LIPCOWE niespodzianki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Karen, podrośnie na pewno a usg dokładne nie jest więc nie ma się za bardzo co tym sugerować to tylko przypuszczalna masa.
Kapelusz tak widziałam ale Bavaria od zawsze jest O% a od niedawna widziałam inne marki piwo ma słód jęczmienny a na laktacje będzie jak znalazłkaren657 lubi tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/08454755bb60.jpg
Waga 3000g, długa 55cmAnakin, Tripi, Tysia11 lubią tę wiadomość
Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci . 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
Kinga, cudna Twoja Lenka! Tak Ci gratuluję I mega sie ciesze! Usciski!
Ja juz po ktg. Wszystko ok. Dr kazal nie denerwowac sie I doczekac do cc... hehe bede sie starac!
To juz tak blisko! Rozpakowujemy sie dziewczeta!Kinga40, Czerwony Kapelusz, bejb lubią tę wiadomość
Magia -
Magia wrote:Kinga, cudna Twoja Lenka! Tak Ci gratuluję I mega sie ciesze! Usciski!
Ja juz po ktg. Wszystko ok. Dr kazal nie denerwowac sie I doczekac do cc... hehe bede sie starac!
To juz tak blisko! Rozpakowujemy sie dziewczeta!Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci . 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
Ja dziś zaczynam 40sty tydzień i nic nie zapowiada, że Zwierz ma ochotę wyjść... A przez całą ciążę miałam przeczucie, że spotkamy się jeszcze w czerwcu... A tu nic, cisza na froncie. Leniwe chłopaczysko!Lipiec 2018 - synek ♥️
Październik 2020 - poronienie 6tc
Kwiecień 2021 - poronienie 6tc
Listopad 2021 - puste jajo 9tc
Złoty strzał -> Marzec 2023 - czekam na drugiego synka (Grudzień 2023)
-
Kinga40 wrote:Magia A kiedy masz cc?
Do szpitala 10lipca, a cc na 11 lipca. Jeszcze kilka dni heh
Anakin, moze nasze dzieciaki sie zmowily I wszystkie razem sie urodza. Jaki szpital w koncu wybralas?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2018, 16:47
Magia -
Kinia gratuluję! Witaj Lenko na tym świecie! Mi dziś na obchodzie powiedzieli że jak te moje skurcze się rozbujaja to w przyszłym tyg będziemy rodzic a jeśli będzie jak jest to umowionego 10. Ale od popołudnia czuje więcej tych skurczy. Sa częstsze i coraz bardziej odczuwalne... Boże gdzie mi się ta córka tak pcha na ten świat! Moja się pcha a u anakin leniwiec;)
Kinga40 lubi tę wiadomość
Hana 10.07.2018. 3300 gram, 53 cm , godz. 8:42 ❤
Czekałam na Ciebie całe życie! ❤
Porod bliźniaczek ja dniach-wrzesien 2023 -
Nie kracz kobieto
Nie ma ich tak wiele, raz więcej raz mniej. Staram się odpoczywać jak najwięcej aby ich właśnie nie pobudzać dodatkowo.
W tej chwili to już nic nie jest chyba od nas zależne.jak się nasilą to nic nie zrobimy. Nie zatrzymamy przecież wczoraj czułam je częściej ale dostałam kroplówę z magnezem i dziś już praktycznie ich nie było, jakieś pojedyncze póki co. Dzisiejsze Ktg i rano i popołudniu było super!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2018, 18:41
Magia dobrze wytrwasz na pewno super że gbs ujemny mimo cesarki
Ja jeden dzień mam te skurcze co chwilę a czasem tylko 3,4 na dzień dziwne to.
Ja też zwiększyłam magnez bo ręce i nogi dretwieja biorę teraz ok 4 tabletek ale forte.. obym do 9 wytrzymała bo chciałabym porozmawiać z położna o porodzie, zbadac się jeszcze i ktg..
Mąż się śmieje że nie urodze szybciej bo ma układy z małym że do końca mundialu nie wychodzi a się akurat kończy dzień przed terminem oby posłuchał starego haha -
Tripi wrote:Kinga ale śliczna
Jak się czujecie ?
Magia dobrze że ktg w porządku także spokojnie i bez nerwów czekaj
Anakin ma jeszcze jeden dzień czerwca daj mu szanse heheAdrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
Dzień dobry w LIPCU !
To jest nasz miesiąc dziewczynki
Wczoraj jelita zrobiły mi takiego psikusa że chciałam już jechać na IP
Chyba chcą mnie przygotować na ból haha
Mój dzieć ma takiego lenia od kilku dni że aż mnie martwi i zamiast słodkich kopniaczków odczuwam tylko rozciąganie i wiercenie -
A ja leżę nadal. Skurcze się uspokoily bardzo ładny zapis ktg dziś rano. Jeśli tak będzie nadal to dotrwamy do 10 a jeśli skurcze się rozbujaja to rodzimy w tym tyg . Sama już nie wiem czy chce rozchodzic żeby je pobudzać i może rodzic w tym tyg czy chce poleżeć i czekać cierpliwie do przyszłego tyg.....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2018, 09:41
Tysiu ja bym zaczekała bo masz jednak jeszcze 3 tyg
Ja w dalszym ciągu nie jestem gotowa ani na poród ani na malucha nie wiem co mi się stało ale jak pomyślę o tym wszystkim to dostaję palpitacji hahaha
Do tego cały dół brzucha mam w rozstępach nawet nie wiem kiedy się zrobiły -
Tysia każdy dzień i tydzień jest ważny dla malucha, więc ja bym specjalnie nie pobudzałam macicy do skurczy, Tobie tydzień różnicy bardzo nie zrobi, Twojemu maleństwu może, bo w dalszym ciągu rozwija się mozg:) Tripi mój też mi takie akcje robi, chociaż jednodniowe, ostatni cały dzień spał i tylko czułam właśnie ze się wypina, a kopniakow nie było, ale wieczorem się rozkręcil to już nie jechałam na ktg :p ja dziś wizytuje, ciekawe co lekarz powie i czy młody w końcu się pokaże