LIPCOWE niespodzianki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Monamis może tak być, ale się nie nastawiamAdrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci . 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
Widziałam tą promocje, ale narazie nic takiego dla malucha nie kupuję - kosmetyki pójdą na koniec, bo sama jeszcze zdecydować się nie mogę, które chcę stosować, choć bardzo skłaniam się ku firmie emolium, a jej produktów w rossmanie chyba nie ma
-
A właśnie dziewczyny, z jakich rejonów jesteście? Bo może nie mamy do siebie wcale tak daleko i można spotkać się na coś słodkiego :p Ewentualnie zawsze możemy o sobie pamiętać i spotkać się jak któraś będzie w okolicach Uwielbia poznawać ludzi na żywo, z którymi znajomości zaczęłam w sieci. Z jednej takiej w końcu dzieciaka poczelam
-
Wow Monamis, super z tymi zwierzami. Dobry czlowiek z Ciebie! Ja z Trojmiasta.
monamis lubi tę wiadomość
Lipiec 2018 - synek ♥️
Październik 2020 - poronienie 6tc
Kwiecień 2021 - poronienie 6tc
Listopad 2021 - puste jajo 9tc
Złoty strzał -> Marzec 2023 - czekam na drugiego synka (Grudzień 2023)
-
Wakacje na porodowce... Zawsze o takich marzyłam haha :p a w wakacje 2018/2019 zawsze możecie zrezygnować z Kołobrzegu i zawitać do Trójmiasta nasze dzindziorki będą miały już roczek, więc może jakiś fajny plac zabaw przy plaży?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2017, 22:56
-
Mam nadzieję że urodzę w terminie bo nie widzi mi się w takim upale siedzieć w domu i czekać aż się zacznie no ale zobaczymy co czas pokaże
Ja chętnie zawitałabym w inne rejony, mąż ma tam rodzinę więc jest nam wygodniej i lepiej finansowo tam jechać ale myślę, że przez Trójmiasto można przejechać -
Magia o proszę, to może uda się po świętach umówić na herbatę A objawy wcale nie muszą występować każdego dnia w tej samej częstotliwości... Ba, są dni kiedy w ogóle nie muszą się pojawiać. Tym bardziej w 10 tygodniu, kiedy prawdopodobieństwo poronienia jest coraz mniejsze