Paniczny strach na poczatku ciazy
-
WIADOMOŚĆ
-
@Kropkaa87 - dziękuję za informację.
Udało mi się umówić na badanie prenatalne na miejscu ( bo miałam jeszcze do wyboru Poznań ale to ponad 100 km w jedną stronę) i lekarz powiedział, że badanie kosztuje 350 zł - więc 100 zł różnicy tak naprawdę.
@violetwoman - bardzo się cieszę!!! U mnie maluch na wizycie miał 170 uderzeń na minutę. Według lekarza prawidłowo jak na ten tydzień
@Kinga28 - trzymam kciuki jutro za pomyślna wizytę!! I same dobre wiadomości -
Kinga28 wrote:U mnie wizyta 7 maja i juz licze godziny2019 II -start z badaniami
2019 VIII/IX 2x nieudana IUI
2019 XI - naturalny cud
2020 I 9 - 👼 [*] 7/9
2020 IV - nasz cud włączone metyle + heparyna +acard
2020 V 11 mamy ❤
31 l -
Kinga28 wrote:Już po wszytsko dobrze kropek urósł ma 13 mm serduszko bije
2019 II -start z badaniami
2019 XI - naturalny cud
2020 I 9 - 👼 [*] 7/9
2020 V 11 mamy ❤
31 l -
Narazie ciaza mloda 😊Wg USG 7+4. Ostatnia @ 15 marca. Troche byla niepewność przed badaniem czy maluszek sie rozwija. fajnie zobaczyc jak sie zmienił od ostatniej wizyty. Teraz czekam na kolejną. Myślę ze póki nie minie 13 tydzien to trochę moja radość bedzie taka ostudzona... zwłaszcza że też jestem po jednej stracie.
-
Kinga28 wrote:Narazie ciaza mloda 😊Wg USG 7+4. Ostatnia @ 15 marca. Troche byla niepewność przed badaniem czy maluszek sie rozwija. fajnie zobaczyc jak sie zmienił od ostatniej wizyty. Teraz czekam na kolejną. Myślę ze póki nie minie 13 tydzien to trochę moja radość bedzie taka ostudzona... zwłaszcza że też jestem po jednej stracie.
Jakie miałaś objawy? Podzielisz się? -
Kinga28 wrote:Narazie ciaza mloda 😊Wg USG 7+4. Ostatnia @ 15 marca. Troche byla niepewność przed badaniem czy maluszek sie rozwija. fajnie zobaczyc jak sie zmienił od ostatniej wizyty. Teraz czekam na kolejną. Myślę ze póki nie minie 13 tydzien to trochę moja radość bedzie taka ostudzona... zwłaszcza że też jestem po jednej stracie.
Rozne myśli przychodza do głowy ale trzeba wierzyć ze bedzie dobrze... Maluszek się rozwija, więc wszystko idzie w dobrym kierunku✊✊✊2019 II -start z badaniami
2019 XI - naturalny cud
2020 I 9 - 👼 [*] 7/9
2020 V 11 mamy ❤
31 l -
Dzień dobry dziewczyny.
Poniewaz większość z Nas jest na podobnym etapie ciąży chciałam o coś zapytać. Dzisiaj w nocy obudził mnie bardzo mocny ból brzucha, myślę że spałam i musiałam się nagle mocno ruszyć stąd ten ból, spałam na boku z podkulonymi do góry nogami i jak się obudziłam to szybko jakby je wyciągnęłam i pojawił się ten ból, trwał może 30 sekund i przeszło i dalej poszłam spać. Obudziłam się rano wszystko ok, nic mnie nie boli. Myślę ze ten ból powstał dlatego że tam się wszystko wiecie rozciąga i naciąga i taki nagły ruch spowodował ten ból. Czy któraś z Was tak miała?🤰🏻♥️👰 -
violetwoman wrote:Dzień dobry dziewczyny.
Poniewaz większość z Nas jest na podobnym etapie ciąży chciałam o coś zapytać. Dzisiaj w nocy obudził mnie bardzo mocny ból brzucha, myślę że spałam i musiałam się nagle mocno ruszyć stąd ten ból, spałam na boku z podkulonymi do góry nogami i jak się obudziłam to szybko jakby je wyciągnęłam i pojawił się ten ból, trwał może 30 sekund i przeszło i dalej poszłam spać. Obudziłam się rano wszystko ok, nic mnie nie boli. Myślę ze ten ból powstał dlatego że tam się wszystko wiecie rozciąga i naciąga i taki nagły ruch spowodował ten ból. Czy któraś z Was tak miała? -
Cześć dziewczyny... Cieszę sie ze wszystko u was ok
Ja dziś jestem po 1 wizycie.. Równo 6 tydzień... Zarodek ma 3 mm i bije serduszko ❤
Jak sie dowiedziałam, że jest serce az mi łzy poplynely... Był problem z serduszkiem przy wcześniejszej ciąży którą straciłam i strasznie sie bałam, ze znowu może cos być nie tak... Dzięki Bogu jest nadzieja, ze tym razem bedzie inaczej😍2019 II -start z badaniami
2019 XI - naturalny cud
2020 I 9 - 👼 [*] 7/9
2020 V 11 mamy ❤
31 l -
Luuluu wrote:Cześć dziewczyny... Cieszę sie ze wszystko u was ok
Ja dziś jestem po 1 wizycie.. Równo 6 tydzień... Zarodek ma 3 mm i bije serduszko ❤
Jak sie dowiedziałam, że jest serce az mi łzy poplynely... Był problem z serduszkiem przy wcześniejszej ciąży którą straciłam i strasznie sie bałam, ze znowu może cos być nie tak... Dzięki Bogu jest nadzieja, ze tym razem bedzie inaczej😍
Super wiadomośc. Gratulacje:-* ja też jakoś zobaczyła serduszko bijace to się popłakała :-*
🤰🏻♥️👰 -
Luuluu wrote:Cześć dziewczyny... Cieszę sie ze wszystko u was ok
Jak sie dowiedziałam, że jest serce az mi łzy poplynely... Był problem z serduszkiem przy wcześniejszej ciąży którą straciłam i strasznie sie bałam, ze znowu może cos być nie tak... Dzięki Bogu jest nadzieja, ze tym razem bedzie inaczej😍 -
Aaggaa12 wrote:Ja w podobnej sytuacji jestem, tylko mi się dwa razy to przytrafiło. Serce biło i na następnym USG już nie, 6-7 tydzień. Teraz widziałam serce bijące w 7 ,5 TC więc duży postęp 😊 robię codziennie zastrzyki z heparyną, liczę że pomoże. Trzymam za Ciebie kciuki, musi być dobrze!2019 II -start z badaniami
2019 XI - naturalny cud
2020 I 9 - 👼 [*] 7/9
2020 V 11 mamy ❤
31 l -
Aaggaa12 wrote:U mnie dokładnie to samo 😁 jutro mam wizytę, taką bardziej na ukojenie moich nerwów, muszę sprawdzić czy wszystko jest w porządku 😊
Ja najbliższe usg ze wszystkimi badaniami mam 29 Maja czyli jeszcze ponad dwa tygodnie, jakoś muszę wytrzymać, położna powiedziała że gdyby coś się działo mam dzwonić.🤰🏻♥️👰