X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Objawy ciąży
Odpowiedz

Objawy ciąży

Oceń ten wątek:
  • a_aandzela Autorytet

Wysłany: 27 lutego, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zawsze doszukiwałam się objawów i nie było to to. Teraz zaszłam w pierwszą ciążę ,mam nadzieje,że zdrowa i odnoszona 😍
    Objawy do 10dpo nic!
    Od 11dpo ból brzucha dokładnie jak na miesiączke i delikatniejszy ,ale niemal ciągle,sutki sterczące - swędzące, piersi tkliwe. Śluz różny , kremowy,a zaraz potem sucho i na koniec wodnisty 😅

Vergeet, Cbag lubią tę wiadomość

👩‍⚖️30 lat
    🍀starania o pierwszego malucha od 07.2024
    🧪morfologia ✅TSH 1.3, ft3,ft4 , FSH 6.98, LH 5.9, prog, estradiol, SHBG✅
    AMH 0.81❌
    suplementacja Wit D, kwas foliowy,jod,olej z wiesiołka ,B3
    🧔‍♂️33 lata
    suplementacja omega,Wit D
    24.02.2025 - ⏸️ 😍🥹😍🥹
    25.02.2025 - beta 24.83 U/I rośnij kropeczko 🥰
    27.02.2025 - beta 78.07 U/,prog 16.04 rośnij kropeczko 🥰
    1.03.2025 beta 185 U/I, prog 15.4 rośnij kropeczko 🥰
    6.03.2025 beta 2071 U/I rośnij kropeczko 🥰
    12.03.2025 - mamy serduszko ❣️i 3,1mm człowieczka 🥰 rośnij kropeczko 🥰
    2.04 2.9cm człowieczka i serduszko 150/min 😍 rośnij kropeczko!
    23.04 wizyta kontrolna ⌛️
    28.04 prenatalne ⌛️🩷💙

preg.png
  • Darka_1987 Nowa

Wysłany: 20 marca, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. U mnie 25-28.02 plamienie z odstawienia, +/- 15-16.03 owu (ból jajnika lewego, że aż siedzieć nie mogłam itp), a wczoraj 19.03 śluz na papierze z nitką krwi 😱 W poprzedniej ciąży tak nie miałam i nie wiem co to może oznaczać 🤔

‹‹ 9 10 11 12 13
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ