Paniczny strach na poczatku ciazy
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie objawy tez w kratkę czasem sa mdłości ale nie codziennie. Bol piersi caly czas. Mialam wczesniej mocniejsze (chociaż i tak lekkie) bóle A teraz tylko takie delikatne cmienie w podbrzuszu. Oczywiście jest zagwostka czy jest ok. Wizyta u gin 21 maja, i tak odliczam. W ubiegłą środę mialam jakies czarne mysli. Nawet myslalam zeby isc gdzies indziej do lekarza zeby zobaczyc czy wszytsko ok. Ale jakos sie do kupy pozbieralam no i czekam jak na szpilakch. W ostatniej ciazy w 9 tyg serduszko przestało bić wiec ciągle myślę czy teraz będzie dobrze. Ale już do czwartku wytrzymam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2020, 20:44
-
Kinga28 wrote:U mnie objawy tez w kratkę czasem sa mdłości ale nie codziennie. Bol piersi caly czas. Mialam wczesniej mocniejsze (chociaż i tak lekkie) bóle A teraz tylko takie delikatne cmienie w podbrzuszu. Oczywiście jest zagwostka czy jest ok. Wizyta u gin 21 maja, i tak odliczam. W ubiegłą środę mialam jakies czarne mysli. Nawet myslalam zeby isc gdzies indziej do lekarza zeby zobaczyc czy wszytsko ok. Ale jakos sie do kupy pozbieralam no i czekam jak na szpilakch. W ostatniej ciazy w 9 tyg serduszko przestało bić wiec ciągle myślę czy teraz będzie dobrze. Ale już do czwartku wytrzymam.🤰🏻♥️👰
-
nie ma czego sie bac, mojej mamie bylo niedobrze przez cale 9 miesiecy i wszystko poszlo pozniej dobrze
-
Cześć, wczoraj byłam na wizycie juz u mojego gina prowadzącego... Z miesiączki i usg mam 7tydzien 2 dzień.. Serduszko biło ulga ogromna.. Kolejna wizyta za miesiąc 15 czerwca... Ale dla mojej głowy kazał mi przyjść na 5 min 1 czerwca -zebym sie nie stresowala... -nie uniknione ale musze wytrzymać "tylko" 2 tygodnie...
Poza tym kazał mi zmienić neoparin na clexane.. Dość negatywnie się na temat neoparin wypowiadał.. Mam nadzieję, ze hematolog nie bedzie robił z tym problemu i wypisze mi refundacje na to.
Poza tym jestem juz dalej niz ostatnio
.. Dla osób ktore sa po stracie to chyba najgorsze przekroczyć ten "okropny czas" gdzie miałyśmy zle informacje w poprzedniej ciąży...
Ale musimy być dobrej myśli...musi być dobrze!!!2019 II -start z badaniami
2019 VIII/IX 2x nieudana IUI
2019 XI - naturalny cud
2020 I 9 - 👼 [*] 7/9
2020 IV - nasz cud włączone metyle + heparyna +acard
2020 V 11 mamy ❤
31 l -
Hej dziewczyny 12maja ujrzałam pozytywny test i beta 40 niestety miałam lekkie brązowe plamienie wiec dostała duphaston i luteinę w poniedziałek robiłam betę i już jest 1260 wiec bardzo ładna jednak czasem martwią mnie lekkie skurcze podbrzusza zawłaszcza pod wieczór i niekiedy widze na wkładce lekkie brązowe ślady 😕strasznie się boje wizyta kolejna 28 cały czas leżę 😖 z objawów jem jak szalona piersi są mega bolące czasem boli kręgosłup i podbrzusze czuje .12.05 II hcg 40
15.05 hcg 239
18.05 hcg 1260
20.05 hcg 5449
Duphaston
Luteina
Acard -
Luuluu wrote:Cześć, wczoraj byłam na wizycie juz u mojego gina prowadzącego... Z miesiączki i usg mam 7tydzien 2 dzień.. Serduszko biło ulga ogromna.. Kolejna wizyta za miesiąc 15 czerwca... Ale dla mojej głowy kazał mi przyjść na 5 min 1 czerwca -zebym sie nie stresowala... -nie uniknione ale musze wytrzymać "tylko" 2 tygodnie...
Poza tym kazał mi zmienić neoparin na clexane.. Dość negatywnie się na temat neoparin wypowiadał.. Mam nadzieję, ze hematolog nie bedzie robił z tym problemu i wypisze mi refundacje na to.
Poza tym jestem juz dalej niz ostatnio
.. Dla osób ktore sa po stracie to chyba najgorsze przekroczyć ten "okropny czas" gdzie miałyśmy zle informacje w poprzedniej ciąży...
Ale musimy być dobrej myśli...musi być dobrze!!!Luuluu lubi tę wiadomość
🤰🏻♥️👰 -
Natalia0007 wrote:Hej dziewczyny 12maja ujrzałam pozytywny test i beta 40 niestety miałam lekkie brązowe plamienie wiec dostała duphaston i luteinę w poniedziałek robiłam betę i już jest 1260 wiec bardzo ładna jednak czasem martwią mnie lekkie skurcze podbrzusza zawłaszcza pod wieczór i niekiedy widze na wkładce lekkie brązowe ślady 😕strasznie się boje wizyta kolejna 28 cały czas leżę 😖 z objawów jem jak szalona piersi są mega bolące czasem boli kręgosłup i podbrzusze czuje .
Uważaj na siebie i dużo odpoczywaj🤰🏻♥️👰 -
Natalia0007 wrote:A czy któraś z was ma takie mocne bóle pleców na dole ?
Jak długo coś robię np sprzątamy czy gotuje to zaczyna boleć, i też jak siedziałam na krześle bez oparcia to bardzo bolało. Trzeba uważać i nie nadwyrężać pleców. Teraz jestem w 11 tygodniu i dwa dni i jest lepiej bo się pilnuje🤰🏻♥️👰 -
Natalia0007 wrote:A czy któraś z was ma takie mocne bóle pleców na dole ?2019 II -start z badaniami
2019 VIII/IX 2x nieudana IUI
2019 XI - naturalny cud
2020 I 9 - 👼 [*] 7/9
2020 IV - nasz cud włączone metyle + heparyna +acard
2020 V 11 mamy ❤
31 l