LIPCOWE niespodzianki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
Magia może weź nospe połóż się chwilkę polez poczytaj albo obejrzyj fajny film. Też myślę że to od tego że dziecko rośnie miałam parę tyg temu te kłócia. Bardziej będziesz się stresować siedząc parę godz na tej izbie.
Pixidixi syropek lekiem na wszystko nie ma za co dziękować
Jedziemy na shopping może coś dla dziecka wynajde;)
BuziakiHana 10.07.2018. 3300 gram, 53 cm , godz. 8:42 ❤
Czekałam na Ciebie całe życie! ❤
Porod bliźniaczek ja dniach-wrzesien 2023 -
Nospe możesz brać tyle ile tylko potrzebujesz także spokojnie. Zrób sobie dziś leniwa niedzielę. Zacznij zerkac na wyprawke- to sama przyjemność.Hana 10.07.2018. 3300 gram, 53 cm , godz. 8:42 ❤
Magia też to miałam, cały dzień mi się utrzymywało, jak byłam u lekarza pytałam go o to, nic konkretnego nie powiedział, że mogą to być jelita,bo dzidzia sprawia że mają mniej miejsca, że może dawna blizna po dawnej operacji. Gin nie przejął się tym wogóle, więc ja też nie.c, czytałam że te kłucia to rozciąganie wiązadeł macicy i w drugim trymestrze to normalne jeśli nie ma innych objawów. Też brałam na to nospe. Odpoczywaj i relaksuj się
-
Hej kochane
Siedzę właśnie w grocie solnej -postanowiłam chodzić bo mi tarczyca wariuje poza tym wyszłam z założenia że z pewnością nie zaszkodzi więc oddychamy
Tripi kochanie tak upolowałam- miałam kupić coś dla dzieciątka a wróciliśmy do domu z nową sofą do salonu oczywiście okazja była:Dmuminka83 lubi tę wiadomość
Hana 10.07.2018. 3300 gram, 53 cm , godz. 8:42 ❤
Hahaha sofa ważna rzecz na ubranka idzie kupić w każdej chwili
Ja z mężem ustaliłam wczoraj, że większe zakupy zrobimy po świętach już na spokojnie ale ja nie umie się powstrzymać i coś będę musiała kupić no bo jak czekać tyle czasu
myślę, że chociaż dla siebie zamówię rzeczy typu koszule, podkłady itp..
Myślę o laktatorze.. tylko nie wiem jaki czy kupić jakiś lepszy? Czy na początek jakiś najzwyklejszy i sprawdzić najpierw jak ta laktacja? Co myślicie? -
Tripi wrote:Hahaha sofa ważna rzecz na ubranka idzie kupić w każdej chwili
Ja z mężem ustaliłam wczoraj, że większe zakupy zrobimy po świętach już na spokojnie ale ja nie umie się powstrzymać i coś będę musiała kupić no bo jak czekać tyle czasu
myślę, że chociaż dla siebie zamówię rzeczy typu koszule, podkłady itp..
Myślę o laktatorze.. tylko nie wiem jaki czy kupić jakiś lepszy? Czy na początek jakiś najzwyklejszy i sprawdzić najpierw jak ta laktacja? Co myślicie? -
Tripi mi też się stawiał często jak leżalam na plecach, dlatego teraz unikam tej pozycji i staram się odpoczywać na boku. Co do laktatora to opinie są różne,jedne chwalą zwykły inne tylko ten elektryczny. Ja kupie na początek nazwyklejszy ręczny, jesli się okaże że jest potrzebny w szpitalu już, to wyślę męża po niego do apteki (kuzynka miła i jej się spisał) .
-
Hej,
U mnie tez looodowka Tripi.
Tyska, podziwiam...czyli mieszkasz w Wieliczce?
Co do laktatora, mam ponoc dostac od siostry, wiec choc jakis wydatek odpadnie. Siora ma I reczy I ekektryczny I mowi, ze oba sie przydawaly...hehWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2018, 11:15
Magia -
Hej dziewczyny,
W smyku jest promocja - do minus 60% na rzeczy do kąpieli.
Ja właśnie kupiłam wanienke, dwa reczniki i termometr do kąpieli.
Darmowa przesyłka jest od 200zl.
Patrzyłam na te ceny i naprawdę się opłaca. Promocja trwa tylko do dzisiaj! -
Heh magia do Wieliczki to mam kawał drogi ja bardziej na zachodniej części- Głogów;)
Bejb już zerkam na smyka dzięki za info;)
Hana 10.07.2018. 3300 gram, 53 cm , godz. 8:42 ❤
Dzień dobry
Mena ja też się uspokoiłam ale ino trochę haha macica jakby mniej się spina, dzidziuś codziennie daje o sobie znać więc czekam z nerwami do prenatalnych
Koleżanka wczoraj uświadomiła mnie, że miała takie skurcze i twardnienia od 16 tyg i wiecie co na samym magnezie dojechała do 42 tyg i miała cesarke bo pewnie dalej by nie urodziła. To i ja przestaje martwić się porodem przedwczesnym
Co do zimna to aż mi się w okno nie chce patrzeć wyrodna matka ze mnie ale cieszę się że dzieć chory i nie trzeba biegać do przedszkola o 8 rano -
Tripi pocieszająca wiadomość, bo myślałam że moja macica już się uspokoiła a tu znów zaczeła się odzywać, mimo że biorę magnez:/ ja dziś rano zamarzlam idą co pracy, nie lubię zimy! (olej nam rozsadziło w samochodzie i musiałam pomykać pieszo, a jak na złość wydałam wczoraj gotówkę i nie miałam nawet ma taxi ) młody też mi wierci dziurę w brzuchu, ale jak daje znać że jest, to przynajmniej jakoś spokojniejsza jestem