X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr PAŹDZIERNIKOWE TESTOWANIE 2017
Odpowiedz

PAŹDZIERNIKOWE TESTOWANIE 2017

Oceń ten wątek:
  • KochamSłońce Autorytet

Wysłany: 22 października 2017, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ptaszek mamy chyba ten sam termin coo? <3
    patuniek gdzie jesteś? Mam nadzieję że wszystko ok i nie odzywasz się bo po prostu spędzasz weekend bez netu ;)

8p3os65gnm7ai4h9.png
  • ptaszek1 Koleżanka

Wysłany: 22 października 2017, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KochamSłońce wrote:
    Ptaszek mamy chyba ten sam termin coo? <3
    patuniek gdzie jesteś? Mam nadzieję że wszystko ok i nie odzywasz się bo po prostu spędzasz weekend bez netu ;)
    Chyba tak ☺ jutro powtarzam bete bo nie wytrzymam w spokoju do piatkowej wizyty u gin

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2017, 21:24

Chwilo trwaj.
    3jgx9n73an3wak0g.png
  • justi:: Autorytet

Wysłany: 22 października 2017, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może tutaj któraś z was ma takie jakby ból jajników? Nie cały czas tylko tak czasem i nie za mocne...

hrqo6vgc5gm3uzga.png
  • kashanti Autorytet

Wysłany: 22 października 2017, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justi:: wrote:
    Może tutaj któraś z was ma takie jakby ból jajników? Nie cały czas tylko tak czasem i nie za mocne...
    ja tak mam... raczej klocie albo jakby sie rozrywaly:P ale zazwyczaj rano i nie jest to jakis kosmiczny bol tylko takie hmm ... ciezko mi to opisac... mialam tak czasem podczas owulacji

• ptaszek1 Koleżanka

Wysłany: 22 października 2017, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez dzisiaj miałam lekkie klocie jajnika to chyba normalna sprawa

Chwilo trwaj.
    3jgx9n73an3wak0g.png
  • kashanti Autorytet

Wysłany: 22 października 2017, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    procz tego mam czasem taki ćmiący bol podbrzusza i ten marwi mnie najbardziej... troche jak miesiaczkowy...

• ptaszek1 Koleżanka

Wysłany: 22 października 2017, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To pewnie tez moze się zdarzać, każda ciąża jest inna, ale dla pewności i spokoju ducha lepiej skonsultować się z lekarzem

Chwilo trwaj.
    3jgx9n73an3wak0g.png
  • Anikatika Przyjaciółka

Wysłany: 22 października 2017, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi prawie ciągle towarzyszy albo ból podbrzusza, albo kłucie po jednej stronie, albo drugiej. Jutro wizyta u ginekologa, więc będę wiedzieć więcej i co te bóle oznaczają w moim przypadku.

p19uvfloa8g91wgi.png
  • kashanti Autorytet

Wysłany: 22 października 2017, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anikatika wrote:
    Mi prawie ciągle towarzyszy albo ból podbrzusza, albo kłucie po jednej stronie, albo drugiej. Jutro wizyta u ginekologa, więc będę wiedzieć więcej i co te bóle oznaczają w moim przypadku.
    daj prosze znac co powiedzial ci lekarz bo jak juz pisalam, tutaj nie da sie isc do ginekologa a jedynie do lekarza rodiznnego i to od 6 tygodnia ciazy....

• lotka1990 Autorytet

Wysłany: 23 października 2017, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki, ja też z październikowego testowania :) w 8 dpo zrobiłam test Dolany, widać było cienka kreseczkę. 9 dpo zrobiłam beta hcg 21, 12 dpo beta 68 i teraz zrobiłam 17 dpo i mam 1110. Wizytę mam dopiero za tydzień i nie mogę się doczekać, niecierpliwa jestem dlatego też zrobiłam to kolejne beta hcg :p mam nadzieję ze wszystko jest w porzadku, termin miałabym w okolicach 22-26 czerwca ;) no i trochę mnie martwi całkowity brak objawów oprócz bolacych piersi i częstego siusiania :p

KochamSłońce lubi tę wiadomość

3i49jw4zy14xtog4.png
    ex2bjw4zxo12w0aa.png
  • Bass Koleżanka

Wysłany: 23 października 2017, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja się nieśmiało dopisuję do wątku. 2 kreseczki już widziałam od 16.10 to był 10 dpo, ale, że jestem po 2 ciążach biochemicznych to czekałam na takie mocne kreseczki. I w końcu są :) W czwartek ostateczne potwierdzenie u gina będzie. Termin mi wychodzi na 1 lipca. Pozdrawiam

KochamSłońce lubi tę wiadomość

m3sxe6hhd6l8nt8b.png
  • KochamSłońce Autorytet

Wysłany: 23 października 2017, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Mamusie <3 Całkiem sporo nas już jest :)

8p3os65gnm7ai4h9.png
  • Glass Autorytet

Wysłany: 23 października 2017, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj sporo nas :). Trochę mi raźniej, bo to moja pierwsza ciąża i do tego wyczekana. Wczoraj się wściekłam na Tż i popłakałam dwa razy i to w sumie bez konkretnego powodu, Wy też takie drażliwe?
    Robiłam betę 2 razy póki co:
    19.10: 19,1
    21.10: 65
    I myślę,że dziś też zrobię, bo Tż chce :). Póki co chyba dobrze rośnie, nie?

l22ndf9h9ev1tba6.png
    2nn3vfxmbuq4kvth.png
  • KochamSłońce Autorytet

Wysłany: 23 października 2017, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też wczoraj płakałam, tak już będzie w ciąży ;) Coś, co normalnie nie robi na Tobie wrażenia, w ciąży urasta do ogromnych rozmiarów...

8p3os65gnm7ai4h9.png
  • Bass Koleżanka

Wysłany: 23 października 2017, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak już będzie z tymi nastrojami. Po porodzie przez jakiś czas też. Ja juz mam 2 dzieci. To jest moja 3 ciąża. Ale jak podsumować wszystkie to 6

m3sxe6hhd6l8nt8b.png
  • Bass Koleżanka

Wysłany: 23 października 2017, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z objawów ciąży mam wrażliwe piersi i boli co jakiś czas podbrzusze. Trochę inaczej niż na @. No i mdłości. Już od kilku dni.

m3sxe6hhd6l8nt8b.png
  • KochamSłońce Autorytet

Wysłany: 23 października 2017, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bass patrzę z każdej strony i.. nie wiem... Co przedstawia Twój avatar? :-D

8p3os65gnm7ai4h9.png
  • Bass Koleżanka

Wysłany: 23 października 2017, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziecko w 5 tygodniu :)

m3sxe6hhd6l8nt8b.png
  • justi:: Autorytet

Wysłany: 23 października 2017, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe niby z daleka można się domyślić ze to płód,aczkolwiek tez się zastanawiałam..
    A do mnie to bez kija nie podchodz wszędzie tylko awanturowalabym się o byle gówno coś co niedawno olalabym dziś to jest koniec świata i bardzo ważne..
    Bezsens...
    A brzuszek taki fajny malutki jakby stożek się zrobił jak spojrzeć z boku.

hrqo6vgc5gm3uzga.png
  • lotka1990 Autorytet

Wysłany: 23 października 2017, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justi:: wrote:
    Hehe niby z daleka można się domyślić ze to płód,aczkolwiek tez się zastanawiałam..
    A do mnie to bez kija nie podchodz wszędzie tylko awanturowalabym się o byle gówno coś co niedawno olalabym dziś to jest koniec świata i bardzo ważne..
    Bezsens...
    A brzuszek taki fajny malutki jakby stożek się zrobił jak spojrzeć z boku.

Już brzuezek? W 5 tygodniu?! :o

3i49jw4zy14xtog4.png
    ex2bjw4zxo12w0aa.png
‹‹ 2 3 4 5 6 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ