LIPCOWE niespodzianki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
hej:) jutro mam wizytę u mojej ginekolog,
nie zdążyłam kupić poduszki w lidlu. I tak myslę gdzie mogę kupić tanio,bo by mi się przydała. A poza tym bez zmian u mnie:) tylko myślę o połówkowych i wolałabym aby tylko było usg przez brzuch,jakoś jak pomyślę o tym rozbieraniu przed lekarzem innym niż moja pani doktor to nie mam ochoty;( ( taki wstydzioszek ze mnie:)) heheh) -
Trzymam kciuki za Wasze wizyty:)! I czekam na relacje po mnie przeziębienie rozłożyło mimo, iż cały weekend z nim walczyłam domowymi sposobami, więc jutro idę do rodzinnego. Nie pamiętam, które z Was ostatnio chorowały, ale przeszło Wam pi domowych sposobach? Na mnie miód, imbir maliny, syrop z cebuli nie działa
-
Kapelutek,
Na mnie dziala tylko inhalacja z sody oczyszczonej I duze czosnku... byc moze mam cos z wampira...
Coraz bardziej przerazaja mnie zakupy tego wszystkiego... staram sie wybrac materacyk...I czytajac poprostu opinie I inne madrosci mozna dostac jobla...
Nie wiem jaki kupic... nic nie wiem...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2018, 15:54
Magia -
Mena chyba będziesz miała przez brzuch no chyba że szyjkę ma Ci zmierzyć tak jak mi to będę miała dwa
Kapelusz mi guzik to pomaga.. może trochę ale bez rewelacji brałam syrop prawoślazowy, tantum verde i inhalacje jak to infekcja wirusowa to leczona czy nie i tak trwa tydzień
Co do materaca to boję się coś tej gryki, kokosa i innych wynalazków
Chyba kupię dobrej jakości piankę 10 cm.
Starszy ma piankowy i jest ok, nie odkształca się sama tam pierwszą noc spałam i się wyspałam
My kupiliśmy rożek, śpiworek do spania i ubranka z uśmiechem odhaczyłam na liście zawsze mniej ale i tak mnie to przeraża -
Dość cienki ale jakieś tam wypełnienie ma coś jak rożek, później kupimy grubszy ten ma 60 cm jest dość malutki, myślę że na dwa miesiące wystarczy
A sklep nawet nie miał nazwy hehe znalazłam w mieście przechodząc przez bramę taki jakiś mały osiedlowy bo w sieciówkach same większe widziałam
-
Dzien dobry Kochane,
Ja juz po polowkowym. Wszystko ok z maluszkiem. Klopsik wazy 420g.
Nie udalo sie tylko obejrzec naczyn odchodzacych od serduszka bo dziecko caly czas plecami bylo odwrocone...I te naczynia ma mi moj dr prowadzacy zobaczyc lub wyslac do innego lekarza jesli nie bedzie u niego na usg widac.
Ufff... znowu ulzylo mi na chwile...
Po usg bylismy ogladac wozki I chyba zdecyduje sie na Jedo Koda... jesli cos wiecie o tym wozku lub firmie jedo to chetnie posluchambejb, Tysia11, Kinga40 lubią tę wiadomość
Magia -
Magia rewelacja!!! Ja za 2 dni
Dziewczyny jaki podgrzewacz do butelek polecacie? Macie jakiś sprawdzony? Nie chce aby przegrzewal jedzenie.Hana 10.07.2018. 3300 gram, 53 cm , godz. 8:42 ❤
Czekałam na Ciebie całe życie! ❤
Porod bliźniaczek ja dniach-wrzesien 2023 -
Mena a jak Twoja wizyta?
Tysia miałam avent kilka lat temu mleko przegrzewał a na obiadek doczekać się nie szło
Polecam mały garnuszek i kąpiel wodna najszybciej i taniej
Na noc do modyfikowanego termos z ciepłą woda i ruszać się nie trzeba nawet do kuchni -
Tez ogromnie sie ciesze ze wszystko ok na tym usg...
Dziekuje dziewczynki za mile slowa o wozku. Troche sie.boje, bo nie ma za duzo opinii w necie. Sugerowalam sie marka Jedo, ktora bardzo polecala mi kolezanka. Miala Jedo ale inny model przy pierwszym dziecku I teraz tez kupuje dla drugiego...tylko w sklepach stacjonarnych nie ma tamtego modelu...maja tylko Jedo Koda...fajny, ma te glowne funkcje I cena przystepna dla mnie...tylko ten brak opinii...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2018, 21:13
Magia