LIPCOWE niespodzianki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bejb gratulacje❤. Zdrówka dla Was.
bejb lubi tę wiadomość
Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci . 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
Gratki Bejb, ale Twój opis, że poród był 'straszny i gorszy niż sobie wyobrażałaś' trochę mnie przeraził...Lipiec 2018 - synek ♥️
Październik 2020 - poronienie 6tc
Kwiecień 2021 - poronienie 6tc
Listopad 2021 - puste jajo 9tc
Złoty strzał -> Marzec 2023 - czekam na drugiego synka (Grudzień 2023)
-
Cześć Dziewczyny!
Zamilkłam, ale śledzę Was nieustannie. Dziewczyny: Bejb, PixiDixi, Kinga40 moje serdeczne gratulacje!!! :* Cudownie, że u Was wszystko w porządku. Uściski dla Maluszków! Kogoś pominęłam?
Postaram się nie zanudzić co u nas. Przez miesiąc mała zaczęła lepiej rosnąć, ale od miesiąca przybrała tylko ok 100 g. W piątek miałam dwa usg i na obu wyszło 2300 g. Powiem szczerze, że i tak uznaję to za duży sukces. Jutro mam cc. O 7:30 mam się zgłosić do szpitala i ok 9:30 będą mnie "kroić". Powiem Wam, że jeśli stan małej będzie dobry, to wszystko prezentuje się super. Tato jest na sali operacyjnej, może przeciąć pępowinę, po zbadaniu małej, mierzeniu itp dostaje dziecko (tato) do kangurowania i idzie do sali obok. Mnie szyją, a później do nich dołączam i próbuje przystawić. Oby tak to się zakończyło...
Kochane, dzielne z Was kobitki! Trzymam kciuki za każdą z osobna i jeszcze będę meldować.
Udanej niedzieli!karen657 lubi tę wiadomość
Adam (21.09.2011)
Aniołek (17.06.2016) - 12 tc. Moje kochane Maleństwo ...
Alicja (09.07.2018)
-
Ciociu, tata na operacyjnej to luksus. Chyba nieczesto pozwala sie na to? Od kiedy pościsz?Lipiec 2018 - synek ♥️
Październik 2020 - poronienie 6tc
Kwiecień 2021 - poronienie 6tc
Listopad 2021 - puste jajo 9tc
Złoty strzał -> Marzec 2023 - czekam na drugiego synka (Grudzień 2023)
-
Ciocia Jola - trzymam mocno kciuki za Was :*
No poród to niełatwa sprawa. Najważniejsze to słuchać położnej.
Na pewno każdy jest inny. Mój nie był taki długi ale wywoływany oksytocyną a to ponoć wzmacnia ból skurczy.
Co by nie bylo- dacie radę -
Dzięki Dziewczyny za wsparcie! :*
Anakin, 7 lat temu w Pl nie było mowy, żeby mąż był ze mną. Ba... Pod drzwiami operacyjnej nie mógł być, a syna widział w locie, jak w inkubatorze go przewozili. Mieszkamy teraz w Niemczech i pewnie stąd ta różnica, choć wiem, że w Polsce są niektóre szpitale, gdzie tatuś po cięciu kanguruje maluszka. Zobaczymy. Byle mała była silna i zdrowa. Co do postu, to do północy mogę jeść normalnie. Ja dla komfortu zjem o 20-ej i koniec. Ponoć podają jakiś środek na przewód pokarmowy, ale do końca nie zrozumiałam o co chodzi.
Adam (21.09.2011)
Aniołek (17.06.2016) - 12 tc. Moje kochane Maleństwo ...
Alicja (09.07.2018)