniał, nawet nie mówił o innym terminie.
Jakbym wcześniej urodziła, to bym się nie pogniewała:P
Oj i znowu mnie coś muli na żołądku!!! Chyba nie mogę znowu ciemnego pieczywa:( -
nick nieaktualnyHej hej ja mam termin na 25/26.04 dopiero do was trafilam a ogolem przycupnelam w majowkach ja na prenatalne wybieram sie w poniedzialek i mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze milego dnia!
Ilona92, Tusianka, APrzybylska, Ellka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziewiec.zero wrote:Hej hej ja mam termin na 25/26.04 dopiero do was trafilam a ogolem przycupnelam w majowkach ja na prenatalne wybieram sie w poniedzialek i mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze milego dnia!
Trzymam kciuki!!! Daj znać po badaniach!
O a czemu w majówkach? Bo może się trafi, że urodzisz później? Czy termin wcześniej miałaś inny?dziewiec.zero lubi tę wiadomość