Negatywne Testy a jednak Ciąża!!! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewczyny! Ja już walczę 3 rok o kolejną ciążę. Dwa razy poronilam. Wspomaganie na Clo, zastrzyki z clexane dwa razy badanie rezerwy jajnikowej...
Teraz wydaje się że hormonalnie wreszcie stabilna. Dziś 29 dc zrobiłam test owu bo naczytalam się durna że można nim wykryć ciążę wcześniej niż testem ciazowym. Druga kreska wyszła. Jaśniejsze niż kontrolna ale jednak. Bez zastanowienia kupiłam ciazowy niestety negatywny. Co prawda z popołudniowego....ale negatywny. Tak bardzo bym chciała żeby się udało. -
nick nieaktualnyHej. Nie wiem czy ktoś jeszcze zagląda, ale i tak sie "wypowiem". Otóż ostatnia miesiaczke dostalam 11 lutego. Cykle mam 31 dniowe. Dzis 6 dzien bez @. Testy niestety negatywne. Z mezem kochalam sie w dni plodne i w dzien owulacji. Wedlug kalendarzyka owu wypadala 1 marca. Ostatni test robilam wczoraj i negatywny. Myslicie ze gdybym byla w ciazy mimo negatywnych testow beta by mi juz pokazala ? Troche boje sie rozczarowania, poniewaz staramy sie juz dlugo.
-
Zdarza się, że testy nie pokazujà... ale mogłaś też mieć owu później. Beta będzie najpewniejsza, bo nawet malutka - wyjdzie. Mojej znajomej testy pokazywały negatyw do 8 tygodnia, cholera wie czemu ;]
Czaarnaa lubi tę wiadomość
9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziś 36 dc. 4 dni po terminie @ . Zrobiłam test z porannego. Pierwszy rzut oka nic nie widzę. Po 10 minutach patrzę..... pokazała się.. no taka blada bladziusienka:-) spoko jestem gotowa na to że wynik był przekłamany. Jutro rano robię kolejny by się przekonać.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybeta 0,100. Ehh... A @ jak nie bylo tak nie ma. Do gin dopiero 6 kwietnia. Jesli do tej pory @ nie przyjdzie. A jesli przyjdzie to gin i tak odwiedze. Tyle cykli staran i nic Moze cos mi podpowie. Ehh..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2017, 17:14
-
Czaarnaa... cóż mogę Ci powiedzieć. Znam to aż za dobrze. Jedyne co trzeba to wrzucić na luz. Ja wiem ze to mega trudne... ale wlaśnie wtedy się udaje. Ja mam już tez jazdy teraz i juz myślę o jutrzejszym poranku. I boję się że tym razem cien się nie pojawi. To się normalnie upije:-)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Daj spokój! Nie mogłam spać w nocy z tych nerwów. Test zrobiłam o 4.30 bo już nie wytrzymałam. Nie uchleje się bo znów wyszła blada druga kreska. Także wynik taki ze musze się upewnić. Inaczej nie uwierzę. Co do młodości.... niestety to nie jest furtka do bezproblemowo zajścia. Powinnaś zrobić sobie bad hormonów płciowych na początek.
-
nick nieaktualny
-
Boję się... znam tą radość kiedy beta jest
A po 2 dniach przyrost beznadziejny... potem plamienie i wyrok... po tych przeżyciach podchodzę do tych wyników z wielką rezerwa. Nie chce się wkrecac. Choć podświadomie już bym chciała wiedzieć na 100 proc:-) uciesze się na maxa dopiero jak na usg zobaczę fasolke z bijacym serduszkiem -
nick nieaktualny