LIPCOWE niespodzianki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem. Dziewczyny wszystko jest ok. Dzidzia rozwija się prawidłowo! Ja robiłam badania w łodzi w klinice gameta. Witaj Mallina, usg wykonywał mi dr n.med. m.kozarzewski. polecam. Później konsultacja u prof. Radwana. Czekam jeszcze na wyniki testu pappa 2 tyg z krwi. NT 1.5mm wszystko ok. Podobno będzie córcia ❤
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2018, 21:06
Hana 10.07.2018. 3300 gram, 53 cm , godz. 8:42 ❤
Czekałam na Ciebie całe życie! ❤
Porod bliźniaczek ja dniach-wrzesien 2023 -
Tysia11 super wieści. Ja mam z gametą bardzo złe doświadczenia i moja noga tam więcej nie postanie . Mój lekarz prowadzący kazał mi właśnie udać się do prof Sieroszewskiego, wiem że w Łodzi jest kilku specjalistów z tej dziedziny ale wolę słuchać swojego lekarza, mam do niego zaufanie.
-
Widzisz ile pacjentek tyle opinii... ja znowu będę wychwalac gamete pod niebiosa- dzięki profesorowi i personelowi zniszcza się moje marzenie! Tulalam się latami po Polsce po lekarzach (Poznań, Wrocław...)aż trafiłam do łodzi. Pierwszy raz pojawilam się w gamecie w sierpniu a w listopadzie już byłam w ciąży. Myślę Mallina że najważniejsze że zarówno u mnie jak i u Ciebie właśnie ziszcza się nasz sen.
❤Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2018, 02:37
Hana 10.07.2018. 3300 gram, 53 cm , godz. 8:42 ❤
Czekałam na Ciebie całe życie! ❤
Porod bliźniaczek ja dniach-wrzesien 2023