LIPCOWE niespodzianki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anakin ja też teraz jeszcze jak bolą i plecy i pupa to już w ogóle
Jeden plus tych skurczów że mi podzialalby na szyjke, ładnie się skrociła jak stoję a mnie złapie to czuje cos tam na dole może to mały główka napiera albo może zacznie się coś więcej otwierać niż na opuszek -
Urlop tacierzynski jest płatny 100% wynagrodzenia z ostatnich 12 miesięcy.
Wynosi dwa tygodnie.
80% platne jest zwolnienie wypisane na opiekę nad żoną po porodzie (wypisuje szpital, lekarz rodzinny lub lekarz prowadzący ciążę). -
Od 10 czekam (ktg już za mna, jeszcze usg i samolot) i kwitne. Jakis sajgon tu dziś (wszyscy zwalaja na pt 13go) i niby przyjecia wstrzymane (?). Czuje, ze (na 95%) mnie odesla do domu. Nie wiem co o tym myslec... Bylam dzis zwarta i gotowa, by tu zostac a teraz lęk i zniechecenie do wszystkiego się pojawily po tylu godzinach...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2018, 14:51
Lipiec 2018 - synek ♥️
Październik 2020 - poronienie 6tc
Kwiecień 2021 - poronienie 6tc
Listopad 2021 - puste jajo 9tc
Złoty strzał -> Marzec 2023 - czekam na drugiego synka (Grudzień 2023)
-
Hej ho! Przyjeli mnie na patologie. Wszyscy mega mili! Nie taki szpital straszny chyba (so far so good) :o) na jutro zapowiedzieli probe oxy... W pokoju mam 2 dziewczyny (tez dzis przyjete) w identycznej sytuacji jak moja wiec jest o czym pogadac. Wyluzowalam chwilowo, zobaczymy na jak dlugo
Czerwony Kapelusz lubi tę wiadomość
Lipiec 2018 - synek ♥️
-
Wybaczcie...nie ogarniam...mam klopoty z mala... spadly jej cukry drastycznie, klopoty z karmieniem, monitoruja ja na innej sali od rana, a ja tylko latam miedzy karmieniami i laktatorem...oczywiscie jestem jeszcze w szpitalu...
Anakin to do zobaczenie na korytarzu...
Powodzenie dla Was wszystkich
Magia -
Magia, o jejku :o( dawaj znac, licze, ze malutka jest pod dobra opieka...Lipiec 2018 - synek ♥️
-
Anakin trzymam kciuki za udaną próbę oxy jak będziesz miała jak to informuj co Ci robią bo mnie chyba czeka to samo
Magia malutkiej spadku cukry?
Będzie dobrze lekarza ogarna wszystko, dobrze że teraz w szpitalu się tak stało a nie jak byście już były w domku. Trzymam mocno za was kciuki :* i dużo zdrówka dla malutkiej -
Robia mi preindukcje czyli zalozyli "balonik". Jak dziś nie ruszy to jutro oxy...Lipiec 2018 - synek ♥️
-
Na patologii. Można wszystko (chodzic, kibelek odwiedzac,kapac sie) tylko troche przeszkadza "kabel" ok 30cm wychodzący z pochwy:o)Lipiec 2018 - synek ♥️
-
Właśnie patrzę że na jutro chyba termin masz co? jak czop odszedł to coś się ruszyło trzymam kciuki żeby się rozkręcilo teraz! melduj Tripi jak tam sytuacja, bo już tylko my zostaliśmy, reszta wypakowana:p matki karmiące czekamy na wieści co u Was po drugiej stronie