X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Negatywne Testy a jednak Ciąża!!! :)
Odpowiedz

Negatywne Testy a jednak Ciąża!!! :)

Oceń ten wątek:
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W moczu jest dużo mniejsze stężenie HCG niż w krwi. U mnie dopiero przy 300 pojawiła się widoczna kreska.

pirelka, Foto_Anna lubią tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • ruda_blondynka Nowa

Wysłany: 29 marca 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Mój problem polega na tym, że miesiączka mi się spóźniała, zrobiłam dwa testy ciążowe i jeden z nich pokazał drugą kreskę ale bardzo bardzo bladą, jednak po kilku dniach dostałam krwawienia jakby miesiączkowego ale było ono krótsze. Od tamtej pory brzuch mnie pobolewa w dolnej części i piersi mnie coraz bardziej bolą, brodawki zrobiły się obrzmiałe, czasem nie mogę zasnąć bo czuję dziwne mrowienie w piersiach i sutki mnie bolą. Robiłam test ciążowy ale był negatywny. Czy to możliwe abym była w ciąży a test nie pokazał tego? Czytałam na forach, że dziewczynom się tak zdarzało, że test nie pokazał im ciąży a mimo tego była. Proszę o radę, bo nie wiem czy robić Beta HCG. Pozdrawiam.

• madu Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może być tak, że pomimo ciąży test wychodzi negatyny. Zrób beta HCG, będziesz miała pewność.

Arwen lubi tę wiadomość

21.10.2015 Leon <3
  • Anga1989 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, chcialabym sie poradzic. Cykle mam 30dniowe, ostatnia @ mialam 1 marca. Robilam testy owu ale wychodzily negatywne. Temp mierzylam o roznych porach ze wzgledu na moja prace zmianowa. Dzisiaj mam 35dc a @ dalej nie ma. Mam obolale podbrzusze tzn jakbym miala zakwasy, na piersiach pojawily mi sie zylki, mdlosci i delikatne wirowania glowy tez mi sie pojawily. Dodam ze testy ciazowe wychodza mi negatywne. W czwartek robilam bete z reszta badan ktore skierowal mi ginekolog. Wszystko dokladnie opisane mam w pamietniku. Czy jest choc cien nadziei ze udalo Nam sie w tym cyklu? Wogole nie czuje sie jakby @ miala przyjsc... W srode dopiero bede wiedziec jak mi beta wyszla bo mam umowiona wizyte u gin. Miala ktoras podobnie do mnie?

Patus_777 lubi tę wiadomość

l22nhdgen92nqanl.png
  • Patus_777 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochana też mam nadzieję:) zrobiłam już z 6 testów w sumie... i nic spoznia mi się 10 dni :) w ogóle nie czuję się tak jakbym była przed okresem! I zdecydowalnimy na betę, bo chcemy już wiedzieć:)z krwi od razu pokazuje stężenie hormonu u nas badanie 38 zl.

mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
    Hsg sono- jajowody drożne
    Było clo i letrozol....nic
    ..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
    4 lata starań CUD!!!

klz98u69uvgetej6.png
  • Patus_777 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak beta potwierdzi będę szaleć ze szczęścia:) jeśli nie potwierdzi to i tak trzeba umówić się na wizytę :/ o co chodzi? Skoro nie ma miesiaczki...

4 lata starań CUD!!!

klz98u69uvgetej6.png
  • Patus_777 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś

Daj znać jaki wynik:))))! Ja w środę przed pracą rano zrobię betę!

Anga1989 wrote:
    Witam, chcialabym sie poradzic. Cykle mam 30dniowe, ostatnia @ mialam 1 marca. Robilam testy owu ale wychodzily negatywne. Temp mierzylam o roznych porach ze wzgledu na moja prace zmianowa. Dzisiaj mam 35dc a @ dalej nie ma. Mam obolale podbrzusze tzn jakbym miala zakwasy, na piersiach pojawily mi sie zylki, mdlosci i delikatne wirowania glowy tez mi sie pojawily. Dodam ze testy ciazowe wychodza mi negatywne. W czwartek robilam bete z reszta badan ktore skierowal mi ginekolog. Wszystko dokladnie opisane mam w pamietniku. Czy jest choc cien nadziei ze udalo Nam sie w tym cyklu? Wogole nie czuje sie jakby @ miala przyjsc... W srode dopiero bede wiedziec jak mi beta wyszla bo mam umowiona wizyte u gin. Miala ktoras podobnie do mnie?

Szyszunia 89 lubi tę wiadomość

4 lata starań CUD!!!

klz98u69uvgetej6.png
  • Anga1989 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to ja w srode o 9 mam wizyte u gin i bede wiedziec jak moje badania wyszly no i ta beta ;-) nigdy mi sie nie zdarzylo, zeby okres mi sie tyle dni spoznial wiec musi cos byc na rzeczy :-)

l22nhdgen92nqanl.png
  • Patus_777 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) to trzymam kciuki:) ja też mam nadzieję, że się udało:))

4 lata starań CUD!!!

klz98u69uvgetej6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny, to mój 34dc a cykle mam 30-31 dni... dzisiaj zrobiłam test, wynik negatywny ale nie robiłam z porannego moczu więc wciąż mam promyk nadziei. To mój 9 cykl starań. Oprócz tego, że czasem lekko pobolewa mnie brzuch to nic się nie dzieje.
    Trzymam kciuki za siebie i za Was! Gdyby się udało to chyba oszalałabym ze szczęścia.

• Patus_777 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paprota wrote:
    Witam dziewczyny, to mój 34dc a cykle mam 30-31 dni... dzisiaj zrobiłam test, wynik negatywny ale nie robiłam z porannego moczu więc wciąż mam promyk nadziei. To mój 9 cykl starań. Oprócz tego, że czasem lekko pobolewa mnie brzuch to nic się nie dzieje.
    Trzymam kciuki za siebie i za Was! Gdyby się udało to chyba oszalałabym ze szczęścia.

:*** też trzymam;) ja się dowiem jak będę po badaniach z bety :) 11 dni spóźnienia miesiączki:) fajnie bez niej:DDDDD

polkosia, paprota lubią tę wiadomość

4 lata starań CUD!!!

klz98u69uvgetej6.png
  • Anga1989 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to ja juz jutro bede wiedziec :-) nasilily mi sie mdlosci no i zylki na piersiach takie wyrazniejsze sa ;-) i 38dc a cykle srednio mam 30dniowe ;-)

Patus_777, paprota lubią tę wiadomość

l22nhdgen92nqanl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobitki
    Mam do was pytanie, uprawialam stosunek z chłopakiem w dni płodne i on mi tam się... Przez 4 dni(19-22.03.15). Po jakimś czasie robiłam test (3.04.15) i wyszedł taki zw na C była gruba kreseczka a na T była mniej widoczna ale była. Dziś (6.04.15) miałam krwawienie takie ze miałam kilka kropelk krwi na majtkach i nic mi nie leciało, tak poza tym powinnam dostać jutro okres ale nigdy wcześniej tak nie miałam że mi krwawilo /plamilo.... Parę min robiłam test i wyszła jedna kreska co to oznacza? powiem ze tamten test robiłam rano a ten dziś wieczorem. Czy mam zrobić test z krwi czy powtórzyć test rano czy jak? Pomocy :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dziewczyny jak tam u Was?
    U mnie lipa, test nadal negatywny i maciupkie plamienie czyli @ na 99% się rozkręci. Po prostu przyjdzie niezwykle spóźniona :(

• Anga1989 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie beta <1,20 wiec na bank to nie ciaza ale lekarz ani niego nie potwierdza ani nie zaprzecza. Przepisal mi luteine ktora mam brac po 2 tabletki przez 7dni i po tych dniach powinna @ przyjsc ale moze nie przyjsc i mam wtedy niezwlocznie sie stawic u niego

l22nhdgen92nqanl.png
  • Patus_777 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paprota wrote:
    No dziewczyny jak tam u Was?
    U mnie lipa, test nadal negatywny i maciupkie plamienie czyli @ na 99% się rozkręci. Po prostu przyjdzie niezwykle spóźniona :(

A może to plamienie implantacyjne;) a nie miesiączka :)

4 lata starań CUD!!!

klz98u69uvgetej6.png
  • Patus_777 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anga1989 wrote:
    u mnie beta <1,20 wiec na bank to nie ciaza ale lekarz ani niego nie potwierdza ani nie zaprzecza. Przepisal mi luteine ktora mam brac po 2 tabletki przez 7dni i po tych dniach powinna @ przyjsc ale moze nie przyjsc i mam wtedy niezwlocznie sie stawic u niego

:* ale i tak trzymam kciuki!!!

4 lata starań CUD!!!

klz98u69uvgetej6.png
  • Anga1989 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    40dc a @ dalej nie ma. Martwie sie bo nigdy mi sie tyle dni okres nie spoznial. :-(

l22nhdgen92nqanl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anga trzymam kciuki żeby wszystko było ok :* Ja jestem w podobnej sytuacji co Ty, bo u mnie to już 36 dc czyli poślizg wyjątkowy i niespotykany. Może dlatego, że w tym miesiącu odstawiałam dupka, sama nie wiem. Mam nadzieję, że to się dla nas dobrze skończy :)

Patus wątpię żeby to była implantacja bo z jasnych plamień zrobiły się brązowe więc na 99% przyjdzie @, pytanie tylko kiedy :)

• Anga1989 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to Ty bralas dupka a ja nic nie bralam i martwie sie kurde... ciaza raczej to nie jest bo male prawdopodobienstwo aby doszlo do zagniezdzenia pozniej niz byla krew pobierana... jak myslicie?

l22nhdgen92nqanl.png
1 2 3 4 5 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ