Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdzia85F wrote:Kamila zdrowia.
Rene no popisalas o woreczku zolciowym i wczoraj tak mnie bolało przy wątrobie aż no spe mąż mi dawał, bo sie ruszyć nie mogłam. Jak plecy przestały tak boleć to jelita teraz. Najlepiej jakbym nic nie jadła...ale zbyt duży ze nie lakomczuch.
Aniu super, ze się udało.
Dorotko mówiłam, ze lepiej w czorty ta robotę rzucić. Bedzie tylko lepiej!
Co do chodzenia. My idziemy na kontrolę do ortopedy. Bo tak wymagają jak dziecko ch0dzi. Mąż dziś zapisał na 10.07
Z tymi snami to coś jest u nas w rodzinie też było kilka takich przypadków że komuś coś się śniło a potem się okazywało że to był jakiś znak bo coś się wydarzyło... -
pomarańczka_33 wrote:Sny... Ja sobie wyśniłam oceny z pisemnej matury i śmierć mojego pierwszego psa...
Ale na szczęście nie wszystkie się spełniają bo zbyt często śni mi się wojna...pomarańczka_33, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
Rene też tak mam, bardzo często.
A dziś padam na cycki, o mamo ile można naupychać rzeczy na niecałych 50m2 😱😱😱
No i mam wyniki wątrobowe, już kwasy żółciowe mam ponad normę ☹️Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2019, 18:40
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
We wtorek mam wizytę, zobaczymy co powie gin. Na razie na własną rękę mogę jedynie zastosować dietę.
W ciąży z Zuzią też miałam ten problem, ale dopiero po 30t. Nie zawsze jest tak, że to się powtórzy, ale zaczynam obawiać się, że u mnie może tak być 😕14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
nick nieaktualny
-
Też czasem miewam deja vu.
Aniu, mam nadzieję, że tym razem uda się bez leżenia w szpitalu.
Dorota, trzymam kciuki za nową pracę!
Ja jestem wymęczona usypianiem. O ile na drzemkę ładnie pada, to nocne jakiś koszmar. W dodatku wszystko źle od samego rana. Płacze, krzyki, histerie. Bo kula się kręci. Za chwilę płacz, że się przestała kręcić. No zwariować idzie. Dzisiaj wstała późno (przed 9) i jest gorsza niż normalnie. Chyba taki charakter małej wredoli.
04/04/2018 3:22
3990g, 56cm -
nick nieaktualnyHej.
U nas kolejna noc do bani. Zastanawiam sie, kiedy w końcu moje dziecko przespi całą albo ch9c z 2 pobudkami.
Teraz drzemka. Usypia na rękach. Śpi z cudem. Ale Ją nauczyłam, ech.
Marta Twoja Gabi to ma charakterek. To chyba najbardziej żywiołowe dziecko u nas na wątku!
Spokojnej soboty życzę
-
U nas dziś nocka fajna, jak na nas 😉 ale za to dzień niegrzeczniucha - wredoty ☹️ już byłyśmy na godzinnym spacerze na nóżkach, a i tak lata mi po sufitach i robi armagedon, więc nie wiem co gorsze.
Madzia a co z treningiem snu, kiedy do tego wracacie? Byłaś z Adą u dentysty?
Marta, a może jakieś zmiany ją na chwilę uciszą? Łóżeczko w innym miejscu, czy coś w tym stylu. A może taki ma temperament.14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
U Nas w nocy dwie pobudki albo 3, generalnie ok. Zasnęła przed 20-8 także tyle godzin snu.
Mnie najbardziej denerwuje to stękanie i raczki, ale tak nie mam co narzekać.
Marta nawet nie wiem co poradzić jak się dziecka nie widzi. Może taka jest temperamentna? A Zuzia tez ma charakterek:D chyba każde dziecko inne jest na swój sposób.
Moja nauczyła się zrywać owoce z krzaka i je jeść. Jednak banan to banan haha
Dziś mój D kupił 19 litrów jagód ! Będzie na cały sezon
Udanej sobotyMagdzia85F lubi tę wiadomość
-
Była u nas kuzynka, oczywiście Zuzia jak aniołek 😉 małe to, a sprytne. Teraz zasypia na drzemkę w swoim pokoju. Powiedziałam do niej żeby poszła do pokoju się położyć i Zuzia bez awantury tak zrobiła 🤷♀️
Moje drogie, a za tydzień... 🥳🥂🍻 Będzie super!
Dziś poza tym moja królewna kończy 15mcy 😻
Ilona Zuzia zrywała u dziadków czereśnie i dawała mi lub tacie, sama niestety nie jadła. W ogóle nie uznaje owoców poza tubką.Magdzia85F, Ilona92, Tusianka, Rene lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyAniu teraz ma skok, potem wyjazd, potem moja siostra przyjeżdża, potem jadę znów do rodziców.
Dentysta pewnie po 10, bo 10 mamy ortopedę a od 5.07 jestesmy u moich rodziców.
Ilona no to fajne nocki. Mojej idą 4 na dole i 1 3 na dole taka olbrzymia. Ale w dzień ok. To nie rozumiem.
Moja ostatnio dostaje sklepowe owoce. Ale za tydz najemy się u moich rodziców i młodych ziemniaków.
Choć cieszę sie, bo wsuwa mi juz wszystko.
Zuzia spryciara!
Ilona92, APrzybylska, Rene lubią tę wiadomość
-
APrzybylska wrote:Była u nas kuzynka, oczywiście Zuzia jak aniołek 😉 małe to, a sprytne. Teraz zasypia na drzemkę w swoim pokoju. Powiedziałam do niej żeby poszła do pokoju się położyć i Zuzia bez awantury tak zrobiła 🤷♀️
Moje drogie, a za tydzień... 🥳🥂🍻 Będzie super!
Dziś poza tym moja królewna kończy 15mcy 😻
Ilona Zuzia zrywała u dziadków czereśnie i dawała mi lub tacie, sama niestety nie jadła. W ogóle nie uznaje owoców poza tubką.
Buziaki dla Zuzi :-*Magdzia85F lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry Kochane 💕 u nas dziś pierwsza noc w nowym łóżeczku, Zuzia ładnie spała od północy do po 5 🙂
Jak dzisiaj u Was?
Tak w ogóle kto będzie na "zlocie"?Magdzia85F, Rene, Tusianka lubią tę wiadomość
APrzybylska wrote:Dzień dobry Kochane 💕 u nas dziś pierwsza noc w nowym łóżeczku, Zuzia ładnie spała od północy do po 5 🙂
Jak dzisiaj u Was?
Tak w ogóle kto będzie na "zlocie"?
Brawo dla ZuziAPrzybylska lubi tę wiadomość
-
Basen super, w trakcie testów 😘
Mamusie moje drogie czy możemy się umówić, że jeżeli chcemy robić dzieciom jakieś drobne prezenty, to niech to będą na prawdę drobne lub wcale?pomarańczka_33 lubi tę wiadomość
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*]