LIPCOWE niespodzianki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Magia to rzeczywiście podobnie jak u nas tylko z tym że u mnie z terminami lepiej. Dziś pierwsze zajęcia
Może poszukaj prywatnie, dostaniesz zestaw ćwiczeń i jakoś dotrzymacie do tych dwóch miesięcy.
A co do uszek to wydaje mi się że przy bólu byłby mega ryk bo boli to strasznie
Też wydaje mi się że się bawi mój lubi swoje kolanka hehe -
Kurcze, czasu mało zeby tu zagladac... Widze, ze cos o asymetrii piszecie, musze doczytac. Emil wszystko na prawa strone. Glowka, obracanie się... Staram sie czesto go na lewym boczku klasc/kulgac ale nie wiem czy to wystarczy...Lipiec 2018 - synek ♥️
Październik 2020 - poronienie 6tc
Kwiecień 2021 - poronienie 6tc
Listopad 2021 - puste jajo 9tc
Złoty strzał -> Marzec 2023 - czekam na drugiego synka (Grudzień 2023)
-
Oj widze, ze sporo sie dzieje tu (troche doczytalam i musze bardziej regularnie). Ja mam neurologa pod koniec miesiaca (skierowanie po porodzie, bo mial tylko 5 punktów), ciekawe czy coś powie i tej prawej stronie... Eh.
Niezłe lato w tym październiku...Lipiec 2018 - synek ♥️
-
Magia u mnie też na lewo. Duże prawdopodobieństwo że będziemy mieć leworeczne dzieci
My po zajęciach. Głowa się nie przejmować. Ma czas. Przez 5 dni skupiamy się ba tej asymetrii. Pan fizjo kazał robić wszytsko z prawej strony pochodzić , siedziec, stać przy kąpieli itp. Nic z lewej. Ty jak karmisz to na twojej lewej ręce żeby był skierowany w prawa stronę. A po 5 dniach kontrola czy coś lepiej. -
Ja instynktownie tak robię: zabawy etc od lewej ale on tylko prawica i prawica. Eh. Zobaczymy co neuro powie. Musze jeszcze audiologa powtorzyc, bo lewe uszko nie wyszlo. Mam vaxolem psikac i jeszcze raz badanie. Ale wiem, ze synek słyszy wiec na spokojnie.Lipiec 2018 - synek ♥️
-
U nas z głową poprawa, zaczyna obracać na prawa ale rączka jeszcze słabo pracuje ale przynajmniej udało się go położyć spać na prawym boczk i się nie obrócił.
Anakin pewnie dostaniesz skierowanie na fizjoterapie
A to uszko w szpitalu źle wyszło? Ja miałam tak przy pierwszym .. potem było ok
Kapelusz jak idzie remont?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2018, 08:11
-
Tripi nie pytaj :p marzy mi się na święta być w swoim domu ale to chyba marzenie ścietej głowy dobrze ze teściowa z mały może zostać, bo tyle do ogarnięcia jest ze głowa boli. Byłam z młodym u lekarza na kontroli, lekarka mówi że mały okaz zdrowia ale ja źle wyglądam i mam sobie wyniki porobić :o nie ma jak się pokazać u lekarza :p
-
Podziwiam, ja sobie nie wyobrażam teraz zadnego remontu ani innych takich akcji. Zwariowalabym.
Uszka mial badane po porodzie (wtedy bylo ok) i po 3 miesiącach.
Wyglada na to, ze koniec lata. Mnie troche przeraza, ze jak ciemno zimno i pada to lipa ze spacerowaniem. A w domu to przecież oszalec mozna.Lipiec 2018 - synek ♥️
-
Dziewczyny trzymajcie się i na dawajcie tej ponurej jesieni!
Czy któraś z Was zastanawiała się nad krzesełkiem do karmienia albo ma jakieś doświadczenia w tym temacie?
Ja się zaczynam rozglądać i podoba mi się coś takiego co nazywa się kinderkraft fini. Cena nie
jest jakaś wygórowana, opinie w internetach całkiem spoko i z wyglądu jest ładne (strasznie nie podobają mi się takie plastikowe).
https://www.smyk.com/catalog/product/view/id/341104/s/kinderkraft-fini-krzeselko-do-karmienia-szare/Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2018, 21:59
-
Mi kawa nigdy nie pomagała w takich momentach szukam sobie zajęcia żeby nie myśleć o odpoczynku/spaniu bo chwila na kanapie skończyła by się pewnie taką drzemką że małego bym nie usłyszała Ale też nie jestem jakoś super zmęczona, może dlatego że jak wstanie to biorę go do łóżka i tak się karmimy już na śpiocha do rana
Bejb śliczne to krzesełko ale ja chyba teraz zainwestuję w takie które ma regulowane siedzenie i obszerną tackębejb lubi tę wiadomość
-
Kapelutek, ja poprostu czasem sie zdrzemne z mala godzinke jak juz padam w ciagu dnia, a tak to staram sie wczesnie chodzic spac - okolo 21.00 juz cosziennie spie...inaczej bym padla
Bejb, o krzeselku jeszcze nie myslalam, ale moja kumpela miala dwa i zdecydowanie poleca chico, bo jesr stabilne i rozklada sie tez do karmienia butelkabejb lubi tę wiadomość
Magia -
Magia masz rację żeby chodzić wczesniej spać, takie oczywiste a jakoś nie pomyślałam. Mnie wykańczaja te pobudki na karmienie a potem na odciaganie mleka i mycie butelek. Tripi moj też miewa takie dni że się budzi co godz lub 1.5 godz, nie wiem od czego to zależy. Jak kontrol??