Niska beta-czy coś nie tak?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tak praktycznie nie boli mnie już nic bóle brzucha się skonczyły raz dziennie może lekkie rozpieranie piersi coraz mniej bolą dziecko rośnie i serduszko mocno i szybko bije lekarka mówi że wygląda to książkowo jakiś trofoblast też super także dziś jestem spokojna. W 4 dni ponad cm więcej dziecko nadgoniło om. Termin 15 sierpnia w święto Matki Boskiej. I Jej właśnie powierzyłam w opiekę swoje dziecko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2019, 11:15
Evli lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo więc beta wzrosła tylko o 700, czyli tak jakby nie wzrosła.
Krwawienie się utrzymuje, wiec Duphaston odstawiony i czekam na oczyszczenie.
Betę jak chce moge zrobic za 4 dni, ale nie muszę, bo jeśli nie było zarodka, pęcherzyk ciążowy sie nie powiększał to nie ma aż tak potrzeby, bo na 100% będzie spadać.
Za 10 dni do kontroli, powinno juz sie ładnie oczyścić.
Także ten. Dzieki dziewczyny! -
nick nieaktualnyTak miało być jeszcze tu wrócę tylko do szczęśliwszego wątku
❤️ Wgl mam wrażenie ze jak juz sie dowiedziałam to intensywniej krwawię.
A wiecie jak teraz to krwawienie traktowac? Jako początek miesiączki?
Czy początek miesiączki to za jakiś miesiąc? Trochę się pogubiłam -
gapciaa wrote:No więc beta wzrosła tylko o 700, czyli tak jakby nie wzrosła.
Krwawienie się utrzymuje, wiec Duphaston odstawiony i czekam na oczyszczenie.
Betę jak chce moge zrobic za 4 dni, ale nie muszę, bo jeśli nie było zarodka, pęcherzyk ciążowy sie nie powiększał to nie ma aż tak potrzeby, bo na 100% będzie spadać.
Za 10 dni do kontroli, powinno juz sie ładnie oczyścić.
Także ten. Dzieki dziewczyny!
To jest bardzo dziwne.
Przez 3 tygodnie beta przyrosła Ci zaledwie o 3100, a teraz w ciągu 48h wzrosła o 700? -
nick nieaktualnyTe 700 to i tak jakies kilkanaście % tylko. Myślisz @Leira ze skontrolować po weekendzie?
Krwawienie się rozhulalo, Boli jak zawsze w pierwszy dzień okresu czyli dość mocno. Duphaston odstawiony z automatu jak zobaczył wyniki. Chce juz to miec za sobą. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny