X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Objawy ciąży
Odpowiedz

Objawy ciąży

Oceń ten wątek:
  • Rachele Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nejcik wrote:
    Dziewczyny, udało się! Dzisiaj rano test pokazał upragnione mocne dwie krechy! ;-)

Gratuluje! Super!

ljn0jql1it32arpk.png
    Fasolka 9tyg (24.12.14)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Czy któraś miała ból brzucha i lędzwi, ale nie miała w ogóle bolących piersi?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 09:28

• Bulimulia Ekspertka

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moim jedynym objawem to były bóle brzucha między 7 a 10dpo ale takie specyficzne. Niby na miesiączkę ale delikatne.
    Reszta tak jak zawsze czyli piersi troszkę przez duphostan, mdłości niekoniecznie

https://www.maluchy.pl/li-72361.png
  • Olina Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam swrdecznie

Aleksander <3
    atdcj48adxt6iawd.png
    e827d0ff95.png
    200802043238.png
  • Olina Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jedynie bol piersi i zawroty glowy jak wstane czasami zaboli brzuch....mdlosci zasnych nawet te piersi mniej jakby bola..jestem w 7 tyg..trochę sie martwie

Aleksander <3
    atdcj48adxt6iawd.png
    e827d0ff95.png
    200802043238.png
  • Kama84 Znajoma

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy ktoras z Was tak miala? Jestem na koncu 4 tyg ciazy, zrobilam 4 testy, wszystkie pozytywne. Na poczatku,tydzien przed @ mialam sporo bialego sluzu a teraz od 2 dni jest sucho. Piersi nadal duze z zylkami widocznymi, @ brak ale sluzu tez nie mam i zaczynam sie martwic.

Kama84
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kama84 wrote:
    Dziewczyny czy ktoras z Was tak miala? Jestem na koncu 4 tyg ciazy, zrobilam 4 testy, wszystkie pozytywne. Na poczatku,tydzien przed @ mialam sporo bialego sluzu a teraz od 2 dni jest sucho. Piersi nadal duze z zylkami widocznymi, @ brak ale sluzu tez nie mam i zaczynam sie martwic.
    a dlaczego martwi Cie brak sluzu?

• Kama84 Znajoma

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo czytam rozne fora i wiekszosc dziewczyn pisze, ze maja sporo sluzu. Ja go mialam dosc duzo a od dwoch dni jest sucho. Bardzo sie denerwuje. To moja pierwsza ciaza, upragniona, udalo sie w 8 cyklu i przez ten caly czas myslalam, ze cos ze mna nie tak itd az w koncu sie udalo i strasznie sie boje, ze ta ciaze strace. Dlatego jak zauwazylam, brak sluzu to od razu czarne mysli.

Kama84
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kama84 wrote:
    Bo czytam rozne fora i wiekszosc dziewczyn pisze, ze maja sporo sluzu. Ja go mialam dosc duzo a od dwoch dni jest sucho. Bardzo sie denerwuje. To moja pierwsza ciaza, upragniona, udalo sie w 8 cyklu i przez ten caly czas myslalam, ze cos ze mna nie tak itd az w koncu sie udalo i strasznie sie boje, ze ta ciaze strace. Dlatego jak zauwazylam, brak sluzu to od razu czarne mysli.
    Boze.. Kobito uspokoj sie.. wiekszosc dziewczyn pisze ze zle sie czuje, ze ma wymioty i ze takie tam.. ja cala ciaze przechodze bezobjawowo.. i co z tego? no nic.. jakbysmy wszytskie mialy tak samo to bysmy byly robotami a nie jestesmy.. ja na ciaze czekalam 2 lata z roznymi przejsciami.. a jednak staram sie byc spokojna i nie panikowac:D i nie porownuj sie do innych bo to bezsesnu.. na poczatku niepokojacym objawem moze byc tylko krawienie i silny bol podbrzusza..

Kama84 lubi tę wiadomość

• darra991 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez sie zamartwialam bo od samego poczatku praktycznie wcale go nie mialam,bylo suchutko. Jak sie okazalo lekarz mi powiedzial ze wszystko ok,ze zalezy od fizjologii kobiety itp. Jestem w 12 tyg teraz i od jakis 2 tyg mam sluz i to dosc spiro ( nje licze moich wczesniejszych brazowych plamien przez ktore bylam w szpitalu). Takze moze byc jak u mnie ze wszystko przychodzi z czasem:) nie denerwuj sie pozdrawiam:)

Kama84 lubi tę wiadomość

eiktyx8dhbau82rw.png
    hchys65gdkixbzid.png
  • Kama84 Znajoma

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje dziewczyny! Ja jestem panikara i trzeba czasem mna potelepac zebym przestala uprawiac czarnowidztwo hehe. Dziekuje za odpowiedzi! Macie raceje, musze byc dobrej mysli i cieszyc sie, ze zobaczylam 2 kreseczki :) Pozdrawiam!

Kama84
  • Daria 🙂 Nowa

Wysłany: 24 lipca, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam jestem tu nowa . Dziewczyny chciałam zapytać czy ktoś też. Miał takie objawy ,okres spóźnia mi się 19 dni ale nie zawsze był regularny od tygodnia ból brzucha jak na @ i piersi sutki bolą gdy naciskam . Ok 2 tyg temu również bolał mnie brzuch jak na @ test wyszedł negatywny . Co o tym sądzicie ?

• Kat. Ekspertka

Wysłany: 24 lipca, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria 🙂 wrote:
    Witam jestem tu nowa . Dziewczyny chciałam zapytać czy ktoś też. Miał takie objawy ,okres spóźnia mi się 19 dni ale nie zawsze był regularny od tygodnia ból brzucha jak na @ i piersi sutki bolą gdy naciskam . Ok 2 tyg temu również bolał mnie brzuch jak na @ test wyszedł negatywny . Co o tym sądzicie ?

Hej, a wiesz czy i jeśli tak to kiedy miałaś owulacje?😊 jeśli chodzi o objawy, to ja miałam bole brzucha jak na miesiączkę i bole jajnika i tak objawiło mi sie zagnieżdżenie, a później jak juz wiedziałam ze jestem w ciazy, to miałam bole jak na miesiączkę przez 2 tygodnie, teraz zelżały. Dopóki nie ma okresu jest szansa 😊 najlepiej by było gdybys skoczyła na betę, będziesz miała wtedy czarno na białym

preg.png
  • Daria 🙂 Nowa

Wysłany: 24 lipca, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kat. wrote:
    Hej, a wiesz czy i jeśli tak to kiedy miałaś owulacje?😊 jeśli chodzi o objawy, to ja miałam bole brzucha jak na miesiączkę i bole jajnika i tak objawiło mi sie zagnieżdżenie, a później jak juz wiedziałam ze jestem w ciazy, to miałam bole jak na miesiączkę przez 2 tygodnie, teraz zelżały. Dopóki nie ma okresu jest szansa 😊 najlepiej by było gdybys skoczyła na betę, będziesz miała wtedy czarno na białym

Hej 🙂 nie mam pojęcia kiedy . Stwierdziliśmy z narzeczonym że jak się uda to super poprostu się nie zabezpieczamy . W piątek mam zamiar robić test

• Kat. Ekspertka

Wysłany: 24 lipca, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria 🙂 wrote:
    Hej 🙂 nie mam pojęcia kiedy . Stwierdziliśmy z narzeczonym że jak się uda to super poprostu się nie zabezpieczamy . W piątek mam zamiar robić test

Zrób, 19 dni spóźnienia to już potężnie, ale jest szansa ze te 2 tygodnie temu jeszcze było za wcześnie na pozytywny wynik testu. Trzymam kciuki 😊

preg.png
  • Daria 🙂 Nowa

Wysłany: 24 lipca, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kat. wrote:
    Zrób, 19 dni spóźnienia to już potężnie, ale jest szansa ze te 2 tygodnie temu jeszcze było za wcześnie na pozytywny wynik testu. Trzymam kciuki 😊

Dzięki 🙂dam znać po wyniku

• Katri94 Autorytet

Wysłany: 26 lipca, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam najpierw w spodziewanym terminie miesiączki tylko jeden dzień krwawienia a tydzień później straszny ciągnący ból jajnika zrobiłam tydzień później testy dwa ciążowe wyszły dwie widoczne kreski i betę miałam 53350 wynik

Starania 7 lat
    🙋30 lat
    Laparoskopia 2020r
    Inseminacja 5 razy nieudana 2022/23💔
    Punkcja 15.05.2024
    17.07.24 ⏸️
    Ciąża naturalna cud lipiec 2024❤️

22.07.24- 0,8👶
    31.07.24- 1,61cm👶
    05.08.24- 2,2cm👶
    14.08.24-3,68cm👶
    28.08.24-6,25cm👶
    18.09.24-9,25cm👶
    21.10.24- 360g🩷
    04.11.24- 590g🩷
    02.12.24-1060g🩷
    16.12.24-1282g🩷

preg.png
  • NovaS Ekspertka

Wysłany: 29 lipca, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey dziewczyny,
    Obecnie 6 tydzień, brak wymiotów ale za to senność, zmęczenie, chęć jedzenia, picia.
    W jeden dzień miałam lekkie plamienie z krwią i od razu poszłam do lekarki - dostałam l4. Mam odpoczywać dużo - super cały czas śpię o jem.
    Upławy różne na początku bardzo dużo teraz mniej.

Biorę ultrogestan 200mg 3x1 i clexan.

A jak u was?
    Pozdrawiam !

‹‹ 8 9 10 11 12
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ