LIPCOWE niespodzianki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kapelusz wstyd się przyznać ale jeszcze nie czytałam
Uparłam się skuli tych żelowych kół bo to jest u mnie nr. 1 .
Załamałaś mnie zaraz poczytam
A możesz wysłać jakiegoś linka do tych opinii? Bo nie umie znaleźć takich "świeżych"Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2018, 11:33
-
Tripi na wizażu dziewczyny tam piszą pod koniec wątku są świeższe opinie. Szkoda że narzekają na niego bo samej mi się spodobał ale to chyba nie ma reguły kto z czego będzie zadowolony, moja kuzynkaa tutka (też ma ładny design i nie jest bardzo drogi) o którym czytałam wiele złego a ona sobie chwali i zostawiła dla drugiego dziecka, poza tym że to spory wózek to ma nic innego nie narzekała.
-
Myślę że i tak się na niego skuszę bo na fb ma za to mnóstwo dobrych opinii
Alę poparzę jeszcze w sklepach stacjonarnych sporo czasu mam jeszcze na wózek
Chcę właśnie duży, bo na naszych chodnikach to myślę że małe kółeczka by sobie nie poradziły a ja też lubię bardzo dużo chodzić to by to u mnie nie przeszło pewnie -
Hej Dziewczyny
widzę, że buszujecie w temacie zakupów Ja mam wszystko po pierwszej córce, więc wiele nie potrzebuję teraz. Jedyne co, to wtedy rodziłam w styczniu i te pierwsze ubranka mam zimowe, więc muszę je sprzedać i za te pieniądze kupić letnie. Już zamówiłam dwa fajne komplety (różowy i niebieski - nie wiem, kto będzie, ale noworodkowi i tak wszystko jedno;)) na grupie na Facebooku, na której z Anglii sprzedają ciuszki z wyprzedaży Next, Tu, Nutmeg i innych. Są super
Wózek mamy Bugaboo Bee 3w1, a łóżeczko Chicco Next to me (mega wygodne do karmienia w nocy, bo nie trzeba się ruszać, żeby sięgnąć po dziecko)
A we wtorek mam wizytę kolejną u gina i jak zwykle stres już mnie dopada, czy wszystko ok. -
Hej Karen !
Fajnie że wszystko masz zaoszczędzisz stresu i pieniędzy
Ja niestety wydawałam w zeszłym roku i nie zostawiłam ani jednych bodziaków
Zakupy czekają od nowa a nawet nie wiem co i ile kupić..
Fajna taka dostawka do łóżka, na długo starcza?
Będzie dobrze a i może płeć poznasz -
Heeeej miło że dajesz znać myślałam dziś o Tobie jak się czujesz i to znosisz.
I powiem Ci że Cie podziwiam bo ja do zwykłej wizyty nie umie
Ja idę w tygodniu jakoś to AFP zrobić i też się stresuje
No ale kto to wszystko wytrzyma jak nie my
Idę dalej spać bo głowa mnie tak boli że płakać mi się chce. -
Witaj Magia, mocno trzymam kciuki za wynik amnio, żeby był dobry! Sama czekam na wyniki pappy i wizytę u genetyka a to jeszcze tyle czasu, też się denerwuje, ale staram się nie myśleć o tym. Głowa mi także dziś pęka, wymieklam i wzięłam paracetamol, bo nic innego nie działało:/
-
Tripi wrote:Hej Karen !
Fajnie że wszystko masz zaoszczędzisz stresu i pieniędzy
Ja niestety wydawałam w zeszłym roku i nie zostawiłam ani jednych bodziaków
Zakupy czekają od nowa a nawet nie wiem co i ile kupić..
Fajna taka dostawka do łóżka, na długo starcza?
Będzie dobrze a i może płeć poznasz
Łóżeczko dostawka starcza niestety nie na długo, bo mniej więcej do 6 miesiąca, kiedy dziecko zaczyna już próby wychodzenia z niego Ale dla mnie była to taka wygoda, że w nocy musiałam tylko sięgnąć po Maleństwo, a nie np. wstawać z łóżka, że naprawdę polecam. No i jak spałam tak blisko to jakoś czułam się bezpieczniej, że np. sprawdzam, czy wszystko ok, czy spokojnie oddycha, itp.
-
Sama nic nie przyjmuj. Suplementy diety nie mają żadnych badań klinicznych.ja ciut wyżej w tej ciąży kapelusiku jestem a macice też czuje. Od 2 tyg , Nawet mam takie skurcze Ale z tego co wiem to normalne. Skoro macica rośnie tzn że dziecko też
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2018, 23:04
Hana 10.07.2018. 3300 gram, 53 cm , godz. 8:42 ❤
Czekałam na Ciebie całe życie! ❤
Porod bliźniaczek ja dniach-wrzesien 2023 -
Hej,
Pamiętam że też zaczęłam wtedy czuć macicę i takie dziwne mi się to wydawało. Na wizycie okazało się że wszystko ok i tak ma być.
Dziewczyny a slyszalyscie coś o wózku ANEX SPORT? Jakiekolwiek opinie- źle lub dobre?
Link do wózka tutaj: https://anexbaby.com/pl/sport
-
witaj Karen:)
Bejb fajny ten wózek,ale nic o nim nie słyszałam.
Kapelusiku biorę tylko Pregne plus. Nic lekarz nie kazała więcej brać. A co do bóli macicy też je odczuwam. Rzeczywiście czasem mam nawet takie skurcze,albo bardziej kłucia.
Powiem Wam,że wczoraj miałam iść na zakupy,ale tak fatalnie się czułam,że nie dałam rady. -
Dzień dobry w brzydką niedziele
Jak się dziś czujecie?
Kapelusz czuję a szczególnie przy zmianie pozycji albo jak wstaje itp. Doktor powiedziała, że to więzadła i że ok mam uważać na bóle miesiączkowe takie mocne krzyżowe wtedy od razu na IP.
Co do magnezu spytam 8mego na wizycie bo nogi mi coraz bardziej drętwieją a i przy okazji rozkurczowy jest
Bejb super ten wózeczek znajoma miała anexa ale nie wiem jaki model i nie narzekała nigdy
Mena też wczoraj się okropnie czułam plus ból głowy, myślałam że się już popłacze z tego bólu
Ale dzidzia późnym wieczorem wynagrodziła mi wszystko i dość intensywnie ją poczułam to już na pewno nie były jelitabejb lubi tę wiadomość
-
Tripi ale Tobie zazdroszczę,że już czujesz ruchy ) ja mam łożysko na przedniej ścianie to jeszcze poczekam na pierwsze ruchy:( A wiesz,że mi również ostatnio częściej ręce drętwieją,nie myślałam,że to z braku magnezu,też się dopytam mojej lekarz jak będę na wizycie 06.02. Bóle więzadeł też mam, tylko myślę o tych bólach miesiączkowych, bo czasem czuję przez chwilę taki dyskomfort, jak na miesiączkę.
-
Mena też mam na przedniej wysoko w pierwszej poczułam w 18, a jutro wg bbf 17 się zaczyna jeszcze chwilka i też poczujesz
Też czasem czułam taki ból jak przed miesiączką ale nie taki mocny.. taki dyskomfort bardziej a lekarz mówiła o mocnych miesiączkowych.
Biorę nospe jak bardzo mi to dokucza a myślę, że i przy magnezie też przejdzie
A drętwienia jak najbardziej z braku magnezu pewnie niedługo dojdą skurcze nóg