LIPCOWE niespodzianki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Magia wrote:Anakin, te wagi podane przez Ciebie sa ok? Bo by wychodzilo 400g przez 8 tyg jesli dobrze zrozumialam..
Jasne. Urodzil sie 3890 :o)
Lipiec 2018 - synek ♥️
Październik 2020 - poronienie 6tc
Kwiecień 2021 - poronienie 6tc
Listopad 2021 - puste jajo 9tc
Złoty strzał -> Marzec 2023 - czekam na drugiego synka (Grudzień 2023)
-
Czerwony Kapelusz wrote:Anakin a co Co tam laktacyjna powiedziała?Lipiec 2018 - synek ♥️
-
Ja mam juz taka żółtą/brudnawa wydzielone, czyli niby książkowo. Mam nadzieje, ze krew/plamienia już nie wrócą, bo chce zaczac sypiać bez majtek;-)Lipiec 2018 - synek ♥️
-
Och ja też o tym marzę Nienawidze spać w majtach..
Dziewczyny czy możliwe że mojego synka boli brzuszek po probiotyku?
Pojawił się u nas problem z wyproznieniem jakiś czas temu.. 4 dni temu odstawiłam probioryki na 3 dni przez 3 dni była kupka wczoraj Podalam kupy brak i płacz niesamowity -
Tripi, tak moje bierze się bez przerwy. Co do brzuszka znajomi mówili że ich małego bolał tez podobno po probiotyku. Ja swojemu daje na raty po 3 kropelki i nic nie zauważyłam. Ty dajesz całość na raz? Ja też dostałam zielone światło i się okazało że mimo iż w środku wszystko jest ok... mam duży dyskomfort w trakcie czy któraś z Was też tak miała? Jak to możliwe jak miałam cc??!!! Zarosłam pajęczyna chyba :0
-
Kapelusz, moze to w głowie coś siedzi, ze odczuwasz dyskomfort?Lipiec 2018 - synek ♥️
-
U mnie ewidentnie probiotyk.. dziś bez płaczu ale kupy dalej brak.. bąki okropnie śmierdzące a przez te 3 dni były ok.
U mnie też tak "dziwnie" w środku. No ale po takiej przerwie to nic dziwnego przy starankach było częste użytkowanie a w ciąży od święta a teraz to też ciężko ale z czasem się to poprawi mam nadzieje -
Próbuję przystawiac, jak dziś zalapał na chwilę to był taki zdziwiony ci on ssie a potem jak się zorientował że to nie butelka to znów ryk. Odciagam nadal, może kupię jeszcze inne nakładki medeli czy coś. U doradcy nie byłam bo z kredytem zamieszanie a teraz jeszcze pogrzeb w rodzinie, nie mam głowy na konsultacje narazie. Też Tripi mam nadzieję że to przejściowe. To raczej nie w głowie, bo byłam dobrze nastawiona, tymvardziej że w ciąży było ok
-
A może masz za duże ciśnienie w piersiach? U mnie często płacze z tego powodu.. ale nie dziwię się bo jak scisne to leci z 3 dziur mocnym strumieniem.. albo z butli mu szybciej leci i męczyć się ssaniem nie musi
Spróbuj tej medeli, jeśli nie to trudno, dobrze że ściągasz i podajesz ja bym chyba nie miała tyle cierpliwości szacun.
Przykro mi z powodu pogrzebu -
Jaki modnis ten Jasiek! Udanego wypoczynku!
bejb lubi tę wiadomość
Lipiec 2018 - synek ♥️
-
Czapka rewelacja Jasiu fantastyczny!
Załamana jestem ta pogoda ...
Hana ostatnio zaczęła sama zasypiać bez bujania i noszenia na rękach:) czasem się zdarzy że potrzebuje oczywiście przytulenia to jak najbardziej ja usypiam na rękach ale czasem sama w łóżeczku usniebejb, Czerwony Kapelusz lubią tę wiadomość
Hana 10.07.2018. 3300 gram, 53 cm , godz. 8:42 ❤
Czekałam na Ciebie całe życie! ❤
Porod bliźniaczek ja dniach-wrzesien 2023