LIPCOWE niespodzianki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kapelusz wstyd się przyznać ale jeszcze nie czytałam
Uparłam się skuli tych żelowych kół bo to jest u mnie nr. 1 .
Załamałaś mniezaraz poczytam
A możesz wysłać jakiegoś linka do tych opinii? Bo nie umie znaleźć takich "świeżych"Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2018, 11:33
-
Tripi na wizażu dziewczyny tam piszą pod koniec wątku są świeższe opinie. Szkoda że narzekają na niego bo samej mi się spodobał
ale to chyba nie ma reguły kto z czego będzie zadowolony, moja kuzynkaa tutka (też ma ładny design i nie jest bardzo drogi) o którym czytałam wiele złego a ona sobie chwali i zostawiła dla drugiego dziecka, poza tym że to spory wózek to ma nic innego nie narzekała.
-
Myślę że i tak się na niego skuszę bo na fb ma za to mnóstwo dobrych opinii
Alę poparzę jeszcze w sklepach stacjonarnychsporo czasu mam jeszcze na wózek
Chcę właśnie duży, bo na naszych chodnikach to myślę że małe kółeczka by sobie nie poradziłya ja też lubię bardzo dużo chodzić to by to u mnie nie przeszło pewnie
-
Hej Dziewczyny
widzę, że buszujecie w temacie zakupówJa mam wszystko po pierwszej córce, więc wiele nie potrzebuję teraz. Jedyne co, to wtedy rodziłam w styczniu i te pierwsze ubranka mam zimowe, więc muszę je sprzedać i za te pieniądze kupić letnie. Już zamówiłam dwa fajne komplety (różowy i niebieski - nie wiem, kto będzie, ale noworodkowi i tak wszystko jedno;)) na grupie na Facebooku, na której z Anglii sprzedają ciuszki z wyprzedaży Next, Tu, Nutmeg i innych. Są super
Wózek mamy Bugaboo Bee 3w1, a łóżeczko Chicco Next to me (mega wygodne do karmienia w nocy, bo nie trzeba się ruszać, żeby sięgnąć po dziecko)
A we wtorek mam wizytę kolejną u gina i jak zwykle stres już mnie dopada, czy wszystko ok. -
Hej Karen !
Fajnie że wszystko maszzaoszczędzisz stresu i pieniędzy
Ja niestety wydawałam w zeszłym roku i nie zostawiłam ani jednych bodziaków
Zakupy czekają od nowa a nawet nie wiem co i ile kupić..
Fajna taka dostawka do łóżka, na długo starcza?
Będzie dobrze a i może płeć poznasz -
Heeeej
miło że dajesz znać
myślałam dziś o Tobie jak się czujesz i to znosisz.
I powiem Ci że Cie podziwiam bo ja do zwykłej wizyty nie umie
Ja idę w tygodniu jakoś to AFP zrobić i też się stresuje
No ale kto to wszystko wytrzyma jak nie my
Idę dalej spać bo głowa mnie tak boli że płakać mi się chce. -
Witaj Magia, mocno trzymam kciuki za wynik amnio, żeby był dobry! Sama czekam na wyniki pappy i wizytę u genetyka a to jeszcze tyle czasu, też się denerwuje, ale staram się nie myśleć o tym. Głowa mi także dziś pęka, wymieklam i wzięłam paracetamol, bo nic innego nie działało:/
-
Tripi wrote:Hej Karen !
Fajnie że wszystko maszzaoszczędzisz stresu i pieniędzy
Ja niestety wydawałam w zeszłym roku i nie zostawiłam ani jednych bodziaków
Zakupy czekają od nowa a nawet nie wiem co i ile kupić..
Fajna taka dostawka do łóżka, na długo starcza?
Będzie dobrze a i może płeć poznasz
Łóżeczko dostawka starcza niestety nie na długo, bo mniej więcej do 6 miesiąca, kiedy dziecko zaczyna już próby wychodzenia z niegoAle dla mnie była to taka wygoda, że w nocy musiałam tylko sięgnąć po Maleństwo, a nie np. wstawać z łóżka, że naprawdę polecam. No i jak spałam tak blisko to jakoś czułam się bezpieczniej, że np. sprawdzam, czy wszystko ok, czy spokojnie oddycha, itp.
-
Sama nic nie przyjmuj. Suplementy diety nie mają żadnych badań klinicznych.ja ciut wyżej w tej ciąży kapelusiku jestem a macice też czuje. Od 2 tyg , Nawet mam takie skurcze Ale z tego co wiem to normalne. Skoro macica rośnie tzn że dziecko też
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2018, 23:04
Hana 10.07.2018. 3300 gram, 53 cm , godz. 8:42 ❤
Czekałam na Ciebie całe życie! ❤
Porod bliźniaczek ja dniach-wrzesien 2023 -
Hej,
Pamiętam że też zaczęłam wtedy czuć macicę i takie dziwne mi się to wydawało. Na wizycie okazało się że wszystko ok i tak ma być.
Dziewczyny a slyszalyscie coś o wózku ANEX SPORT? Jakiekolwiek opinie- źle lub dobre?
Link do wózka tutaj: https://anexbaby.com/pl/sport
-
witaj Karen:)
Bejb fajny ten wózek,ale nic o nim nie słyszałam.
Kapelusiku biorę tylko Pregne plus. Nic lekarz nie kazała więcej brać. A co do bóli macicy też je odczuwam. Rzeczywiście czasem mam nawet takie skurcze,albo bardziej kłucia.
Powiem Wam,że wczoraj miałam iść na zakupy,ale tak fatalnie się czułam,że nie dałam rady. -
Dzień dobry w brzydką niedziele
Jak się dziś czujecie?
Kapelusz czuję a szczególnie przy zmianie pozycji albo jak wstaje itp. Doktor powiedziała, że to więzadła i że okmam uważać na bóle miesiączkowe takie mocne krzyżowe wtedy od razu na IP.
Co do magnezu spytam 8mego na wizycie bo nogi mi coraz bardziej drętwiejąa i przy okazji rozkurczowy jest
Bejb super ten wózeczekznajoma miała anexa ale nie wiem jaki model i nie narzekała nigdy
Mena też wczoraj się okropnie czułam plus ból głowy, myślałam że się już popłacze z tego bólu
Ale dzidzia późnym wieczorem wynagrodziła mi wszystko i dość intensywnie ją poczułamto już na pewno nie były jelita
bejb lubi tę wiadomość
-
Tripi ale Tobie zazdroszczę,że już czujesz ruchy
) ja mam łożysko na przedniej ścianie to jeszcze poczekam na pierwsze ruchy:( A wiesz,że mi również ostatnio częściej ręce drętwieją,nie myślałam,że to z braku magnezu,też się dopytam mojej lekarz jak będę na wizycie 06.02. Bóle więzadeł też mam, tylko myślę o tych bólach miesiączkowych, bo czasem czuję przez chwilę taki dyskomfort, jak na miesiączkę.
-
Mena też mam na przedniej wysoko
w pierwszej poczułam w 18, a jutro wg bbf 17 się zaczyna
jeszcze chwilka i też poczujesz
Też czasem czułam taki ból jak przed miesiączką ale nie taki mocny.. taki dyskomfort bardziej a lekarz mówiła o mocnych miesiączkowych.
Biorę nospe jak bardzo mi to dokucza a myślę, że i przy magnezie też przejdzie
A drętwienia jak najbardziej z braku magnezupewnie niedługo dojdą skurcze nóg