LIPCOWE niespodzianki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anakin wrote:No jaja by były :o) to fajnie, że mówisz, że wszyscy mili. A te baby na 'recepcji' na samym froncie? One chyba takie wrednawe są?
Te baby na recepcji troche pokrzykiwaly ale nie na mnie tylko na baby gadajace w poczekalni... ogilnie te na recepcji tez robia ktg wiec to niby tez polozne?... nimi sie nie przejmuj bo w koncu tylko chwilke je widzisz...
Magia -
karen657 wrote:Magia, no moja miała w 35 tygodniu 2100. Teraz jestem w 36 tygodniu i za tydzień we wtorek mam wizytę u gina, żeby sprawdzić jak waga i przepływy. A u Ciebie jaka waga?
Bejb, jako instruktorka jogi podpowiadam jeszcze pozycję z jogi, która przyspiesza poród: stawiasz jedną nogę dużo wyżej (np. na stabilnym krześle, półce) i próbujesz robić przysiady (czyli takie pompowanie do dołu) Inna pozycja, która świetnie przygotowuje do porodu to malasana: https://www.youtube.com/watch?v=HnM6kfwhzd0
U mnie w 35tyg bylo 2300 a w 38tyg 2700... takze podobnie w 35 jak u Ciebie, tylko potem maly przyrost przez 3 tyg tylko 400g ... ale wierze, ze bedzie dobrze...
Magia -
Magia wrote:U mnie w 35tyg bylo 2300 a w 38tyg 2700... takze podobnie w 35 jak u Ciebie, tylko potem maly przyrost przez 3 tyg tylko 400g ... ale wierze, ze bedzie dobrze...
Ja bym chciała, żeby w 37 tyg wyszło chociaż 2500. -
Karen na pewno dzidziuś podrośnie tak jak pisze Kapelusz dzieci po 200g tygodniowo przybierają niektóre potrafią nawet więcej jak do 40 tyg ponosicie się to nawet do 3kg dobije bądź dobrej myśli i nie stresuj się a usg też nie ma co w 100% wierzyć
karen657 lubi tę wiadomość
-
Tak więc... trochę się zmienilo... leze w szpitalu na patologii... w nocy dostalam mega swędzenia dłoni... podejrzenie choleostazy ciazowej i przyjeli mnie na oddzial... nic wiecej nie wiem...
Zrobili mi badania i po badaniu wziernikowy dostalam skurczy...mam je caly czaa...i nie wiem co oznaczaja... na razie to nic nie wiemm
Magia -
O rety, tak po prostu zaczelo Cie swedziec???
Ale dobrze, ze jestes w szpitalu, musza sie zajac Wami.Lipiec 2018 - synek ♥️
Październik 2020 - poronienie 6tc
Kwiecień 2021 - poronienie 6tc
Listopad 2021 - puste jajo 9tc
Złoty strzał -> Marzec 2023 - czekam na drugiego synka (Grudzień 2023)
-
Magia wrote:Tak więc... trochę się zmienilo... leze w szpitalu na patologii... w nocy dostalam mega swędzenia dłoni... podejrzenie choleostazy ciazowej i przyjeli mnie na oddzial... nic wiecej nie wiem...
Zrobili mi badania i po badaniu wziernikowy dostalam skurczy...mam je caly czaa...i nie wiem co oznaczaja... na razie to nic nie wiemm -
Hejka,
My po wizycie. Doktor powiedział że wszystko na dobrej drodze i "szyjka prawie całkiem zgładzona". Nic nie mówił o rozwarciu.
Jak do niedzieli się nie zacznie to w niedzielę mam się zgłosić na oddział bo ma wtedy dyżur i "będziemy działać".
-
Dzięki Tripi. Nie, nie urodziłam jeszcze ale zastanawiałam się jak to się robi bo po porodzie mogę nie mieć czasu na takie pytania zaraz spróbuję wstawić jakieś zdjęcie z sesji na spróbowanie
Magia tak myślałam że do cc już Cię otrzymają bo to tylko kilka dni dobrze że to nie ta choleostazaHana 10.07.2018. 3300 gram, 53 cm , godz. 8:42 ❤
Czekałam na Ciebie całe życie! ❤
Porod bliźniaczek ja dniach-wrzesien 2023