Objawy ciąży
-
WIADOMOŚĆ
-
moje objawy to ból piersi, ale tak jest co miesiąc przed @ więc nie jest szczególnym objawem, od czasu do czasu ból podbrzusza, kłucie chyba w jajniku, w 1 tygodniu po owulacji mega apetyt, pragnienie i uczyucie gorąca, przeziębienia, teraz mniejszy apetyt, utrzymujące się pragnienie, beta w 12-13 dpo = 110, prognozowany 4 tydzień
kittykate, Magdalenna, Wiola25 lubią tę wiadomość
-
kittykate wrote:Mam nabrzmiałe piersi i wyraźnie powiększone sutki , do tego zmęczenie i senność dzis spałam pół dnia!!
Ból brzucha jest tylko taki delikatny i ból pleców ale do wytrzymania. Śluz wodnisto-kremowy. Poza tym brzuch jakby wzdety no i gazy.
Mam identycznie tzn mialam bo wzdecia przeszly, bol brzucha tez, troszke teraz bola piersi i spięęęęęę... kocham spać zaraz ide sie kimnąć -
kittykate wrote:julianna u mnie beta wczoraj 106 - tez 4 tydzien
jutro idę ponownie na bete, mam nadzieje ze ładnie przyrosła!
-
julianna wrote:byłaś jz na kolejnej becie, ja wstępnie nie planuję iść chyba, że zacznę podejrzewać coś nie tak, ale zrobię wtedy test z sikania i jak wyjdą dwie kreski to poczekam i pójde za 1,5 tygodnia do gina na wizytę
GIN mam 30 kwietnia, już powinno bić serduszko
Trzymam kciuki za Twoją fasolkę! -
kittykate wrote:Tak byłam, właśnie czekam na wynik. U mnie też na razie ok. Piersi trochę ciężkawe, nabrzmiałe, widoczne żyłki, sutki powiekszone, dużo śluzu kremowego mokrego, więc mam nadzieję że beta też ok. Temp dziś ładnie poszła w górę
GIN mam 30 kwietnia, już powinno bić serduszko
Trzymam kciuki za Twoją fasolkę!
-
.joanna wrote:To moze ja tez wybiore sie na bete. Co prawda w pn wyszly dwie grube kreski... Ale moze lepiej sprawdzic czy beta jest odpowiednio wysoka. Z obliczen eynika, ze jestem w 5 tygodniu. 6 maja ide na wizyte:)
-
julianna wrote:a to napisz koniecznie jaki wynik, a w sumie to po co idzie się drugi raz na betę ? chodzi dokładnie o wynik jaki jest i czy się db rozwija? czy tylko o kolejne potwierdzenie ciąży? Bo ja jak już wyżej pisałam, myślałam o teście domowym ewentualnie, ale jak lepiej sprawdzić to może też pójdę, tylko czy beta w pon robiona i kolejna np. po 4 dniach ...gdzieś wyczytałam, że powinno zrobić się po 48 godiznach kolejny wynik
Tak, kolejne beta potrzebne jest do potwierdzenia ciazy i sprawdzenia czy sie rozwija. W ciagu 48 godz powinno wzrosnąć dwukrotnie. Zrób Kochana koniecznie !!! Na pewno jestes w ciazy, ale jednak krew to krew, najlepsze potwierdzenie i bedziesz wiedziala w ktorym jestes tygkittykate, julianna lubią tę wiadomość
-
kittykate wrote:Beta 254 !!!
juhuuuu!!!!!!
oh ale mi ulżyło!!!!
mam nadzieję że będzie roooosłaaaaaa moja fasolka Maleńka!!!!
Kocham najmocniej!!!!
Idelanie !! oj tez sie stresowalam mocno przed 2 beta, przed 3 tez jutro mam usg dopochwowe. Chyba powinno juz bic serduszko beta ponad tysiąc, z tego co wiem to czas na badankokittykate lubi tę wiadomość
-
Bardzo sie stresowalam ale już jest ok.
Na trzecia bete - ostatnia pójdę po świętach chyba w środę.
A potem 30 kwietnia wizyta i tez mam nadzieje już na serduszko.
Joanna druga Beta po 48 h ma sie podwoić i to znaczy ze zarodek sie dobrze rozwija, teraz usg nie ma sensu widać by było tylko pęcherzyk moze nawet nie a po becie jakaś tam pewność i uspokojenie ze wszystko przebiega dobrze.
Potem można zrobić kolejna za kilka dni dla pewności
Powodzenia!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 22:36
-
nick nieaktualnyDziewczyny, denerwuje się jestem w 5 tyg (4 tydz. 4 dzień). Na początku (przełom 4 i 5 tyg) czułam się koszmarnie, miałam okropne mdłości, nawet raz wymioty. Teraz prawie wszystkie objawy mi przeszły... pozostały powiększone obolałe piersi (rano ciemna obwódka) i delikatne mdłości i niechęć do niektórych pokarmów. Trochę się obawiam, że może zarodek przestał się rozwijać...? Miała tak któraś z Was?
-
kittykate wrote:Bardzo sie stresowalam ale już jest ok.
Na trzecia bete - ostatnia pójdę po świętach chyba w środę.
A potem 30 kwietnia wizyta i tez mam nadzieje już na serduszko.
Joanna druga Beta po 48 h ma sie podwoić i to znaczy ze zarodek sie dobrze rozwija, teraz usg nie ma sensu widać by było tylko pęcherzyk moze nawet nie a po becie jakaś tam pewność i uspokojenie ze wszystko przebiega dobrze.
Potem można zrobić kolejna za kilka dni dla pewności
Powodzenia!!!!!