LIPCOWE niespodzianki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tripi przy tabletkach są raczej plamienia nie okres, chociaż nie wiem jak jest przy tej mimo pigułce dokładnie. Gin mówił że okres dostanę ok pół roku po porodzie, ale przyszedł wcześniej. Magia właśnie mam to samo, myślałam że to po białym pieczenie jelita mnie bolą a to okres :0 Gdzie jest moje ciało do jasnej.... ?! Cycki już do do pępka prawie , macica robi mi armagedon na miesiączkę, sex też już nie ten sam jedyny plus że kg mniej niż przed porodem
-
Kochane, ja u mamy wciaz. Czasu niby wiecej, ale odpoczywam tez od neta. Na szybko:
-objawy azs niestety sie nasilily. Dzidzius cierpi, swedzi go wyglada paskudnie. Alergolog za 2tyg. Znow zeszlam z nabialu...
-piore w jelp, lekarka odradzila lovele, jako mocno uczulajaca (bo pralam w loveli, no ale my mamy problemy skorne i dlatego to ultra wazne)
-nie prasowalam, ale zaczelam, bo ten azs...
-okresu brak i szczerze mowiac nie spodziewam sie go szybko. Moja kumpela przy kp rok nie miala
-seksu u mnie nadal brak i tez sie nie spodziewam szybko. Chyba jako jedyna na forum. Niestety. Dziecko pochłania mnie w 200%... Nie spodziewalam sie, ze to bedzie az tak... W mezem nie gadalismy. No ale polowe dotychczasowego macierzynstwa spedzilismy osobno (ja u mamy) więc i tak nie ma jak. Btw myslicie, ze to dziwne, ze ja wole byc u mamy niz w domu? Kwestia jeszcze taka, ze mama mieszka daleko i podroz to nie takie hop siup. Nawet odwiedziny weekendowe nie wchodza w gre, bo sie nie oplaca.
-andrzejki i inne sylwestry w ogole mnie nie interesuja. Kurde, co sie ze mna stalo? Masakra. Jestem jedna z tych, ktore oddaly sie dziecku jakby wszystko inne przestało istniec!!!
Zycze wszystkim zdrowia, zadnych osp, zadnych gryp!Lipiec 2018 - synek ♥️
Październik 2020 - poronienie 6tc
Kwiecień 2021 - poronienie 6tc
Listopad 2021 - puste jajo 9tc
Złoty strzał -> Marzec 2023 - czekam na drugiego synka (Grudzień 2023)
-
Anakin wszystko z Tobą w porządku. Gdyby miała opcje jechać do mamy i nich mnie ktoś wyreczy w czymkokiek to pierwsza wsiadam do środka transportu! te pierwsze miesiące są bardzo wyczerpujące, każde dziecko inne ale moj też wymagający egzemplarz i lekko nie jest imprezy mnie też nie interesują, ale za to jakby mi ktoś kilka godzin snu podarował to chętnie przyjmę kurcze mam nadzieję że odpuści ten AZS jelp jest faktycznie najlepszy w składzie, orzechy są też ok, ale podobno nie dopieraja wszystkiego.
bejb lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny:)
Piszę po raz pierwszy. Ostatni okres miałam 16.10. Wizyte u ginekologa 04.12 ( czyli 7 tydz ciąży) , jednak na usg ciąża wyszła mniejsza o 2 tyg. Lekarka kazala przyjść do kontroli 19.12 ( czekam z niecierpliwością na ten dzień), pewnie wszystko sie wyjasni. Wyniki badan były prawidłowe, ginekolog powiedziała ze mogła opóźnic się owulacja dlatego ciąża mniejsza. W sumie tylko ciałko żółte było widać i nic poza tym. Karmie piersią starszą córeczke i w maju powrócil mi okres, więc zaczelismy starania o drugiego potomka. Z ostatniej miesiączki termin porodu powinien byc na 23.07.2019. Ale lekarka mowiła ze moze przesunąć sie o te 2 tyg. Nie założyła karty ciąży. Mam nadzieję, ze te święta będą dla Mnie ogromną radością i wszystko z bąbelkiem będzie jak w najlepszym porządku.
Pozdrawiam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bejb, był był ale jakoś mi nic nie przyniósł
Dziec coś mi zaczyna gardzic butla wieczorem.. zjada po 120ml i pluje
A z jedzeniem muszę się chować przed nim bo od razu płacze jak widzi że ktoś coś je albo pijeWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2018, 19:37
-
Uwaga uwaga, Emil na Mikolaja dostał:
-body
-skarpetki
-2 maskotki handmade
-gryzaka
-książeczkę z wierszykami i 4 ksiazeczki rozkladanki
-mate piankowa
-$$$ do skarbonki
-mate EZPZ
-Doidy Cup
-sztucce
-recznik z kapturkiem
-miseczke z przyssawka
-2 sliniaki
-ksiazeczke-obracanke
Ufff... Masakra. Rozpieszczony!!! Dodam, ze nic nie dostal ode mnie... Wszystko od rodziny. Tak to jest jak sie jest jedynym dzidziusiem w rodzinie! Zyc nie umierac!Lipiec 2018 - synek ♥️
-
No to duzo dostał
U nas na razie taki słodki dresik z koala i taką kostkę grajaco- świecąca która mu na razie schowam bo moim zdaniem jest jeszcze za mały.
A i jeszcze kombinezon na zimę z takich praktyczniejszych.
W niedzielę czekamy jeszcze na babcie i chrzestną mame -
U nas w sumie tylko praktyczniejsze rzeczy dostał zapasy słoiczków, zimowa wełniana czape,szelescik z lusterkiem bo ciocia twierdzi że narcyz z niego bodziaki świąteczne i skarpetki, ma jeszcze dostać łyżeczkę miseczkę i kubeczek wolałam żeby starszemu pokupowali bo on już ogarnia świeta i Mikołaja a pod choinkę dostanie krzeselko do karmienia i panel muzyczny
-
Piękne prezenty, szczególnie zazdroszczę Anakin maty do EZPZ, też mi się marzy taka. U nas Mikołaj przyniósł 2 dresiki, 3 pieluchy wielorazowe i bambusowy śliniak z gryzakiem. I sumie ten ostatni najbardziej się nam przydaje bo dziś jeden ząbek się przebił i już drapie po palcu, więc mały szaleje ze złości i bólu.Starszak 04.01.2014
Dzidziuś 06.07.2018 -
M&m'k a ja zazdroszcze ząbka. Gratulacje! Ezpz jest extra ale pewnie nie szybko uzyjemy.Lipiec 2018 - synek ♥️
-
Ooo Chryste Tripi! współczuję dlatego ja swojemu krople zawsze na smoku daje, bo też się bałam że nie ogarnie w którymś momencie:/ szybko wracajcie do domu i pisz co i u Was. Logopedyczne nie dobrze podobno, że jezyk nie układa się na podniebienia a i że różne przyczyny tego mogą być tj. krzywa przegroda. Będę u pediatry to podpytam. Jutro na być położna na wizycie, zapomniałam o niej Ju całkiem ale ona o nas nie :p były u Was po tylu tyg na wizycie pokolozne??