Objawy ciąży
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny czy ktoras z Was tak miala? Jestem na koncu 4 tyg ciazy, zrobilam 4 testy, wszystkie pozytywne. Na poczatku,tydzien przed @ mialam sporo bialego sluzu a teraz od 2 dni jest sucho. Piersi nadal duze z zylkami widocznymi, @ brak ale sluzu tez nie mam i zaczynam sie martwic.Kama84
-
nick nieaktualnyKama84 wrote:Dziewczyny czy ktoras z Was tak miala? Jestem na koncu 4 tyg ciazy, zrobilam 4 testy, wszystkie pozytywne. Na poczatku,tydzien przed @ mialam sporo bialego sluzu a teraz od 2 dni jest sucho. Piersi nadal duze z zylkami widocznymi, @ brak ale sluzu tez nie mam i zaczynam sie martwic.
-
Bo czytam rozne fora i wiekszosc dziewczyn pisze, ze maja sporo sluzu. Ja go mialam dosc duzo a od dwoch dni jest sucho. Bardzo sie denerwuje. To moja pierwsza ciaza, upragniona, udalo sie w 8 cyklu i przez ten caly czas myslalam, ze cos ze mna nie tak itd az w koncu sie udalo i strasznie sie boje, ze ta ciaze strace. Dlatego jak zauwazylam, brak sluzu to od razu czarne mysli.Kama84
-
nick nieaktualnyKama84 wrote:Bo czytam rozne fora i wiekszosc dziewczyn pisze, ze maja sporo sluzu. Ja go mialam dosc duzo a od dwoch dni jest sucho. Bardzo sie denerwuje. To moja pierwsza ciaza, upragniona, udalo sie w 8 cyklu i przez ten caly czas myslalam, ze cos ze mna nie tak itd az w koncu sie udalo i strasznie sie boje, ze ta ciaze strace. Dlatego jak zauwazylam, brak sluzu to od razu czarne mysli.
Kama84 lubi tę wiadomość
-
Ja tez sie zamartwialam bo od samego poczatku praktycznie wcale go nie mialam,bylo suchutko. Jak sie okazalo lekarz mi powiedzial ze wszystko ok,ze zalezy od fizjologii kobiety itp. Jestem w 12 tyg teraz i od jakis 2 tyg mam sluz i to dosc spiro ( nje licze moich wczesniejszych brazowych plamien przez ktore bylam w szpitalu). Takze moze byc jak u mnie ze wszystko przychodzi z czasem:) nie denerwuj sie pozdrawiam:)
Kama84 lubi tę wiadomość
-
Witam jestem tu nowa . Dziewczyny chciałam zapytać czy ktoś też. Miał takie objawy ,okres spóźnia mi się 19 dni ale nie zawsze był regularny od tygodnia ból brzucha jak na @ i piersi sutki bolą gdy naciskam . Ok 2 tyg temu również bolał mnie brzuch jak na @ test wyszedł negatywny . Co o tym sądzicie ?
-
Daria 🙂 wrote:Witam jestem tu nowa . Dziewczyny chciałam zapytać czy ktoś też. Miał takie objawy ,okres spóźnia mi się 19 dni ale nie zawsze był regularny od tygodnia ból brzucha jak na @ i piersi sutki bolą gdy naciskam . Ok 2 tyg temu również bolał mnie brzuch jak na @ test wyszedł negatywny . Co o tym sądzicie ?
Hej, a wiesz czy i jeśli tak to kiedy miałaś owulacje?😊 jeśli chodzi o objawy, to ja miałam bole brzucha jak na miesiączkę i bole jajnika i tak objawiło mi sie zagnieżdżenie, a później jak juz wiedziałam ze jestem w ciazy, to miałam bole jak na miesiączkę przez 2 tygodnie, teraz zelżały. Dopóki nie ma okresu jest szansa 😊 najlepiej by było gdybys skoczyła na betę, będziesz miała wtedy czarno na białym -
Kat. wrote:Hej, a wiesz czy i jeśli tak to kiedy miałaś owulacje?😊 jeśli chodzi o objawy, to ja miałam bole brzucha jak na miesiączkę i bole jajnika i tak objawiło mi sie zagnieżdżenie, a później jak juz wiedziałam ze jestem w ciazy, to miałam bole jak na miesiączkę przez 2 tygodnie, teraz zelżały. Dopóki nie ma okresu jest szansa 😊 najlepiej by było gdybys skoczyła na betę, będziesz miała wtedy czarno na białym
Hej 🙂 nie mam pojęcia kiedy . Stwierdziliśmy z narzeczonym że jak się uda to super poprostu się nie zabezpieczamy . W piątek mam zamiar robić test -
Daria 🙂 wrote:Hej 🙂 nie mam pojęcia kiedy . Stwierdziliśmy z narzeczonym że jak się uda to super poprostu się nie zabezpieczamy . W piątek mam zamiar robić test
Zrób, 19 dni spóźnienia to już potężnie, ale jest szansa ze te 2 tygodnie temu jeszcze było za wcześnie na pozytywny wynik testu. Trzymam kciuki 😊 -
Ja miałam najpierw w spodziewanym terminie miesiączki tylko jeden dzień krwawienia a tydzień później straszny ciągnący ból jajnika zrobiłam tydzień później testy dwa ciążowe wyszły dwie widoczne kreski i betę miałam 53350 wynikStarania 7 lat
🙋30 lat
Laparoskopia 2020r
Inseminacja 5 razy nieudana 2022/23💔
Punkcja 15.05.2024
17.07.24 ⏸️
Ciąża naturalna cud lipiec 2024❤️
22.07.24- 0,8👶
31.07.24- 1,61cm👶
05.08.24- 2,2cm👶
14.08.24-3,68cm👶
28.08.24-6,25cm👶
18.09.24-9,25cm👶
21.10.24- 360g🩷
04.11.24- 590g🩷
02.12.24-1060g🩷
16.12.24-1282g🩷
-
Hey dziewczyny,
Obecnie 6 tydzień, brak wymiotów ale za to senność, zmęczenie, chęć jedzenia, picia.
W jeden dzień miałam lekkie plamienie z krwią i od razu poszłam do lekarki - dostałam l4. Mam odpoczywać dużo - super cały czas śpię o jem.
Upławy różne na początku bardzo dużo teraz mniej.
Biorę ultrogestan 200mg 3x1 i clexan.
A jak u was?
Pozdrawiam ! -