LIPCOWE niespodzianki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Czerwony Kapelusz proszę,
https://allegro.pl/uzytkownik/mamamaxsia/spodnie-jeansy-78038?order=m
Leginsy ciążowe widziałam w Netto. Te zwykłe trochę mnie cisną, ale pewnie opcja z większym rozmiarem będzie dobra. Dziewczyny a rajstopy Was nie cisną? Już też myślałam żeby kupić rozmiar większy. -
Kinga będzie dobrze daj znać po
Kapelusz w Lidl często są ubrania dla ciężarnych w całkiem spoko cenach
Mallina kup sobie ciążowe są bardziej elastyczne na brzuchu no i naciąga się je "pod pachy" hehe mi w sumie spadają takie na razie
Calinkaa jak z testem z krwi to cena przystępna dziewczyny płaciły po 400 coś -
Mallina ja robiłam na moje paznokcie lakier hybrydowy, w zasadzie robię mniej więcej raz w miesiącu.
Co do rajstop to zwykle też mnie Cisna, wtedy nie nadciagam na brzuch tylko zsuwam pod brzuch ale raczej już nie noszę. Rajstopy ciążowe widziałam w rossmanie. Ja obecnie noszę leginsy nawet zimowe ocieplane
Ja za usg prenatalne płaciłam 180 + 220 za test pappa z krwi. Razem 400.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2018, 14:20
Hana 10.07.2018. 3300 gram, 53 cm , godz. 8:42 ❤
Czekałam na Ciebie całe życie! ❤
Porod bliźniaczek ja dniach-wrzesien 2023 -
Kinga Trzymam kciuki, daj znać jak tam
Czerwony Kapelusz Jeżeli to są te kocyki, o których ja myślę, to jakieś 1.5 roku kupowałam dla kotów i sprawdzają się całkiem spoko. choć dla dziecka mam inne upatrzone
Mallina Ja do tej pory przedłużałam na tzw. formie, ale coś mi mówi, że teraz w styczniu wypełnię je ostatni raz a potem ściągnę, bo podobnie jak u Tripi moje paznokcie bardzo się wzmocniły + bardzo szybko rosną. Noszę się też z zamiarem powrotu do poprzedniego koloru, ale jeszcze za bardzo nie wiem kiedy, czy dopiero nie po porodzie, bo problem z czerwienią jest taki, że bardzo szybko się wypłukuje i obawiam się, że nie będę miała siły tak często farbować.
Dziewczyny, ale mnie dzisiaj babole z mięsnego wkurzyły...
Jakoś tak wywiązał się temat tej cholestazy ciążowej, a jedna z nich mówi, że słyszała, że to od zwierząt... WTF???!!! Jak jej wyjaśniłam już co to jest cholestaza i niech mi powie jakim cudem kwasy żółciowe mają się do zwierząt, to nabrała wody w usta... I pozostało mi tylko ją jeszcze opierdzielić, aby takich głupot nie powielała, bo zaraz zrobi się podobna legenda jak z toxoplazmozą, że ciężarne na umór wyrzucają koty, bo od samego patrzenia się zarażą...
Ale z drugiej strony humor mam poprawiony, bo po wózek nie będę się musiała tłuc przez całe Trójmiasto - dziś Ci ludzie będą w pobliżu i mi go podrzucą pod sam blok. Jupi! -
Dziewczyny, a widziałyście zmiany w BBF w temacie płatności za abonament ?
Ja chyba zrezygnuję z tej stronki, bo 29zł to trochę przegięcie....
A tak naprawdę konto bez tego abonamentu do niczego się nie przydaje, bo obcinają 80% funkcji...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2018, 14:39
-
Monamis taaak ludzie to wiecznie wszystko na biedne zwierzęta zwalają
Ja miałam toxo a w życiu kota nie miałam no ale wiesz.. i tak jak mówisz będą mówić że od patrzenia
Ja nie mam wykupionego abonamentu a konto zostawiłam ze względu na forum jakoś smutno by mi było bez was
To twój kociak ? wygląda jak z reklamy piękny
Kapelusz patrzałam właśnie wydaje się porządny, ciekawe czy będą -
No a żeby było śmieszniej, ja nie przechodziłam toksoplazmozy, mimo że mam tyle futer z domu + miałam styczność z tak chorymi zwierzętami, i jeszcze kotami podwórkowymi, że aż powinnam promieniować tymi bakteriami... Ludzie nie potrafią zrozumieć, że prędzej zarażą się toksoplazmozą jedząc tatara czy wpierniczając brudną marchewę
Tak Tripi, to mój Miodzio a właściwie to kot mojego psa, tego dużego, bo wynalazł go w krzakach jako zapchlone kocię i przyprowadził do domu. Niesamowita historia. A że zawsze powtarzam, że dzieci trzeba uczyć wrażliwości, no to mówię do Brego "a niech Ci będzie synu, możesz go sobie zatrzymać" hahahaha To moje ulubione ich zdjęcie rodzinka 500+ hahaha
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ce7c7d619265.jpgbejb lubi tę wiadomość
-
A no właśnie ja zawsze powtarzam, że jak kiedyś Jarusia spotkam, to się zapytam co z tym 500+ na każdego kota... Żeby sobie atlas kotów w sejmie przeglądać to pierwszy, a do realnej pomocy to ostatni... hehehe
Tak, Tripi, dobrze pamiętasz Kotów mam 9, a psy mam 2
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b819662aa405.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c6a348b7b140.jpg