LIPCOWE niespodzianki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Magia wrote:Dziewczyny, pediatra zalecila za dwa tygodnie zaczac rozszerzac diete mojej Julci. Bedzie miala 4,5 miesiaca... aaaaa.... zaczynamy od marchewki ze sloiczka... ale ten czas leciLipiec 2018 - synek ♥️
Październik 2020 - poronienie 6tc
Kwiecień 2021 - poronienie 6tc
Listopad 2021 - puste jajo 9tc
Złoty strzał -> Marzec 2023 - czekam na drugiego synka (Grudzień 2023)
-
Dziewczyny zaraz mnie coś strzeli. Dziś teściowa wyszła sobie z domu z młodym, ja byłam w drugim pokoju. Okazało się że poszła do sąsiadki. Jak Wrocila zwróciłam jej uwagę że chciałabym wiedziec następnym razem gdzie idzie z nim na co mi ona ze ona mi się meldowac nie będzie bo to jej wnuk i syn jej syna! Wtf?!!
-
Anakin wrote:Nie za wcześnie? Nie chcesz poczekać do pol roku?
Wiesz, moja ma problemy z jedzeniem mleczka od urodzenia i moze pediatra liczy na to ze lepiej bedzie z waga itd.
Poza tym pisza ze od 4 miesiaca mozna spoko juz dawac odpowiednie sloiczki..
A sa jakies wskazania ze lepiej do pol roku czekac?
Magia -
@Magia- zalecenia WHO są aby rozszerzać dietę po skończonym 6 mż. Ale jeśli pediatra proponuje wcześniej to widocznie są co do tego powody.
Jeśli chodzi o teściów to teściowej już nie mam ale za to teść czasem daje popalić za dwoje. Człowiek starej daty - tak jak mówisz - temat rzeka.
Mój syn dziś zaczął tak nogi podciągać pod siebie tak jakby do siadania? Czworakowania? W każdym razie położony na brzuszku podkurcza nóżki, brzuszek odrywa się od podłoża i cale ciało przesuwa się kawałeczek. Fajny widok.
PS: w Lidlu od 15.11. mają być zabawki. Widziałam w gazetce kilka fajnych od 6mż. -
Zapomniałam opowiedzieć Wam że na weselu było spoko. A Jaś był grzeczny z dziadkami. W sobotę zepsuł mi się laktator ale na szczęście miałam wcześniej ściągnięte mleko i zamrożone. A wesele było blisko moich rodziców więc dwa razy przyjechałam i Jasiu trochę opróżnił moje zbiorniki.
A dziś Jaś ma szczepienie. -
U nas potwierdzona ospa.. jest szansa że mały nie złapał bo na piersi a ja przechodziłam ale marna. Jak zapytałam lekarki jak takie maluchy przechodzą ospe to popatrzyła smutno i powiedziała różnie
Bejb super że wyjście się udało fajnie tak się urwać
Kawał chłopa z Jasia my dopiero 6300
A szczepienia odroczone do połowy grudnia. Do trzech tygodni mamy czekać na wykwit. W przedszkolu epidemia jakaś.. 20 dzieci nie chodzi. Albo ospa albo bostonka albo inne gówno. Mam ochotę go wypisać z tego przedszkola bo wiecznie coś
Kapelusz co do teściowej to doskonale Cie rozumie. Moja robi identycznie.. Raz z kościoła wyszła z moim i szwagierki dzieckiem, wyszliśmy za nią i dzieci nie ma i jej nie ma.. a ona sobie poszła z nimi do domu nie informując nikogo.. -
Tripi trzymajcie się :*
Wyobraźcie sobie że wczoraj na szczepienie przyszła matka z dzieckiem z ospa... Przecież wtedy mogą przychodzić tylko dzieci zdrowe!!!! Ona przyszła żeby lekarz jej potwierdził że to ospa... No ręce opadają -
To widzę że Twoja teściowa mogłaby podać rękę mojej... Kurcze niefajnie z tą ospa,oby to że jest na cycku pomogło, informuj co i jak u Was. My też mamy rano szczepienie, nie da się przyjść przed zamknieciem, bo szczepienie robią rano, oby u nas jakas durna baba nie przylazła z tym dziadostwem, jak spotkam taka to chyba jej powiem co o tym myślę....
-
Tripi wrote:U nas potwierdzona ospa.. jest szansa że mały nie złapał bo na piersi a ja przechodziłam ale marna. Jak zapytałam lekarki jak takie maluchy przechodzą ospe to popatrzyła smutno i powiedziała różnie
Bejb super że wyjście się udało fajnie tak się urwać
Kawał chłopa z Jasia my dopiero 6300
A szczepienia odroczone do połowy grudnia. Do trzech tygodni mamy czekać na wykwit. W przedszkolu epidemia jakaś.. 20 dzieci nie chodzi. Albo ospa albo bostonka albo inne gówno. Mam ochotę go wypisać z tego przedszkola bo wiecznie coś
Kapelusz co do teściowej to doskonale Cie rozumie. Moja robi identycznie.. Raz z kościoła wyszła z moim i szwagierki dzieckiem, wyszliśmy za nią i dzieci nie ma i jej nie ma.. a ona sobie poszła z nimi do domu nie informując nikogo..
Dziewczynki, synek mojej przyjaciolki mial ospe jak mial 3 miesiace i mial doslownie kilka krostek i mega szybko mu przeszlo, ale byl w szpitalu na obserwacji. Zadnych powiklan.itd. a poza tym nie zaraza sie i juz!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2018, 16:05
bejb lubi tę wiadomość
Magia