pęcherzyk a zarodek
-
WIADOMOŚĆ
-
Serduszko było, biło mocno, ponad 100, zarodek ma 6 mm więc wszystko wspaniale. Dostałam płytę, zdjęcia. Naprawdę wzruszający moment.
Mam oczywiście dalej bardzo uważac, żadnego basenu, sportu oprocz spacerow i unikac stosunkow, przynajmniej do 10 tygodnia. POtem moge wyluzowac.
k878, Lyanna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChicChic wrote:Smutna sprawa. Ciekawe jak się skończyło. Autorka się nie odzywa.
Annqa a jak u Ciebie ?
2 dni po "zobaczeniu" zarodka beta wynosiła 360, wieczorem już 320. -
nick nieaktualnyHej, ja ostatnią miesiączkę miałam 9 września, w czwartek byłam u ginekologa. Pani doktor stwierdziła, że pęcherzyk ciążowy jest za mały w stosunku do zarodka. Pęcherzyk ma 10 mm, a zarodek 0,65. Bicie serduszka jest. Ponadto wcześniej nie miałam plamień, a w dniu badania u doktor miałam minimalne plamienie na brązowo. Czy powinnam się martwić ? Nie zleciła mi kompletnie żadnych badań , jedynie morfologie i TSH , które są w normie.
Pozdrawiam, MartaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2017, 09:29
-
nick nieaktualnyk878 wrote:Czara, strasznie mi przykro, a co z tym płynem? tak Cię wypuścili? mówili co z tym zrobić?
Pęcherzyk w macicy jest, na kolejnej wizycie sprawdzimy czy jest serduszko. Boje się tego dnia, bardzo!
Na ostatniej wizycie płynu w jajowodzie nie było już, owulacja była na szczęście z prawego jajnika. -
Kochane.38dc brak @ .odpuscilam cykl wiec temp nie mierzylam jednak mam powyzej 36 (zawsze 35,6-35,.na tescie kreseczka delikatna.bol głowy non stop,powiększone piersi ,5 dni po owu plamienie ,teraz duzo sluzu.Bylam w srode zeby potwierdzic ciaze 6 tydz.Zarodka nie bylo ale pecherzyk byl.kazala isc na bete .bylam wczoraj i negatywna .prosze powiedzcie ze jest szansa . Dopiero za tydzien wizyta a ja zalamanateraz by byl 7 tydzienListopad 2016 początek starań
wrzesień -listopad 2016 CLO
Grudzień 2017 fasolka [*] 6 tc
Pcos -