LIPCOWE niespodzianki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny u mnie podobnie. Też się wkurzam na swojego co chwilę. Praktycznie nie ma dnia żeby mi nie podniósł ciśnienia. Od 3 dni ma umyć dziecku wanienkę bo już taki osad ma z emolium. I codziennie słyszę "dziś to zrobię". Ale go nie wyreczam.
Jakoś musimy przetrwać, później będzie lepiej -
Dziewczyny, odkryłam sposób na kolke od najlepszych kropli świata lepsza jest... Suszarka do włosów! moj młody uspokaja się w 3 sekundy:) dobrze działa też kąpiel w wiaderku zamiast w wanience. Polecam przetestować w razie problemów brzuszkowych:)
M&M'K lubi tę wiadomość
-
U mnie też całkiem podobnie.. tylko zaczęłam mieć wszystko w dupie i nie sprzątam, nie piore i nie to nie nic.. oczywiście to co mi i dzieciom potrzebne to zrobię ciekawa jestem jak mu skarpet braknie..
Ja za to ciągle słyszę że jak ma mi pomóc bo przecież on go nie nakarmi.
Kapelusz u nas też suszarka ale aplikacja A co do wiaderka to chyba nie umialabym to tak wykąpać ale ogólnie kapiel też pomagabejb lubi tę wiadomość
-
Moja miewa chrypke np po jedzeniu czesto i po plakaniu, ale jej przechodzi... moze minie u Was tez?
Pojechalam do rodzicow...nie dalam rady tak jestem chora, mam 38 goraczki... ktos musi mi pomoc...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2018, 13:31
Magia -
Dziewczyny, podczytuje Was choc nieregularnie, bo neta ograniczam... Bylam u gina po 6tyg od porodu. Usg=czysto. Krwawienie dłużej trwa przy kp, wg mojego gina. Jeszcze plamie ale już jakby lepiej. Czytam o Waszych problemach i w teorii u mnie luz: zero kolek, zero zaparc. Tylko tradzik niemowlęcy (już "zaleczony") i ciemieniucha (oliwkujemy). Najada się szybko, nie ma wiszenia na cycku. W nocy spi i tylko w porach karmienia "sapie" ale ale wylapuje te momenty szybko, by do ryku z glodu nie dopuscic. Ost mamy nawet 4 godzinne przerwy miedzy karmieniami (od 22 do 2 w nocy). Ale w praktyce i tak ciezkawo... I ta swiadomosc, ze juz nigdy nie będzie jak dawniej. Ze odpowiedzialność tak ogromna. Ze spac sie mimo tych 4h ciurkiem przespanych chce (no bo 4h to nie raj, ale wiem po prostu, ze to lepiej niz wiele dziewczyn ma...). Ze z mężem roznie. Ale już nie warczymy na siebie jak w pierwszych tygodniach... Tyle dobrego.
M&M'K lubi tę wiadomość
Lipiec 2018 - synek ♥️
Październik 2020 - poronienie 6tc
Kwiecień 2021 - poronienie 6tc
Listopad 2021 - puste jajo 9tc
Złoty strzał -> Marzec 2023 - czekam na drugiego synka (Grudzień 2023)
-
Boziu kochana, Zwierz jeszcze nigdy nie miał ataku płaczu "bez powodu", ktorego nie daloby sie ukoic jedzeniem lub ułożeniem do spania. A ja jeszcze narzekam... Ehhh.Lipiec 2018 - synek ♥️
-
Magia i bardzo dobrze rodzice na pewno z chęcią pomogą zająć się malutka
Anakin super że z Emilkiem nie masz problemów tylko pozazdrościć tak pozytywnie oczywiście
A jak z tym krwawieniem u Ciebie?
Kapelusz to lepiej skontroluj to bo infekcje u takiego malucha to raz dwa.
U nas na szczęście nie rozwinęła się..Ale myślę że poczekalabym z tym katarem i zszedł by pewnie niżej A tak to już spokój tylko chrumka przy jedzeniu -
Emil chrumka zawsze z rana ale uznaję, ze to z zadowolenia hehe. Krwawienie male, chyba porzuce podpaski na rzecz wkladek.Lipiec 2018 - synek ♥️
-
Dziewczyny na mytummy.pl jest totalna wyprzedaż odzieży ciążowej i do karmienia.
Ja kupiłam jedną bluzę. Może któraś z Was będzie zainteresowana to daje Wam cynk
Macie jakieś sprawdzone sklepy z ubraniami do karmienia? Teraz to jeszcze można zwykłą bluzkę rozpinaną ubrać ale na jesień i zimę to trzeba mieć coś z suwaczkami. Chętnie obczaje jeśli macie sprawdzone strony.
A wczoraj byłam w vision express na badaniu wzroku i dajecie wiarę że w ciąży mi poleciał wzrok o całą jedną dioptrie? Z -2.5 na -3.5! Polecam zbadac wzrok bo teraz jak mam nowe okulary to świat widzę o wiele wyraźniejWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2018, 13:30
-
Tripi ja bym poszła na szczepienie, bardziej strach tych chorób co wracają (chciałby na Ukrainie epidemia odry), reakcje poszczepienne są stosunkowo rzadko i podobno rzadziej przy szczepieniu szczepionka skojarzona. Poza tym maluszek jest badany przed szczepieniem. Bejb podobno w ciąży wzrok się pogarsza, ale czytałam że to niby przejściowe ma być...Dzieki za cynk o stronie, zajrzę zaraz U mnie krwawienie skończone już, 3 tyg i po wszystkim.
-
...no to ja chyba bede miala niezle denka od butelek miec, bo juz przed ciaza mialam -4 i asrygmatyzm plus siatkowki popekane...
Wybiore sie do okulisty jak troche sie ogarne.
U mnie lepiej z chorobą, tempka spadla i gardlo ok...jeszcze tylko zatoki...leze w łóżku a rodzice moi cala noc sie mala zajmowali...spalam 12h bez przerwy... cos pieknego...chyba bede do nich raz w miesiacu przyjezdzac sie wyspac
Ufff Kapelutek...dobrze ze jestescie zdrowi
U nas po szczepieniu nic nie bylo...troszke tempka podwyzszona o pol stopnia...
Magia