LIPCOWE niespodzianki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pixi tak się udało, że pewna Mama poszukiwala do czerwca niani dla swojego synka, który czeka na miejsce w wymarzonym żłobku i polaczylismy siły. Maluch ma 14 miesięcy, jestem z nim po 7-9h dziennie i bywa różnie, ale generalnie to kochany dzieciak Jego rodzice też bardzo sympatyczni, dbają żeby niczego mi nie zabrakło
-
Magia ja mam na jednej wizycie wszystko
2D żeby lekarz zobaczyła czy wszystko z narzadami ok, żeby porobila pomiary, a potem 5 minut dla rodziców z 3D Na przedostatnim niewiele widziałam, bo mała centralnie pokazała nam zadek :p -
Magia dr. Niedźwiecka we Wrzeszczu Każdemu z czystym sercem polecam Prywatnie wizyta z Usg 130zl.
Pixi no łatwo nie jest, ale jak to się mówi, mus to mus Grunt, że ta praca jest, bo tak jak mówiłaś, miałam małe szanse w ciąży na nowe zatrudnienie -
Monamis, jaka śliczna!!! Z mojego usg wyłoniła się kosmitka. Poważnie! Oczywiście kochana, a uroda widać po mamusi - niestety. Może się jeszcze uczłowieczy. Ważne, że zdrowa, płeć też już bez zmian.
PixiDixi, też jade na Clexane i acardzie. Wierzę, że pomagają...
Monamis, podziwiam, że dajesz radę z takim Maluchem! Uściski serdeczne Wojowniczko!
A ja na poprawę humoru kupiłam stacje parową. Może niezupełnie, ale postanowiłam nie odkładać inwestycji w poprawę komfortu prasowania, tym bardziej, że wzrośnie jego ilość. Boziu... Zamiast na urodę, wydaję tylko na agd. Ktoś też tak ma?!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2018, 11:49
Adam (21.09.2011)
Aniołek (17.06.2016) - 12 tc. Moje kochane Maleństwo ...
Alicja (09.07.2018)
-
Monamis widać,że zaradna z Ciebie kobietka:))
Jola u mnie też kosmitka:) hehe
Moja Pani doktor ma u siebie usg 4d i na ostatniej wizycie miałam zrobione w cenie wizyty. Zaczęłam dziś szukać poduszki do spania. Mnie w nocy bolą biodra. Pachwiny też tak jakby bardziej w nocy,niż w dzień. Ciężko jest mi się przewrócić z boku na bok. Czytam opinie na temat poduszek. -
Pixi, stacja parowa ma większą moc pary i tym samym łatwiej rozprasowuje zagniecenia. Dodatkowo można w pionie odświeżać samą parą delikatne rzeczy, marynarki, poduszki, zasłony i firany w ten sposób prasować. Szybko i wygodnie. Ale, ale... Dobre żelazko też przecież prasuje. O stacji marzyłam od wielu lat, ale póki moje żelazko było sprawne, nie było tematu. Stary kompan przeszedł na emeryturę i trzeba było kupić coś nowego. Postanowiłam doinwestować. Dziś będę testować, tzn bawić się.
Dziewczyny, temat nieciążowy. Chcę trochę rozpieścić męża i przygotować coś pysznego. Mogę trochę czasu spędzić w kuchni, to mnie nie przeraża. Ktoś poratuje przepisem, pomysłem? Wiem, wiem... W sieci pełno, ale co przetestowane, to przetestowane.Adam (21.09.2011)
Alicja (09.07.2018)
-
Cześć dziewczyny. Większość z Was jest już pewnie po usg połówkowym. Czy mogłybyście mi napisać czy u Was podczas tego badania lekarz mierzył maleństwu fałd karkowy NF (nie mylić z przeziernością karkową NT która mierzy się w I trym). Jeżeli tak ile u Was wyniósł ten pomiar.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2018, 12:59
Lena8411
Usg I trymestru w normie
Test podwojny ryzyko niskie
Nifty wynik prawidłowy
Usg połówkowe powiększony fałd karkowy NF 6.8
Echo serca płodu OK -
Mena to jak juz przegladniesz te poduchy to napisz jakie masz zdanie na ich temat. Tez musze cos kupic bo wstaje obolala.
Jola super zakup niech sie pieknie sprawuje!
Lena niestety nie mam takiego pomiaru. Dodam cos od siebie, jesli nie ma obrzekow nie ma innych markerow chorob i widze,ze echo masz ok to ewentualnie moze zrob test potrojny, koszt z 200 zl.
Dla przykladu z najmlodsza corka mialam az 3 markery, miedniczki powiekszone bardzo ponad norme, white gap na sercu oraz wynik biochemii niedobry i zrobilam nifty, zdrowa takze jak to mowi moja gin jeden marker nic nie przesadza.
-
U mnie też nie było takiego pomiaru. Lena, jestem tego zdania co Pixi. Robiłaś też nifty, jak widzę, także spokojnie. Poza tym przy wszelkich wadach jest zawsze więcej pomiarów poza normą.
Obiad, ale też kolacja na ciepło wchodzi w rachubę. Deser już zaplanowany.Adam (21.09.2011)
Alicja (09.07.2018)
-
Monamis ślicznia córeczka:)! Mój ostatnio także wyszedł jak kosmita, może na następnej wizycie będzie nieco inaczej wyglądał gratuluję nowej pracy i podziwiam że masz siłę, bo ja już w końcu na l4 i tak ledwo zipie. Jola też myślę co tu na obiad, ehh pomysłu brak