PAŹDZIERNIKOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
KochamSłońce wrote:Ptaszek mamy chyba ten sam termin coo?
patuniek gdzie jesteś? Mam nadzieję że wszystko ok i nie odzywasz się bo po prostu spędzasz weekend bez netuWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2017, 21:24
Chwilo trwaj.
-
justi:: wrote:Może tutaj któraś z was ma takie jakby ból jajników? Nie cały czas tylko tak czasem i nie za mocne...
-
Anikatika wrote:Mi prawie ciągle towarzyszy albo ból podbrzusza, albo kłucie po jednej stronie, albo drugiej. Jutro wizyta u ginekologa, więc będę wiedzieć więcej i co te bóle oznaczają w moim przypadku.
-
Hej dziewczynki, ja też z październikowego testowania w 8 dpo zrobiłam test Dolany, widać było cienka kreseczkę. 9 dpo zrobiłam beta hcg 21, 12 dpo beta 68 i teraz zrobiłam 17 dpo i mam 1110. Wizytę mam dopiero za tydzień i nie mogę się doczekać, niecierpliwa jestem dlatego też zrobiłam to kolejne beta hcg :p mam nadzieję ze wszystko jest w porzadku, termin miałabym w okolicach 22-26 czerwca no i trochę mnie martwi całkowity brak objawów oprócz bolacych piersi i częstego siusiania :p
KochamSłońce lubi tę wiadomość
-
I ja się nieśmiało dopisuję do wątku. 2 kreseczki już widziałam od 16.10 to był 10 dpo, ale, że jestem po 2 ciążach biochemicznych to czekałam na takie mocne kreseczki. I w końcu są W czwartek ostateczne potwierdzenie u gina będzie. Termin mi wychodzi na 1 lipca. Pozdrawiam
KochamSłońce lubi tę wiadomość
-
Oj sporo nas . Trochę mi raźniej, bo to moja pierwsza ciąża i do tego wyczekana. Wczoraj się wściekłam na Tż i popłakałam dwa razy i to w sumie bez konkretnego powodu, Wy też takie drażliwe?
Robiłam betę 2 razy póki co:
19.10: 19,1
21.10: 65
I myślę,że dziś też zrobię, bo Tż chce . Póki co chyba dobrze rośnie, nie? -
Hehe niby z daleka można się domyślić ze to płód,aczkolwiek tez się zastanawiałam..
A do mnie to bez kija nie podchodz wszędzie tylko awanturowalabym się o byle gówno coś co niedawno olalabym dziś to jest koniec świata i bardzo ważne..
Bezsens...
A brzuszek taki fajny malutki jakby stożek się zrobił jak spojrzeć z boku. -
justi:: wrote:Hehe niby z daleka można się domyślić ze to płód,aczkolwiek tez się zastanawiałam..
A do mnie to bez kija nie podchodz wszędzie tylko awanturowalabym się o byle gówno coś co niedawno olalabym dziś to jest koniec świata i bardzo ważne..
Bezsens...
A brzuszek taki fajny malutki jakby stożek się zrobił jak spojrzeć z boku.
Już brzuezek? W 5 tygodniu?! :o