LIPCOWE niespodzianki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Czerwony Kapelusz proszę,
https://allegro.pl/uzytkownik/mamamaxsia/spodnie-jeansy-78038?order=m
Leginsy ciążowe widziałam w Netto. Te zwykłe trochę mnie cisną, ale pewnie opcja z większym rozmiarem będzie dobra. Dziewczyny a rajstopy Was nie cisną? Już też myślałam żeby kupić rozmiar większy. -
Kinga będzie dobrze
daj znać po
Kapelusz w Lidl często są ubrania dla ciężarnych w całkiem spoko cenach
Mallina kup sobie ciążowesą bardziej elastyczne na brzuchu no i naciąga się je "pod pachy" hehe mi w sumie spadają takie na razie
Calinkaa jak z testem z krwi to cena przystępnadziewczyny płaciły po 400 coś
-
Mallina ja robiłam na moje paznokcie lakier hybrydowy, w zasadzie robię mniej więcej raz w miesiącu.
Co do rajstop to zwykle też mnie Cisna, wtedy nie nadciagam na brzuch tylko zsuwam pod brzuch ale raczej już nie noszę. Rajstopy ciążowe widziałam w rossmanie. Ja obecnie noszę leginsy nawet zimowe ocieplane
Ja za usg prenatalne płaciłam 180 + 220 za test pappa z krwi. Razem 400.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2018, 14:20
Hana 10.07.2018. 3300 gram, 53 cm , godz. 8:42 ❤
Czekałam na Ciebie całe życie! ❤
Porod bliźniaczek ja dniach-wrzesien 2023 -
Kinga Trzymam kciuki, daj znać jak tam
Czerwony Kapelusz Jeżeli to są te kocyki, o których ja myślę, to jakieś 1.5 roku kupowałam dla kotów i sprawdzają się całkiem spoko.choć dla dziecka mam inne upatrzone
Mallina Ja do tej pory przedłużałam na tzw. formie, ale coś mi mówi, że teraz w styczniu wypełnię je ostatni raz a potem ściągnę, bo podobnie jak u Tripi moje paznokcie bardzo się wzmocniły + bardzo szybko rosną.Noszę się też z zamiarem powrotu do poprzedniego koloru, ale jeszcze za bardzo nie wiem kiedy, czy dopiero nie po porodzie, bo problem z czerwienią jest taki, że bardzo szybko się wypłukuje i obawiam się, że nie będę miała siły tak często farbować.
Dziewczyny, ale mnie dzisiaj babole z mięsnego wkurzyły...
Jakoś tak wywiązał się temat tej cholestazy ciążowej, a jedna z nich mówi, że słyszała, że to od zwierząt... WTF???!!! Jak jej wyjaśniłam już co to jest cholestaza i niech mi powie jakim cudem kwasy żółciowe mają się do zwierząt, to nabrała wody w usta... I pozostało mi tylko ją jeszcze opierdzielić, aby takich głupot nie powielała, bo zaraz zrobi się podobna legenda jak z toxoplazmozą, że ciężarne na umór wyrzucają koty, bo od samego patrzenia się zarażą...
Ale z drugiej strony humor mam poprawiony, bo po wózek nie będę się musiała tłuc przez całe Trójmiasto - dziś Ci ludzie będą w pobliżu i mi go podrzucą pod sam blok. Jupi! -
Dziewczyny, a widziałyście zmiany w BBF w temacie płatności za abonament ?
Ja chyba zrezygnuję z tej stronki, bo 29zł to trochę przegięcie....
A tak naprawdę konto bez tego abonamentu do niczego się nie przydaje, bo obcinają 80% funkcji...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2018, 14:39
-
Monamis taaak ludzie to wiecznie wszystko na biedne zwierzęta zwalają
Ja miałam toxo a w życiu kota nie miałam no ale wiesz.. i tak jak mówisz będą mówić że od patrzenia
Ja nie mam wykupionego abonamentu a konto zostawiłam ze względu na forumjakoś smutno by mi było bez was
To twój kociak ?wygląda jak z reklamy
piękny
Kapelusz patrzałam właśniewydaje się porządny, ciekawe czy będą
-
No a żeby było śmieszniej, ja nie przechodziłam toksoplazmozy, mimo że mam tyle futer z domu + miałam styczność z tak chorymi zwierzętami, i jeszcze kotami podwórkowymi, że aż powinnam promieniować tymi bakteriami... Ludzie nie potrafią zrozumieć, że prędzej zarażą się toksoplazmozą jedząc tatara czy wpierniczając brudną marchewę
Tak Tripi, to mój Miodzioa właściwie to kot mojego psa, tego dużego, bo wynalazł go w krzakach jako zapchlone kocię i przyprowadził do domu.
Niesamowita historia.
A że zawsze powtarzam, że dzieci trzeba uczyć wrażliwości, no to mówię do Brego "a niech Ci będzie synu, możesz go sobie zatrzymać" hahahaha
To moje ulubione ich zdjęcie
rodzinka 500+ hahaha
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ce7c7d619265.jpgbejb lubi tę wiadomość
-
A no właśnie ja zawsze powtarzam, że jak kiedyś Jarusia spotkam, to się zapytam co z tym 500+ na każdego kota... Żeby sobie atlas kotów w sejmie przeglądać to pierwszy, a do realnej pomocy to ostatni... hehehe
Tak, Tripi, dobrze pamiętaszKotów mam 9, a psy mam 2
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b819662aa405.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c6a348b7b140.jpg