Objawy ciąży
-
WIADOMOŚĆ
-
julianna wrote:nie wiem jak liczy się przyrost bety, tez chciałam swoją przeliczyć ja robiłam pierwszą w poniedziałek 110 i drugą w piątek 803, chyba wyniki są ok, mieszczą się w normach wg kalendarza bynajmniej
Zrobiłam dziś betę i wyszło że mam 9472,9 mlU/ml poleciałam zaraz się zapytać w laboratorium czy jest dobrze to usłyszałam że jest idealnie hehe zastanawia mnie czy to nie bliźniaki bd -
paulinaw wrote:Zrobiłam dziś betę i wyszło że mam 9472,9 mlU/ml poleciałam zaraz się zapytać w laboratorium czy jest dobrze to usłyszałam że jest idealnie hehe zastanawia mnie czy to nie bliźniaki bd
paulinaw lubi tę wiadomość
-
hehe na pierwszy raz to ja jednak wole jedno resztę mojej młodości pochłonie wychowywanie dzieci A mam niewiele lat
Ale też się cieszę bardzo i z utęsknieniem czekam na 8 majWiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2014, 19:55
julianna lubi tę wiadomość
-
kittykate wrote:Byłam właśnie na usg
Pęcherzyk pięknie widoczny 5 mm
Beta raz jeszcze zrobiona, założona karta ciąży oraz zlecone wszystkie badania.
Zaczynamy chyba
A zarodka jeszcze nie widać ? Jeśli nie, to dosc szybko Ci zalozyli karte. Mi jeszcze nie chce. W czwartek mam kolejne USG i wtedy za tydz dopiero mam przyjsc do przychodni na wlasnie zalozenie karty, skierowania na badania itd. -
kittykate wrote:Byłam właśnie na usg
Pęcherzyk pięknie widoczny 5 mm
Beta raz jeszcze zrobiona, założona karta ciąży oraz zlecone wszystkie badania.
Zaczynamy chyba
A jakie badania dostałaś do wykonania?
-
Picia wrote:A zarodka jeszcze nie widać ? Jeśli nie, to dosc szybko Ci zalozyli karte. Mi jeszcze nie chce. W czwartek mam kolejne USG i wtedy za tydz dopiero mam przyjsc do przychodni na wlasnie zalozenie karty, skierowania na badania itd.
i wtedy już powinno być ok.
Zobaczymy
Beta dziś 3250! podobno zarodek jest powyżej 10000 beta także czekam!
Zleciła wszystkie badania które wykonuje się do 10 tyg ciąży czyli morfologia krwi, mocz, grupa krwi, czystość pochwy, cytologia, HIV, toksoplazmoza, rózyczka, HBS + antygen, i inne nie pamiętam już jakie mam zamiar iść 28 kwietnia zrobić.
paulinaw lubi tę wiadomość
-
kittykate wrote:Nie jeszcze nie widac, następną wizytę mam 30 kwietnia u mojej gin
Zobaczymy
Zleciła wszystkie badania które wykonuje się do 10 tyg ciąży czyli morfologia krwi, mocz, grupa krwi, czystość pochwy, cytologia, HIV, toksoplazmoza, rózyczka, HBS + antygen, i inne nie pamiętam już jakie mam zamiar iść 28 kwietnia zrobić.
-
kittykate wrote:Nie jeszcze nie widac, następną wizytę mam 30 kwietnia u mojej gin
Zobaczymy
to ja jak mam 9472,9 to znaczy że za niedługo wytworzy się zarodek? czyli niekoniecznie to bliźniaki
Gratuluję Oby zdrowy maluszek rósł Miło się czyta takie rzeczy -
paulinaw wrote:A ja jestem niecierpliwa i poleciałam zrobić USG i jest malutka fasolka lekarz powiedział że ciąża nie jest 7 tyg tylko ok 6 tyg, czyli za tydzień max 10 dni będzie widać serduszko ) ale z kolejnym Usg poczekam do wizyty
Ile fasoleczka ma mm?