Negatywne Testy a jednak Ciąża!!! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam. Mój problem polega na tym, że miesiączka mi się spóźniała, zrobiłam dwa testy ciążowe i jeden z nich pokazał drugą kreskę ale bardzo bardzo bladą, jednak po kilku dniach dostałam krwawienia jakby miesiączkowego ale było ono krótsze. Od tamtej pory brzuch mnie pobolewa w dolnej części i piersi mnie coraz bardziej bolą, brodawki zrobiły się obrzmiałe, czasem nie mogę zasnąć bo czuję dziwne mrowienie w piersiach i sutki mnie bolą. Robiłam test ciążowy ale był negatywny. Czy to możliwe abym była w ciąży a test nie pokazał tego? Czytałam na forach, że dziewczynom się tak zdarzało, że test nie pokazał im ciąży a mimo tego była. Proszę o radę, bo nie wiem czy robić Beta HCG. Pozdrawiam.
-
Witam, chcialabym sie poradzic. Cykle mam 30dniowe, ostatnia @ mialam 1 marca. Robilam testy owu ale wychodzily negatywne. Temp mierzylam o roznych porach ze wzgledu na moja prace zmianowa. Dzisiaj mam 35dc a @ dalej nie ma. Mam obolale podbrzusze tzn jakbym miala zakwasy, na piersiach pojawily mi sie zylki, mdlosci i delikatne wirowania glowy tez mi sie pojawily. Dodam ze testy ciazowe wychodza mi negatywne. W czwartek robilam bete z reszta badan ktore skierowal mi ginekolog. Wszystko dokladnie opisane mam w pamietniku. Czy jest choc cien nadziei ze udalo Nam sie w tym cyklu? Wogole nie czuje sie jakby @ miala przyjsc... W srode dopiero bede wiedziec jak mi beta wyszla bo mam umowiona wizyte u gin. Miala ktoras podobnie do mnie?
Patus_777 lubi tę wiadomość
-
Hej kochana też mam nadzieję zrobiłam już z 6 testów w sumie... i nic spoznia mi się 10 dni w ogóle nie czuję się tak jakbym była przed okresem! I zdecydowalnimy na betę, bo chcemy już wiedzieć:)z krwi od razu pokazuje stężenie hormonu u nas badanie 38 zl.mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
Jak beta potwierdzi będę szaleć ze szczęścia:) jeśli nie potwierdzi to i tak trzeba umówić się na wizytę o co chodzi? Skoro nie ma miesiaczki...mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Daj znać jaki wynik:))))! Ja w środę przed pracą rano zrobię betę!
Anga1989 wrote:Witam, chcialabym sie poradzic. Cykle mam 30dniowe, ostatnia @ mialam 1 marca. Robilam testy owu ale wychodzily negatywne. Temp mierzylam o roznych porach ze wzgledu na moja prace zmianowa. Dzisiaj mam 35dc a @ dalej nie ma. Mam obolale podbrzusze tzn jakbym miala zakwasy, na piersiach pojawily mi sie zylki, mdlosci i delikatne wirowania glowy tez mi sie pojawily. Dodam ze testy ciazowe wychodza mi negatywne. W czwartek robilam bete z reszta badan ktore skierowal mi ginekolog. Wszystko dokladnie opisane mam w pamietniku. Czy jest choc cien nadziei ze udalo Nam sie w tym cyklu? Wogole nie czuje sie jakby @ miala przyjsc... W srode dopiero bede wiedziec jak mi beta wyszla bo mam umowiona wizyte u gin. Miala ktoras podobnie do mnie?Szyszunia 89 lubi tę wiadomość
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualnyWitam dziewczyny, to mój 34dc a cykle mam 30-31 dni... dzisiaj zrobiłam test, wynik negatywny ale nie robiłam z porannego moczu więc wciąż mam promyk nadziei. To mój 9 cykl starań. Oprócz tego, że czasem lekko pobolewa mnie brzuch to nic się nie dzieje.
Trzymam kciuki za siebie i za Was! Gdyby się udało to chyba oszalałabym ze szczęścia.Patus_777 lubi tę wiadomość
-
paprota wrote:Witam dziewczyny, to mój 34dc a cykle mam 30-31 dni... dzisiaj zrobiłam test, wynik negatywny ale nie robiłam z porannego moczu więc wciąż mam promyk nadziei. To mój 9 cykl starań. Oprócz tego, że czasem lekko pobolewa mnie brzuch to nic się nie dzieje.
Trzymam kciuki za siebie i za Was! Gdyby się udało to chyba oszalałabym ze szczęścia.
:*** też trzymam;) ja się dowiem jak będę po badaniach z bety 11 dni spóźnienia miesiączki:) fajnie bez niej:DDDDDpolkosia, paprota lubią tę wiadomość
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualnyHej kobitki
Mam do was pytanie, uprawialam stosunek z chłopakiem w dni płodne i on mi tam się... Przez 4 dni(19-22.03.15). Po jakimś czasie robiłam test (3.04.15) i wyszedł taki zw na C była gruba kreseczka a na T była mniej widoczna ale była. Dziś (6.04.15) miałam krwawienie takie ze miałam kilka kropelk krwi na majtkach i nic mi nie leciało, tak poza tym powinnam dostać jutro okres ale nigdy wcześniej tak nie miałam że mi krwawilo /plamilo.... Parę min robiłam test i wyszła jedna kreska co to oznacza? powiem ze tamten test robiłam rano a ten dziś wieczorem. Czy mam zrobić test z krwi czy powtórzyć test rano czy jak? Pomocy -
nick nieaktualny
-
u mnie beta <1,20 wiec na bank to nie ciaza ale lekarz ani niego nie potwierdza ani nie zaprzecza. Przepisal mi luteine ktora mam brac po 2 tabletki przez 7dni i po tych dniach powinna @ przyjsc ale moze nie przyjsc i mam wtedy niezwlocznie sie stawic u niego
-
paprota wrote:No dziewczyny jak tam u Was?
U mnie lipa, test nadal negatywny i maciupkie plamienie czyli @ na 99% się rozkręci. Po prostu przyjdzie niezwykle spóźniona
A może to plamienie implantacyjne;) a nie miesiączkamamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Anga1989 wrote:u mnie beta <1,20 wiec na bank to nie ciaza ale lekarz ani niego nie potwierdza ani nie zaprzecza. Przepisal mi luteine ktora mam brac po 2 tabletki przez 7dni i po tych dniach powinna @ przyjsc ale moze nie przyjsc i mam wtedy niezwlocznie sie stawic u niego
:* ale i tak trzymam kciuki!!!mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualnyAnga trzymam kciuki żeby wszystko było ok :* Ja jestem w podobnej sytuacji co Ty, bo u mnie to już 36 dc czyli poślizg wyjątkowy i niespotykany. Może dlatego, że w tym miesiącu odstawiałam dupka, sama nie wiem. Mam nadzieję, że to się dla nas dobrze skończy
Patus wątpię żeby to była implantacja bo z jasnych plamień zrobiły się brązowe więc na 99% przyjdzie @, pytanie tylko kiedy