Pęcherzyk płodowy
-
WIADOMOŚĆ
-
Wielkosc pecherzyka jest prawidlowa, test faktycznie juz powinien wychodzic z wyrazną kreską, ale to nie jest zadna reguła, testy moga roznie byc "barwione". Bedzie co ma byc, poczekaj w spokoju do 29, mysle ze bedzie dobrzeBartuś❤️
09.05.2016 - 3640g, teraz już 4 lata i 21kg, strach podnosić -
Witam serdecznie.
Ostatnią wizytę miałam 4 lutego i było tylko zgrubienie w macicy. Dziś byłam na kolejnej wizycie i niestety zobaczyłam pęcherzyk, który był pusty. Strasznie mnie to zaniepokoiło. Ostatnio miałam miesiączkę 30 grudnia. Niby wychodzi mi 5/6 tydzień z kalkulatora, ale moja dr sama nie potrafi prawidłowo stwierdzić, który to może być tydzień ciąży.
Następną wizytę mam 10 marca. Strasznie się boję czy czy zarodek się wypełni. -
nick nieaktualny
-
hej
byłam dziś na pierwszym usg i na początku się podłamałam bo nie widac zarodka. pecherzyk w 6 tyg i 1 Dniu 12,5. Ale teraz jak czytam Wasze info to moze byc normalne.. dostałam na wzmocnienie duphaton 3x1.
Kolejne usg za 2 tyg.
moze bedzie juz widac...Fertimedica Warszawa -
Witam.
Właśnie ja miałam w środę USG i sam pęcherzyk było widać, nie podała mi lekarza wielkości. Przed chwilą widziałam krew podczas podcierania się. Bez śluzu i taka jasna. Nie wiem co mam robić. Czy może to być spowodowane zagnieżdżaniem się zarodka czy po prosto obumarcie pęcherzyka? Nie mam żadnych bóli brzucha, czuje się dobrze. Miała któraś z Was tak? -
nick nieaktualnyMajcia, to trzeba skonsultować z lekarzem. W 5/6 tygodniu miałam plamienie, mało nie wyszłam z siebie i od razu do lekarza, jakiegokolwiek z książki telefonicznej, bo właściwie nie miałam prowadzącego a na pierwszą wizytę umówiona byłam na tydzień później do lekarza poleconego przez kuzynkę.
Okazało się, że jest pęcherzyk (wówczas pusty) i krwawiący polip, z którym mam chodzić i na razie się nie przejmować. (Więc tak chodzę i czasem plamię).
Wiem, że jest piątek, ale konsultacja moim zdaniem jest konieczna... -
Jak mnie ta moja doktor badała to nie miałam żadnych polipów, torbieli itp. Biorę duphaston 2x1 dziennie od zeszłego piątku i plamienie lekko krew i śluz ustąpiło, teraz tylko na jasno brązowo, no i ta krew. Jedynie to mi szpital zostaje.Ale u nas jest taki lekarz, że jak bada to bez wyczucia i traktuje jak kolejną sztukę. I tak sobie właśnie czytam czy może nie jest to zagnieżdżanie zarodka. Planowo powinnam jutro dostać okres.
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny byłam w czwartek u ginekologa okazało się że widoczny jest pecherzyk ciążowy o wielkości 7mm natomiast nie widać ciałka żółtego,kolejna wizyta za 2 tygodnie i nie wiem co mam myśleć bo 3 miesiące wcześniej stwierdzono u mnie pusty pecherzyk oraz udało mi się uniknąć łyżeczkowania.