LIPCOWE niespodzianki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Czekamy na wieści po wizycie
Kapelusz to też masz na ostatnią chwile tak jak ja ja dopiero mam o 20 oby się ładnie ułożyło bo nie mam zamiaru pół nocy w gabinecie spędzić
Obawy też mam bo tak długo nie miałam USG, nie wiem czego się spodziewać ale muszę pozytywnie myśleć bo depresji dostanę -
Tripi sorki, że dopiero teraz... To badanie to poziom kwasów żółciowych.
W czwartek lecę do mojej lekarz po skierowanie, bo inaczej musiałabym płacić, mimo że mam wykupiony pakiet medyczny... No nonsens
A w piątek jadę po wózek
Jutro zaś odbieram pierwsze ciuchy ciążowe, kolejna pake ubrań dla Viki (jak się okaże, że to jednak chłopak, to mu tego pindola utne osobiście hehehe) i po. Mate z pianinkiem, bo super okazyjna cena -
Już wózek? jaki kupujesz? Też ciągle oglądam ale chyba dopiero koło czerwca kupimy
Wyprawkę robisz pełną parą i dobrze ja w sumie jak pomyślę to nie mam gdzie trzymać tych wszystkich rzeczy maluszka muszę przemeblowania porobić i chyba szafę lub komodę dokupić haha ale to na wiosnę bo nie mam weny
Super że w 3d Ci już zrobili kochane maleństwo teraz jeszcze bardziej nie umię się usg doczekaćWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2018, 14:57
-
Dziewczyny ja od dwóch trzech dni czuje coś dziwnego w dole brzucha. Tak jakbym czuła macicę jak macam dół brzucha. W internecie nic nie znalazłam czy to ok i nie wiem czy to przez zaparcia czy skąd takie dziwne twarde miejsce...
Któraś z Was może tak ma?
Myślicie że to może być rozrastająca się macica z dzieckiem? -
My z początku chcieliśmy w ogóle kupić nowy wózek i Grzesiek wpatrzył taki za 900zl z hakiem, ale ja potem przysiadlam na Olx i wypatrzylam taki za 300zl. Jest jak nowy, oczywiście 3w1 i za to, że odbieramy osobiście, gratis dostajemy leżaczek - bujaczek. Przynajmniej nie będzie mi go szkoda przeciągnąć po leśnych ścieżkach
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7b7b1125369d.jpg
Nie umiem tego zdjęcia obrócić
Na telefonie jest pionowo, a hosting z uporem maniaka ustawia je w poziomie
Kurcze, z ubrankami też już mam problem, gdzie je chować :p a dopiero zamykam rozm. 56:p Jeszcze obiecałam sobie do końca ciąży skompletować 62 i 68
W lutym też biorę się za remont pokoiku. Malowanie ścian na szaro żółto i jak się uda to nowe panele. Łóżeczko też mam upatrzone :p kompletowanie wyprawki wycisza mnie i uspokaja bardzoWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2018, 15:10
-
Tripi mam ogromne szczęście, że w gabinecie mojej lekarz jest świetny, nowy sprzęt i jak tylko mam ochotę podejrzeć malucha w 3D,to nie ma problemu Pierwsze 3D miałam bodajże w 9 tygodniu, ale wtedy to taki jeszcze splot rurek, a nie człowiek :p a tutaj już się ładnie kształtuje
-
Bejb też mam twardą kulke w dole brzucha czasem bardziej z prawej strony
Ojej ja to nawet jeszcze ani jednych bodziaków nie kupiłam
Łóżeczko chyba kupimy najzwyklejsze bo myślę, że tak po pierwszych urodzinkach lub po poźniejszym zakończeniu karmienia wyeksmituję malucha do starszaka jak oczywiście będzie przesypiało całe noce
Może mi też teraz przełączy na chwile na 3d
A wózek super jak za takie pieniądze ! Myślę o czymś podobnym ale to wyjdzie w praniu -
Tripi jak będziesz miała chłopca, to zgłoś się do mnie - mam całą siate ubrań, które oddam za pampersy i chusteczki. Ubranka po jednym dziecku ale są w extra stanie, bo chłopiec szybko urósł i niektóre sztuki założył raz czy dwa razy Ja zostawiłam sobie kilka unisexow, a jutro odbieram bardziej dziewczęce.
Łóżeczko mam upatrzone w zestawie z materacem pianka - gryka - kokos. Łóżeczko w kolorze orzecha, aby do szafy pasowało też najprostszy model, a do środka planuje tylko kolderkę i poduszkę, żadnych ochraniaczy... Jako bajer karuzela z projektorem.
Powiedz lekarzowi, że jak Ci nie pokaże, to mu zaraz padniesz trupem z ciekawości :p u mnie zadziałało :p -
Może lepiej se zostaw, bo nigdy nic nie wiadomo małej do następnego badania może coś wyrosnąć
O tych materacach poczytaj bo była afera o robaki z gryki.. sama wyrzucałam
A ja postawię tym razem na otulacze i śpiworki
Sprzęt ma dobry to poprosimy
Powiedzcie mi jeszcze dziewczyny jakie miałyście wymiary tej przezierności? Bo czytam i się stresuję..
-
Ja już się nie ludze, że będę miała syna :p ważne, że nie dinozaura :p
O tych robakach nie słyszałam...
Ja to bym najchętniej sprężynowy kupiła, ale drogie cholerstwo...
A przeziernosc jaki ma skrót na USG?
-
Dzięki dziewczyny za uspokojenie
Ja na razie jeszcze nie robię żadnych zakupów, może po 20 tygodniu zacznę
Ja miałam przezierność 1.89. skrót to NTWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2018, 15:38