LIPCOWE niespodzianki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tripi ważne że bobik zdrowy moja w brzuchu też ułożona jest tak że głowę ma pod moim sercem a nogami do macicy jeszcze mają czas i w każdej chwili mogą się obrócić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2018, 12:13
Hana 10.07.2018. 3300 gram, 53 cm , godz. 8:42 ❤
Czekałam na Ciebie całe życie! ❤
Porod bliźniaczek ja dniach-wrzesien 2023 -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/970d9962f85e.jpg
Moja córcia☺Czerwony Kapelusz, PixiDixi lubią tę wiadomość
Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci . 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
Tripi a co to za wątpliwości"czy zechce zmienić pozycję"?? Oczywiście że zmieni!! Nie ma innej możliwości:)
Kinga córeczka śliczna.
Dziewczyny też macie czasem gorszy dzień? Ja ostatnio myślę,że gruba jestem,brzydka...waga rośnie,choć dużo nie jem,ale mało się ruszam,bo źle się czuję i koło się zamyka. Teraz wszyscy tylko patrzą,ile się przytyło,ten chrzaniony czas fit.Kinga40 lubi tę wiadomość
-
Oj też czuje się brzydka gruba i boję się że mój P. znajdzie sobie młodszą i piękniejsza i szczupłą... choć wciąż mówi że pięknie w tej ciąży wygladam. Myślę że za taki stan rzeczy odpowiadają nasze hormony.
Ej naliczyłam że jest 5 córek a reszta to synusie. Dobrze liczę? Ja, Kinga, Monamis , Magia i Mena - córki o ile dobrze kojarzę, czy coś pomyliłam?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2018, 15:26
Hana 10.07.2018. 3300 gram, 53 cm , godz. 8:42 ❤
Kinia ale śliczna
Mena bo pierwszy się nie obrócił i stąd te wątpliwości no ale trudno najważniejsze że zdrowy
Też mam czasem taki dzień że płakać mi się chcę jak to okropnie nie wyglądam
Jak zjem coś słodkiego to zazwyczaj przechodzi haha
Chyba jednak będzie większość dziewczynek tu u nasKinga40 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, tez miewam zle dni...oj miewam, raz nawet ryczalam, ze strasznie tyje I jestem brzydka... choc po traumnie z prenatalnymi troche mi to przeszlo, teraz glownie swiruje, zeby nie bylo zadnych chorob u dziecka I komplikacji wiecej w ciazy...
Tez mi sie wydaje ze mamy 5 dziewczynek.
Aaaa...I jeszcze dodam, ze sa dni kiedy jestem tak slaba, ze to zalamka....spacer z psem 10min a potem musze godzine lezec I sapac...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2018, 09:10
Magia -
Tysia też zaczęłam dzien od słodkiego i na 1 śniadanie (w oczekiwaniu na męża z pieczywem) zjadłam 6 krowek:p moj też najbardziej lubi kopać mnie, kiedy spie lub zamierzam spać, coś czuję że nie będzie spania po porodzie, bo rytm dnia mamy dokładnie odwrotny :p ktora jeszcze poza mną i Tripi ma chłopaka? Bejb a co będzie U Ciebie? -
Byłam dziś na targach dziecięcych organizowanych przez sklep askot we wrocku (akurat byłam przejazdem) oglądałam wózki i wiecie co - nic mi się nie podoba...
Jakaś masakraHana 10.07.2018. 3300 gram, 53 cm , godz. 8:42 ❤
Magia ja nie byłam w szkole rodzenia a też lęki już łapie :p narazie mamy jeszcze sporo czasu, trzeba z tego korzystać i przekierować myski na coś przyjemniejszego. Ja w takich momentach mówię sobie ze to do przeżycia, bo skoro inne przeżyły to ja też i nie będzie trwało dłużej przecież niż max dzien, dwa, więc dam radę :p
bejb lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Jak się czujecie?
Mnie chyba dopadł syndrom wicia gniazda haha zrobiłam przez dwa dni takie porządki, że dla malucha znalazło się tyle miejsca, że komody nie muszę kupować
Dziś u nas piękna pogoda zamierzam siedzieć cały dzień na dworze
-
Czesc Dziewczyny,
Tripi, u mnie jakby wiosna za oknem, takze samopoczucie cudne.
Jutro ide na drugi polowkowe (przymusowe, bo na pierwszym malutka byla plecami odwrocona I serce ciezko bylo obejrzec I naczynia serca). Teoretycznie powinnam byc na luzie, bo przeciez na pierwszym bylo ok, a jednak stresik jakis jest...zeby sie czegos jednak niedoszukali heh
I pytanko do Was. Farbujecie normalnue wlosy, zwykla farba?
Bo ja musze do fryca, a boje sie nowa farbe jakas probowac, bo mi zawsze zolte albo pomaranczowe wychodza I wolalabym zrobic ta co przed ciaza.
Magia -
Magia napewno wszystko będzie dobrze, trzymam kciuki i czekam na wieści po badaniu. Co do farbowania to nie chodzę już do fryzjera, bo nie chce wdychać tych zapachów, włosy farbuje w domu szamponem, ale nie mam blondu, więc to też inna bajka. Szukam łóżeczka i zaraz chyba zgłupieje, bo sama nie wiem co wybrać już. Teraz zastanawiam się nad dostawką że szczebelkami, znajoma ma i sobie chwali, jej mała ma juz 7 m-cy i będzie w niej spać jeszcze trochę, bo spokojnie się mieści.