Objawy ciąży
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no ja ubrań też nie oddaje, my się wymieniamy (zawsze nasze ciuchy są w ruchu, i też od niej dostaje całe siatki jak jej się za bardzo schudnie ), i na pewno potem część do mnie wróci, zwłaszcza takich pracowych (przyjaciółka ma możliwość ubierać się w pracy luźniej, więc pewnie te ciuchy będą raczej spotkaniowe); ale ponieważ miałam zawsze bardzo drobną górę (ten płaski brzuch i cycki) to koszule mam takie 34-36, nie oszukuje się ze się w nie wbiję - zresztą zanim skończę karmić, to spokojnie ponad rok czasu od teraz -nie ma co ich trzymać i na nie patrzeć.
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny.
Mam dość nietypowe pytanie,a jakoś nigdzie nie mogę znalezc odpowiedzi.
Do czerwca miesiączkę miałam regularnie jak w zegarku,w lipcu jakoś mi się opóźniła ale nie pamiętam tego.7 sierpnia spałam z moim chłopakiem bez zabezpieczenia,trochę tu a trochę tam.;)Miesiączka nie wystąpiła jedynie przez dwa dni pojawiły się plamienia a w zeszłym tygodniu bolały mnie jajnik po lewej stronie myślałam,że się może zbliża ale nic z tych rzeczy.W ubiegłym tygodniu zrobiłam test i był negatywny. Od wczoraj zauważyłam,że bolą mnie piersi nawet dziś,że są dziwnie ciężkie i wrażliwe a sutki stoją.
Wcześniej kilka razy zdarzało mi sie zdawać,ze jestem w ciąży i być wyczulonym na niby objamy,ale tym razem jakoś nie do końca jestem przekonana.Co o Tym myślicie? Istnieje ryzyko czy nie?ześć dziewczyny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 21:55
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny. Dziś dowiedziałam się, że jestem w ciąży. Na razie potwierdzonej 2 testami i brakiem @. W ubiegłym miesiącu miałam wszystkie książkowe objawy ciąży a jednak wredna @ przyszła jak zwykle:-( W tym cyklu zero objawów. W terminie owulacji delikatne bóle jajnika i brzucha. Później za bardzo nic. Nie mierzyłam temp.bo bylam na wakacjach i to był mój czas na relaks. Zmierzyłam tylko 2razy przed przewidywana @ i było 36,4% czyli mój standardzik;-) W Sobotę 3dni przed @ bóle krzyża oraz bolesne piersi w dotyku. Czyli witamy @ i liczymy na cud w następnym cyklu. Dziś całą noc bardzo źle spałam a to nie jest u mnie normalne. Rano proforma Zmierzyłam tempke wiedząc, że dziś, niedługo będzie wredota. Na term.36,6 to bardzo dziwne, wzrost o 0,2 przez noc? Zrobiłam test znając odpowiedź, NIE. Ogromne było moje zaskoczenie bo naprawdę nie spodziewałam się 2krechy. Druga trochę bladsza ale potwierdzona 2-ma testami.
Objaw nie medyczny: zjadłam zupę grzybowa i język ze smaku omal nie uciekł mi do tyłka. Dziś bym już jej nie ruszyła. -
Witam i ja jestem w 6 tyg
Moje pierwsze objawy to potworna zgaga której nigdy nie miewam tylko jak jestem w ciaży
Teraz czasem mdłości czasem brzuszek trochę piersi pobolewaja i z każdym dniem mocniej ale znośnie
Zachcianki miewam ale na tyle dziwne ze jak juz zacYnam jeść to po dych trzech jeżach nie mam na to ochoty
I w rezultacie nie hem dużo za to wodę pije litrami
Beta 40,8 30dc a po 48 h 149,8 i po 4 dniach kolejna 1149,90
Widziałam na razie pęcherzyk a 15.09 mam nadzieje zobaczyć serduszko
&&&&
Pozdrawiammarzenia się spełnią