LIPCOWE niespodzianki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję dziewczyny. Adaś to drugi synek więc poród miał trwać krócej ale godziny nikt nie przewidział nawet położna która nie zdążyła zadzwonić po lekarza więc rodziłyśmy same z położoną... Dziecko na usg wychodziło 3700-3900 (w zależności kto robił) urodził się 3630.
Teraz leżymy w szpitalu, pod antybiotykiem i czekamy aż zapalenie płuc się cofnie. Powód zapalenia? Niewiadomy. Albo jakaś moja infekcja, albo zachlyśnięcie wodami płodowymi.
Życzę Wam powodzenia.Starszak 04.01.2014
Dzidziuś 06.07.2018 -
Hej kobietki. Dziś o 8:42 przygodę zwaną życiem rozpoczęła Hana. 3300 gram, 53 cm oraz 9 pkt.
I powiem Wam tylko jedno:
Pierwszy oddech naszego dziecka wstrzymał nasze oddechy...
Anakin, Tripi, bejb, Kinga40 lubią tę wiadomość
Hana 10.07.2018. 3300 gram, 53 cm , godz. 8:42 ❤
Czekałam na Ciebie całe życie! ❤
Porod bliźniaczek ja dniach-wrzesien 2023 -
Tysia gratulacje dużo zdrówka dla Was
Magia trzymam kciuki odezwij się jak dojdziecie do siebie
M&M'K to naprawdę bardzo szybko a Adaś wyzdrowieje duży i silny chłopak z niego
Bejb to super że tyle pokarmu Jaś spory i zjeść musi
Kapelusz będę próbować ale i tak coś czuję że skończę tydzień po terminie na stole..
Mam swoje oszczędzanie się -
karen657 wrote:a, nie dostałam nic do picia bo nie mam swojego kubka a na śniadanie sa 3 kromki chlebaLipiec 2018 - synek ♥️
Październik 2020 - poronienie 6tc
Kwiecień 2021 - poronienie 6tc
Listopad 2021 - puste jajo 9tc
Złoty strzał -> Marzec 2023 - czekam na drugiego synka (Grudzień 2023)
-
Tysia gratulacje! zdrowka dla Was i szybkiego powrotu do domu Karen współczuję tego czekania, 6 godzin?! Czemu aż tak długo? Wszystkie przed Tobą w kolejce rodziły czy co? Co do kubka to fakt, u mnie w szpitalu kubki były tylko jak catering przyjechał te 3 razy dziennie
-
Czerwony Kapelusz wrote:Dziewczęta w co wasze maleństwa zostały ubranie zaraz po porodzie? Bo jedni mówia że body i owiniete pieluszka, u nich body i pajac?
Mój Jaś został owinięty w taki flanelowy materiał i włożony w becik. Także był tak dość ciasno "zapakowany", rączki przy sobie. Szczerze to fajnie mu było w tym i przez cały pobyt w szpitalu tak go pakowaliśmy. Było łatwo przenosić, karmić, odbijać, łatwy dostęp przy przewijaniu bo nie trzeba było żadnych guzików rozpinać ani nic ściągać.
A na wyjście do domu- cienka czapeczka, spodnie, skarpetki. Body z krótkim rękawem i na to cienki kaftanik. Przykryty tylko tetrowa pieluszką. I myślę że było mu okWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2018, 13:00
-
Tripi wrote:Karen serio z tym piciem? a do chleba coś dali ?
Ja umrę w tym szpitalu haha teraz to ja ciągle głodna jestem a oni suchy chleb
bejb lubi tę wiadomość
-
Rozpakowalam sie o 8.30 rano. Mala jest super, 3070g, 54cm, 10punktow...
Juz mnie postawili na nogi.
Nie jest zle, ani cc, ani pionizacja nie byly takie straszne. Zobaczymy jak bedzie dalej.
Jak cos chcecie wiedziec to pytajcie.Anakin, Tripi, bejb, karen657, Kinga40, Tysia11 lubią tę wiadomość
Magia -
Magia, super! Widac, ze niezle sie czujesz po tej operacji, niektore laski totalnie dogorywaja.Lipiec 2018 - synek ♥️
-
Skoro można pytać to powiedz Magia dokladnie czy osoba towarzysząca może kangurowac po cc (jak to jest w praktyce) i czy faktycznie dziecko zabieraja polozne i tylko donosza do matki jak trzeba?Lipiec 2018 - synek ♥️