Objawy ciąży - 5 tyg. i 1 dzień
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
odebrałam. z 787,6 dnia 8 kwietnia skoczyło do 1547 dnia 10 kwietnia. czyli podwoiło się . czyli już mogę myśleć ze tam w środeczku jest dzidzia??? bo bardzo się bałam ze może być pusty pęcherzyk ale jak się podwaja to chyba raczej dzidzia????
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 14:04
Nadulka, karmar, green, cherry_lady lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAga23 wrote:I co z tym robiła ?
Chyba karmi od czasu do czasu nie zaszkodzi co myślicie?
Szczerze kobieta jest trochę po 40 syn ma już 20 lat i mówiła ze nie wytrzymała tak jej się chciało a ze było lato to marzyła tylko o schłodzonym piwie i od czasu do czasu łyka wzięła.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej jestem nowa i dołączam do was ostatnią miesiączkę miałam 2 marca byłam u gina w sobote i powiedział ze jestem w 4,5 tygodnia i było widac tylko pęcherzyk na 2 mm wizyte mam 25 kwietnia juz sie doczekac nie moge a jednoczesnie sie boje ze coś nie tak moze być a co do objawów to tylko bym jadła i spała i bolały mnie piersi i miałam strasznie wrazliwe sutki a dzis nic , tylko lekko po bokach bolą nie wiem czy to normalne ;/ i cieszę się że wam wszystkim też się udało pozdrawiam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 17:33
Nadulka, cherry_lady lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
animka899 wrote:hej dziewczyny:)ostatnią @ miałam 11 marca, w tym tygodniu miałam już pozytywne testy ciążowe a wczoraj zrobiłam bete i wynik jest 438 mlU/ml. to chyba dobrze wszystko nie??
-
animka899 wrote:dzieki za odpowiedź właśnie tak myślałam że najlepiej powtorzyc w poniedzialek:) bo do lekarza to najwczesniej za tydzien nie?
-
nick nieaktualnyPoczekaj jeszcze chwilkę z tym lekarzem, ja poszłam pod koniec marca zaraz po teście, był 4 tydz. 2 dni, po 2 tygodniach okazało się że ciąża 10 dni młodsza niż wynikało z moich wyliczeń, 4 dni później już widziałam serduszko, ale póki go nie zobaczyłam to niepotrzebny stres...
-
hej jak wasze samopoczucie dzisiaj.
Moje od rana beznadziejne , od 4 rano mdłości okropne. i czasami czuje jak pobolewa mnie a bardziej rozciąga mi się podbrzusze. to nie jest ból raczej uczucie rozpierania.
i niesamowicie dłuży mi się czas do tej pierwszej wizyty 21 kwietnia i mężulek wyjechał na 5 dni szkolenia i jestem sama z synkiem. -
Cześć
Arpenia wspieram :* ja od rana mam jakieś osłabienie, chodzę i się zataczam. Do tego serducho bije jak oszalałe. Mdłości u mnie na razie nie uświadczysz, ale zrobiłam się dość wybredna co do jedzonka...no i ten ból piersi... szczególnie silny rano i wieczorem...masakra
Mojego M. tez nie będzie teraz ale przez dwa dni. Zamierzam to wykorzystać i trochę poprasować, bo już mam taką stertę w pokoju, że aż wstyd, chyba z trzech prań się nazbierało a zawsze lubiłam prasować...
No i mi też się dłuży ale już do drugiej wizyty u gina, a mam na 28 kwietnia...
Miłego dnia Dziewczynki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 08:47
-
Arpenia witaj Ja póki co ciąże znoszę dobrze, tylko czasami gorsze samopoczucie mi towarzyszy z tym że mdłości brak.Oj dobrze rozumiem Twoje oczekiwanie na wizytę, ja mam drugie usg 22kwietnia i mam nadzieję że będzie wszystko dobrze ale troszkę się denerwuje bo jak pisałam ostatnio był sam malutki pęcherzyk
Miłego dnia -
nick nieaktualnyA ja tez dizs sie obudziłam słaba i mdli mnie i ogolnie nic mi sie nie chce.. a musze jechac oddac krew do badań na ft4 bo mam zwiekszona dawke leku na tarcyzce i nie wiadomo jak organizm zareagował.. a ja osttanio bylam u lekraki w 7 tyg i 4 dniu ciazy i dzidzia miala 1,5 cm prawie i serducho bilo a 3 tygodnie wczesniej tez tylko malutki pecherzyk powodzenia dziewczyny )
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej też ostatnio mam trochę więcej mdłości i nie umiem nawet pomyśleć o niektórych rzeczach, bo na samą myśl robi mi się niedobrze, zauważyłam, że męczę się bardzo szybko i nawet po najmniejszym wysiłku jestem później nie do życia. Jutro mam lekarza, jakoś jestem spokojniejsza po tej ostatniej becie (5135) i chociaż nie mam jeszcze nadziei, że zobaczę serduszko to jestem w miarę spokojna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 12:10
Nadulka lubi tę wiadomość